Autors Tēma: Par kaķiem  (Lasīts 17486 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Par kaķiem
« Atbilde #60 : 2023. gada 11. janvāris, 18:59:24 »
Te smilšu nav nekur, tikai kūdra un mežs. Esmu pat redzējusi, ka ierušina vagā, bet tas sūdiņš tak zemē izšķīst ātri vien, kā vajag neveikties, lai regulāri kādam trāpītu?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #61 : 2023. gada 11. janvāris, 19:38:14 »
Nepiekrītu Mellenei, ka citiem zvēriem vienalga, kas tos baro. Žurkas ir ļoti gudras, bet tas jau vispārzināms.
Mani būra dzīvnieki traci taisīja tikai tad, kad sadzirdēja vīru( pat kad noklepojās vai nopirdās :D , nerunājot nemaz, kad viņš parādījās redzeslokā).  Uz mani bija 0 reakcijas. Jo viņš bija barotājs un kārumu devējs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #62 : 2023. gada 11. janvāris, 19:44:54 »
Man sanāk darboties un palīdzēt kopt gana daudz visādu zvēru un putnu, un varu droši pasacīt - ļauj tikai viņiem izpausties un vēro - VISI ir gudri un katrs ir personība! . Un galīgi nav tiesa, ka trusis, kāmis u.c. ir nesaprātīgi radījumi, kas tikai ēd un dir@, nē. Jo vairāk viņiem veltīsi sava laika un uzmanības, jo vairāk to pamanīsi, jo interesantāk. Tā ir vesela pasaule.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #63 : 2023. gada 11. janvāris, 19:55:29 »
Večiņ, kur Tu dzīvo?? drīkst ap Tavu māju pastaigāšu?? gluži jauns vairs neesmu, kažociņš padilis, bet dziedāt māku... :)

A sieva ko teiks?  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2023. gada 11. janvāris, 23:03:55 »
Narčik - man nevajag ,lai tu man piekristu, jo vairāk ,tu neuzķēri par ko es runāju  :n+: Es nekad un nekur neesmu teikusi,ka mazie dzīvnieki etc  ir negudri...vai kā..
Tu nesadzirdēji, ka gribēju teikt- viniem veidojas mazāka emocionālā piesaiste savam cilvēkam. Protams vini pazīst ,atšķir utml...
Tu pat nemani pretrunu savā pašas rakstītajā :

Nepiekrītu Mellenei, ka citiem zvēriem vienalga, kas tos baro.

Mani būra dzīvnieki traci taisīja tikai tad, kad sadzirdēja vīru. Uz mani bija 0 reakcijas. Jo viņš bija barotājs un kārumu devējs. !!!!

Nu protams, ka traci taisīja tikai uz vīru..JO TU nebiji barotāja. Viņi nezinaja, ka kko var izprasīt arī tev. Būtu arī tu barotāja..viniem būtu vienalga kurš ar burkāniem mētājas.
Maniem jauniešiem ,kad bija jūras cūkas viņas reaģēja uz ledusskapja atvēršanu un pilnīgi pofig, kurš tos salātus izņēma no leskapja, tracis bija pa visu būri pat ja es piegāju pie tā leskapja ,lai gan es tur biju 1x gadā....
Tā ir vienkārša un elementāra reakcija, kā Pavlova sunim..nevis piesaiste . Par ko biju domājusi es.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 11. janvāris, 23:25:45 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2023. gada 11. janvāris, 23:40:20 »
Tad sunim vislielākā piesaiste saimniekam. Kaķim piesaiste mājām un arī diezgan vienalga kurš barību traukā ieliek.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #66 : 2023. gada 11. janvāris, 23:53:02 »
nu man ik pa laikam mājā kolhozs, tāpēc kaķis tiek barots uz nebēdu-tik žēli prasa, kā nedosi? bet gulēt viņš nāk tikai pie manis.

Atslēdzies magda

« Atbilde #67 : 2023. gada 16. janvāris, 10:56:08 »
Tad sunim vislielākā piesaiste saimniekam. Kaķim piesaiste mājām un arī diezgan vienalga kurš barību traukā ieliek.

... nepiekrītu! Vai arī man ir ļoti īpatnēji kaķi! Katru reizi, kad kaut kur aizceļojam- kaķiem tā ir drāma! Lai arī mājās atstātie aukļi ir mīloši un gādīgi!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #68 : 2025. gada 03. oktobris, 12:44:39 »

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #69 : 2025. gada 06. oktobris, 20:29:11 »
https://www.livescience.com/health/viruses-infections-disease/scientists-cat-helps-discover-a-rare-virus-yet-again

Kaķis Pepers, kura saimnieks strādā Floridas Universitātē,jau otro reizi piegādājis paraugu, kas saturēja nekad iepriekš neredzētu vīrusu. Kaķa atnestais cirslis pārnēsā nekad iepriekš neredzētu ortoreovīrusa paveidu — maz izpētītu vīrusu ģinti, kas, kā zināms, inficē putnus un dažādus zīdītājus, tostarp cilvēkus, baltastes briežus un sikspārņus. Lednickis un viņa kolēģi publicēja savus atklājumus 10. jūnijā žurnālā “Microbiology Resource Announcements”.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #70 : 2025. gada 08. oktobris, 08:02:46 »