Autors Tēma: Par kaķiem  (Lasīts 17495 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Par kaķiem
« Atbilde #30 : 2023. gada 11. janvāris, 07:04:13 »
Trix, katrs izlasa, pamatojoties uz saviem tarakāniem. Kaķenieki NEKAD neuzmet, suņmīļi - kā kuro reizi. Man ar saviem tarakāniem uzreiz sarkanā lampiņa iedegas.
Uzvārdi ar īpatnēju skanējumu, ar kuriem darīšanās NEKAD. It kā nojaušu šo skanējumu. Pēc žanra klasikas jāgaida sižeta pavērsiens ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2023. gada 11. janvāris, 07:09:12 »
Tēmas nosaukums "Par kaķiem"  :rofl:  tad kādā sakarā tur suņi  :rofl:  zaķi un jūrascūkas  :rofl:

Tak pat ķīnieši nevar atšķirt zaķi no kaķa, tāpēc šiem ne ta Zaķa, ne ta Kaķa gads. :D Kā tad lai tēmas nosaukumā nebūtu zaķis pie kaķa? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #32 : 2023. gada 11. janvāris, 07:24:59 »
Es arī vnm uzsmaidu uz ielas suņiem :) mana negācija ir tikai pret to turēšanu majās.
Citi dzīvnieki, vismaz manā ģimenē, vnm ir bijis kompromiss - kaķi/suni nē, bet ok dzīvnieks, kas ir būrī un nemaisās. Tur gan nak klāt liels mīnuss- būra tīrīšana. Tā tomer nav nevainīgā kaķa kaste. Un īsā dzīve :(  Kaķiem/suņiem toties dzīve ir par garu...Un daudz lielāks čakars slimības gad.vai mūza nogalē.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #33 : 2023. gada 11. janvāris, 07:33:54 »
Vai nav tā, ka pārsvarā suņmīļi ir aktīvāki? Pastaigas pagaras 3x dienā, spēles ar suni.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2023. gada 11. janvāris, 09:56:14 »
Vai nav tā, ka pārsvarā suņmīļi ir aktīvāki? Pastaigas pagaras 3x dienā, spēles ar suni.

kas tur aktīvāks?? 3x dienā atver durvis, izlaiž suni ārā... kad skrāpējās pārsalis, ielaiž mājā.

Nu, jā  2x nedēļā jāiet pie kamiņiem (manis) 200m, lai to "ciema slotu" atsauktu mājās :)

Mums tāds dipols izveidojies, kā Viļņa-Kauņa... sunim principā ir viņa māja, bet vismaz reizi dienā vajag atnākt arī mūsu māju apraudzīt, vai virtuvē nav kas uz grīdas sabiris, to noēst, paskatīt vai nav jaunas peles utt. :)

...bet tās padevīgās suņa acis, moš pamīlēs, moš kaut ko iedos... Vēe, nevaru noskatīties... samīļoju protams 9-to mazmeitu arī... :in-love:

bet kaķim bija cita attieksme... ja nagribēja mīļoties, tad skaidri parādīja - TAGAD NE!! (arī uzšņākt varēja)!  ja gribēja, iegūlās klēpī - TAGAD KASI!!  :murmur: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2023. gada 11. janvāris, 10:01:05 »
Trix, katrs izlasa, pamatojoties uz saviem tarakāniem. Kaķenieki NEKAD neuzmet, suņmīļi - kā kuro reizi. Man ar saviem tarakāniem uzreiz sarkanā lampiņa iedegas.
Uzvārdi ar īpatnēju skanējumu, ar kuriem darīšanās NEKAD. It kā nojaušu šo skanējumu. Pēc žanra klasikas jāgaida sižeta pavērsiens ;)

Tieši pie šiem tekstiem arī manas lampiņas sāka mirgot un radās atiecīgā atbilde :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2023. gada 11. janvāris, 10:32:21 »
Nuja, cilvēkam jau nedrīkst būt sava pieredze, ir jābūt tikai tādai, kura sakrīt ar jūsējo... :D

Pretēja gadījumā jebkas jāuztver personiski un jametas aizstāvības uzbrukumā, kaut gan cilvēks vienkārši dalījās pārdomās, bez personiskiem uzbraucieniem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2023. gada 11. janvāris, 10:35:39 »
Nuja, cilvēkam jau nedrīkst būt sava pieredze, ir jābūt tikai tādai, kura sakrīt ar jūsējo... :D

cilvēka pieredze var būt maldīga - domāja - orgasms, izrādījās parasta astma!  :sarcasm:   
ja vairākiem ir līdzīga pieredze, tad cita lieta!!  :talking: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2023. gada 11. janvāris, 11:47:21 »
Pārsvarā forumiešiem ir kaķi. Tāpēc tie ieceļoja virsrakstā. Ja virsrakstā būtu minēts kāmis, lielākā daļa pat neielūkotos :mrgr:

Nesaprati. Ja kaķiem "par", tātad suņiem u.c. "pret" automātā. Tēmas nosaukumā viedoklis jau iekodēts.  :rofl:  Gandrīz kā tosts, "Par kaķiem, prozit!"  :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2023. gada 11. janvāris, 12:27:12 »
tēma jau principā nav par vai pret kaķiem, bet par cilvēku šķirošanu pēc tā, kādi mājdzīvnieki pie viņiem dzīvo

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2023. gada 11. janvāris, 14:22:13 »
, bet par cilvēku šķirošanu pēc tā, kādi mājdzīvnieki pie viņiem dzīvo
 :smej: :smej: :smej:
jup :fp:
bet vispār ejiet ka dēt ar savām sarkanajām lampiņām un vēlmi piepisties pie jebkuras citādākas lietu redzēšanas(pieredzi neminu,jo tā jau tika piesaukta).Vienu tēmu izvēlējos, kurā izteikties mazliet vairāk ..un atkal ir nepareiz.. :alt:
Jā, dienās,kad te neielienu izdaru vairāk ..
ejiet ka ar savu gludekli... :cnk:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2023. gada 11. janvāris, 14:32:35 »
Man smaidu raisīja "Ķepa uz sirds" teiktais - kaķis mūs redz kā barību, bet ļoti lielu, ar kuru netiks galā, bet suņiem mēs esam bara loceklis. 
Man patreiz ir tikai kaķene, kurai nav vēl 2 gadi. Jautri. Interesanti. Garlaicīgi nav.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #42 : 2023. gada 11. janvāris, 14:33:24 »
Nja...  Apbrīnojama tendence visnevainīgāko tēmu pārvērst kašķī  :thinking:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #43 : 2023. gada 11. janvāris, 14:55:51 »
tēma jau principā nav par vai pret kaķiem, bet par cilvēku šķirošanu pēc tā, kādi mājdzīvnieki pie viņiem dzīvo

Tādu šķirošanu pirmoreiz dzirdu  :rat:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #44 : 2023. gada 11. janvāris, 14:59:24 »

Nesaprati. Ja kaķiem "par", tātad suņiem u.c. "pret" automātā. Tēmas nosaukumā viedoklis jau iekodēts.  :rofl:  Gandrīz kā tosts, "Par kaķiem, prozit!"  :rofl:

Nekas nav iekodēts. Man patīk suņi. Vienkārši kaķenieku te vairāk.