Autors Tēma: profesionāla apkopēja  (Lasīts 4015 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: profesionāla apkopēja
« Atbilde #15 : 2023. gada 19. janvāris, 19:32:36 »
Vai tad nekārtībā vieglāk ko atrast?  Nu neaiznesīs tak virtuves skapīša saturu uz guļamistabu, turpat skapītī vien būs, tik kārtīgi salikts. Bakaleja pie bakalejas, galda piederumi pie galda piederumiem. Nu tā man šķiet...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2023. gada 19. janvāris, 20:28:35 »
Lai kārto atvilknes, to nu gan es negribētu. Bet par cepenes iztīrīšanu vien samaksātu 100 eiriķus. Ja patiešām iekša spīdētu un laistītos. Citādi pērku šādus un tādus tos tīrāmos kaudzēm, smird viņi baisi, bet tas rezultāts... nu ir kā ir uz neilgu laiku.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2023. gada 19. janvāris, 20:48:58 »
Mājas seifs arī tiek iztīrīts? 👾

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2023. gada 19. janvāris, 22:27:11 »
visas virtuves atvilknes iztīrīja un sakārtoja, diez kā tagad ko atradīs. Izberza cepeni, ledusskapi, dušu utt., daudz kas tiešām bija aizlaists
Visu dienu bez pārtraukuma. 10-18, 100 eur.

No vienas puses - nav slikti 8 stundās nopelnīt 100 EUR. Man gan nebija ienācis prātā, ka apkopējas sakārto arī atviktnes un ledusskapjus.
Priekš dzīvokļa izmēra un darba apjoma, varētu būt adekvāts atalgojums, ja viss patiešām pēc tam ir tīrs.

No otras puses, es laikam negribētu, ka pa manām atviktnēm krāmējas svešinieks, arī ledusskapī nē :D  Es mājās ik pa laikam jokoju, ka vajadzētu Zentiņu izsaukt, lai visu saved kārtībā, bet es būtu no tām, kas pirms tam piekopj un tāpēc nav jēgas.

Ja es būtu čaklāka, varētu noeksperimentēt vai 8 stundās izdarītu tādu darba apjomu.

reno, forši, ka padalījies!

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2023. gada 20. janvāris, 13:06:35 »
Šī kundzīte kārto.Droši vien, ka parasti nē.Vakardienas bļodiņu ar putru šorīt atradu dīvainā vietā. Ar citu darba devēju bijis tā, nemitīgi noklīst šķiltavas un sērkociņi, bez mitas tik atkal nopērk
 Pēc laba laika atradusi veselu kasti , vietā, kuru nemaz tā nevar ieraudzīt
 Kārtībai jābūt

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2023. gada 20. janvāris, 13:59:04 »
Njā. Es arī labprāt ieviestu kādu, kas virtuves skapīšus nomēž un visus ksktus izšrubē. Tikai pirms tam ir jāsakārto, lai var tos kaktus ieraudzīt. :D
Bet par šķiltavu pārkārtošanu - man jau pietiek ar vīru un bērniem, kas regulāri kaut kādus virtuves štrumentus nobāž nepareizajā atvilktnē, kur skuju atradīsi, kad ātri vajag. Meklē kā dura 10 minūtes, jo tepat taču jābūt, es droši vien vienkārši nevaru ieraudzīt...

Nē, nē, paldies! Kad man mājās būs kārtība, tad padomāšu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #21 : 2023. gada 20. janvāris, 17:00:18 »
Jums vienkārši....vīnogas ir skābas  :P

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2023. gada 20. janvāris, 17:12:44 »
Mani no šāda pakalpojuma attur kauns par savu bardaku un nespēja savākt pašai savas mantas. Es saprotu, ka svešs cilvēks var plikas virsmas uzmazgāt, bet ka "zeķes un apenes makarēs no pagultes",  pa skapjiem da plauktiem krāmēsies, gudrojot, kur ko sabāzt... Nu nē, tas kaut kā nepieņemami liekas... A ja es līdz plikām virsmām savākšu, tad jau tikpat kā sakopts, kam vairs apkopēja  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #23 : 2023. gada 20. janvāris, 17:16:21 »
Mani no šāda pakalpojuma attur kauns par savu bardaku un nespēja savākt pašai savas mantas. Es saprotu, ka svešs cilvēks var plikas virsmas uzmazgāt, bet ka "zeķes un apenes makarēs no pagultes",  pa skapjiem da plauktiem krāmēsies, gudrojot, kur ko sabāzt... Nu nē, tas kaut kā nepieņemami liekas... A ja es līdz plikām virsmām savākšu, tad jau tikpat kā sakopts, kam vairs apkopēja  :mrgr:

