Autors Tēma: Gumijas laiva  (Lasīts 4009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Gumijas laiva
« : 2023. gada 16. janvāris, 15:04:11 »
Sadomājos par gumijas laivu. Īpašu zināšanu nav. Esmu braukusi ar kajaku, piepūšamo gumijas laivu.
Vajag ne krutu. Nosacījums - jo mazāks svars, jo labāk.
Ir kāds ieteikums?

Atslēdzies Trix

Atb: Gumijas laiva
« Atbilde #1 : 2023. gada 16. janvāris, 15:25:25 »
Jo mazāks svars, jo plānāka (un neizturīgāka) laiva. Vai arī, ja tādas mēdz būt, tad dārga.
Precīzāk nepateikšu, sen neesmu interesējusies. Vieglas ir tipa bērnu laiveles no plānas plastmasas (kā pludmales bumbas), bet tur viens pird.... un caurums. Jebkas nopietnāks nebūs viegls.

Kolas vai piena pudeles un skočs... (Tikai tādas jākrāj gadu.) Būs viegla, ne viegli uzplēšama, bet liela.

Ja meklē pa gūgli? Internetveikalā būtu jābūt norādītam arī svaram (es optimiste).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2023. gada 16. janvāris, 15:27:20 »
Tu domā kaut kādu nepiepūšamu? (it kā izlasās pretstats piepūšamajai). Tad par tādu vispār neko nezinu :(

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2023. gada 16. janvāris, 15:32:26 »
Piepūšamu. Svars ir norādīts. Bet es arī nesaprotu, vai 5-6-7 kg nebūs tāda kā Trix saka. Pļukš un pušu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2023. gada 16. janvāris, 15:33:55 »
Tu domā kaut kādu nepiepūšamu? (it kā izlasās pretstats piepūšamajai). Tad par tādu vispār neko nezinu :(
Kajaks arī piepūšams. Laikam smalkāks par gumijeni.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2023. gada 16. janvāris, 15:33:59 »
Sadomājos par gumijas laivu. Īpašu zināšanu nav. Esmu braukusi ar kajaku, piepūšamo gumijas laivu.
Vajag ne krutu. Nosacījums - jo mazāks svars, jo labāk.
Ir kāds ieteikums?

Kur Tu gribi braukt??

paplockāties pa mierīgu ezeru - derēs lielveikalā pirktā 40-50 eur ... ja braukt pa upi - skaties kautko bik labāku [size=78%]Laivunams.lv: JILONG - Piepūšamās - Laivas[/size], ja ar motoru - nākamā pakāpe...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2023. gada 16. janvāris, 15:36:15 »
Papļockāties pa mierīgu upi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2023. gada 16. janvāris, 15:40:28 »
tad skaties kaut ko līdz 200 eur.  Vēlams, ne krievu (katrs eur pārvēršas šķembās...)

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2023. gada 16. janvāris, 15:46:18 »
Tev ir iedoma salikt visu mugurenē -laivu, airus, telti, guļammaisu, kādas nebūt drēbes, pārtiku, katliņu, ūdenspudeli un stiepties uz upi? Piepumpēt laivu (ā, pumpi arī vajag), sakrāmēt visu, skaisti airēties, nakšņot zem zvaigžņotas debess, tad galamērķī izžāvēt laivu, visu sapakot un ar autobusu braukt mājās? Nav tā utopiski vienai vidēja svara sievietei?
Vai arī kaut kāds super viegls un superdārgs ekipējums

Man tā nīgri sanāca, sorry :shock:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2023. gada 16. janvāris, 15:48:12 »
Tev ir iedoma salikt visu mugurenē -laivu, airus, telti, guļammaisu, kādas nebūt drēbes, pārtiku, katliņu, ūdenspudeli un stiepties uz upi? Piepumpēt laivu (ā, pumpi arī vajag), sakrāmēt visu, skaisti airēties, nakšņot zem zvaigžņotas debess, tad galamērķī izžāvēt laivu, visu sapakot un ar autobusu braukt mājās? Nav tā utopiski vienai vidēja svara sievietei?
Vai arī kaut kāds super viegls un superdārgs ekipējums

vienai pasūdīgi (lācis var noēst), bet divatā mierīgi... tādā režīmā esmu vairākus tūkstošus km pa LV upēm nobraukājis...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2023. gada 16. janvāris, 15:51:56 »
Reno, tikai 1 dienas braucieni. Bez telts, guļammaisa, katliņa. Piemēram, Ropažos iekāpju, Zaķumuižā ārā. Vai tālāk uz Juglu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2023. gada 16. janvāris, 15:52:56 »
tad skaties kaut ko līdz 200 eur.  Vēlams, ne krievu (katrs eur pārvēršas šķembās...)
Skatos līdz simtam.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2023. gada 16. janvāris, 16:05:52 »

Skatos līdz simtam.

tās būs par švaku, tās der ezeriem. upēs ir akmeņi, kas tos plānos pūšļus uzplēsīs momentā...
ja 1 personai, Tev varbūt jāskatās Pakavlaivas (float tube)

Atslēdzies daddy

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2023. gada 16. janvāris, 16:09:57 »
Reno, tikai 1 dienas braucieni. Bez telts, guļammaisa, katliņa. Piemēram, Ropažos iekāpju, Zaķumuižā ārā. Vai tālāk uz Juglu.
...abās Juglās, mazajā un lielajā, pavasarī, kad var laivot, ir smukas krāces priekš mazas laiveles, vajag ari peldvesti un pavasarī hidrotērpu...