Kā var būt kauns no sveša cilvēka, kurā profesija ir savākt šmuci? Neizprotami.
Bet vispār, manuprāt, plauktu krāmēšana neietilpst. Ja nu īpaši sarunā. Tās taču ir tīrītājas.
Tāpat kā viesnīcās- visu satīra, noslauka, bet privātās mantas neaiztiek un nepārvieto.
Man šogad bij šoks, kad viesnīcā bij mans negližē :rofl: salocīts un nolikts zem spilvena. Ko tādu piedzīvoju pirmoreiz. Ja man ir uz krēsla vai zemē, tad tur arī jāpaliek.
Tādi brīnumi kā zeķes un apenes pagultē- tas taču joks? ?
Nevaru iedomāties, par kādu bardaku varētu būt kauns. Kas tik traks var būt.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 20. janvāris, 17:29:15 no Leonora »

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2023. gada 20. janvāris, 17:59:35 »
Tunisijā istabenes izķeksēja  nakckreklu un locīja gulbju formā

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2023. gada 20. janvāris, 18:01:41 »
Par atvilknēm es arī pabrīnījos, varbūt ja ģenerālā, virtuvē, tad visu.Bet viss iztīrīts perfekti

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2023. gada 20. janvāris, 18:11:09 »
Es daddy citēju par zeķēm un apenēm. Un nav jau tik gluži burtiski jāsaprot.  Runa vienkārši par lietām, kas neatrodas savās likumīgajās šūplādēs.

Bet par tām viesnīcām... Ir piedzīvots, ka aiztiek gan...Kopš tās reizes neko vairs neatstāju ārpus čumodāna, izņemot virsdrēbes  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #27 : 2023. gada 20. janvāris, 18:17:06 »
Man ir 1 fobija no viesnīcām- es nelieku zobu birsti trauciņā, bet noslēptu  :rofl: Jo liekas, ka ļaunas, nabadzīgās apkopējas izbraukās ar birsti pa podu un noliks atpakaļ vietā :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #28 : 2023. gada 20. janvāris, 18:21:52 »
Man pašai pēc "apteksnes" nav vajadzības, pārāk maza telpa, lai gan esmu domājusi, ka vajadzētu...Savukārt, draudzene savai privātmājai pāris reizes gadā noalgo uzkopēju. No servisa. Nāk ar visiem "štrumentiem". Īpaši tiek pieteikts, lai piemēram, cepeškrāsni iztīra...
Pa plauktiem un skapjiem neviens neložņā. Apakšveļu necilā..., komentēt neatļaujas. 
Vēl viena draudzene Vācijā pati strādā par uzkopēju. Pa plauktiem, skapjiem nekrāmējas. Viena māja (2 stāvi) - 8 stundas ko tīrīt.
Mums vēl tā domāšana, ka noalgot profesionālu apkopēju ir kauna lieta. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2023. gada 20. janvāris, 18:21:55 »
...man suņi (varbūt kuces) viesnīcās dušu vienmēr pieregulēja nabas augstumā... lai gan no rīta atstāju, lai varu normāli nomazgāties... beigās uzliku līdz galam augstu, tad suņi (varbūt kuces) netika klāt!! ;)

nu es par iesmirdušām zeķēm, vai apenēm no sveša cilvēka kaunētos (no sievas ne :?: )... tas laikam padomijas mantojums, ka visi cilvēki ir līdzīgi, nevis dalās kastās... ķip zemākā kasta (lieta), no kuras nav jākaunās, tikai jāsmaida un jāsamaksā un ārā no dzīves... es taču no veļasmašīnas nekaunos, ne??