Autors Tēma: Nekrofilās tradicijas  (Lasīts 7579 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: Nekrofilās tradicijas
« Atbilde #15 : 2023. gada 21. janvāris, 17:15:40 »
Par cik autors pats izteicies, ka regulāri lietojot zāles, viņa tekstus vispār neņemu par pilnu.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #16 : 2023. gada 22. janvāris, 17:01:29 »
Par tēmu - cilvēks sēro pēc dzīvā, savā fiziskajā miesā esoša cilvēka, kurš viņam bijis tuvs.
Sēru periodā jebkurš var būt ļoti nobēdājies un ļoti jūtīgs.
Būtu jācenšas būt empātiskam.
Es kaut kā ar centos rīkoties. Tik nu iznākums tādai virtuālai apskaušanai  :big_hug: bija negaidīts. Lumbergs nevis  :cry: , bet sniedzās pēc sarkasma saujas. Un citi padomi, vai tiešām kādam liekas ka viņi ir realitātei atbilstoši padomi 40+ padomijā dzimušam cilvēkam? Un 50+ Latvijā ir jānovērtē šo iespēju "aiziet uz labākiem medību laukiem". Zin tā ir nepatīkama situācija, kad vīrietim, kas "izdzēris pēdējo kafijas krūzi" atrod mantinieku, bet kad sāk runāt par bēru kārtošanu, viņam nav ne mazākas nojausmas, ko tad nelaiķis būtu vēlējies. Tā sakot dzīvojis, it kā būtu nemirstīgs, tā sakot, dakteri vienmēr izglābs.  Tā sakot, Daddy vai tev bēniņos jau ir ozolkoka zars?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2023. gada 22. janvāris, 18:03:00 »
Ozolkoka zars?  :thinking:  Bēniņos?  :scratch:  Lai var pakārties?  :?:  Vienkārši ozolā nevar?  :confused:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2023. gada 22. janvāris, 18:14:37 »
Bija domāts laikam zārks.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2023. gada 22. janvāris, 21:06:49 »
Nu, dārgie kolēģi, kā jums šķiet, vai mūsu permanenti abižotais ir nostājies uz labošanās ceļa?  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2023. gada 22. janvāris, 21:27:43 »
Tādēļ jau Aste viņu padzina, vismaz uz laiku

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2023. gada 22. janvāris, 21:38:10 »
A žēl, lai labāk būtu izpaudies, sevišķi jau tēmā, kur nekas neizgaist kā čatā.  Tā sacīt, "дабы дурь каждого видна была"  :mrgr:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2023. gada 22. janvāris, 22:17:52 »

Domāju, ka nepadzina. Tā bija tikai informācija multimāksliniekam un visu cilvēku draugam.

"SNor, es uz laiku nomainīšu Tavu paroli. Pēc tam atgriezīsies vecā (es nezinu kāda , jo kriptēta :D )"
"šodienai beidzu, pamēģini pieslēgties"  /Aste Priekškambarī/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2023. gada 22. janvāris, 22:55:11 »

Ak kungs, šeit jau tā tauta padzīta... vai Didly arī nepadzina kādu bēru dēļ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2023. gada 22. janvāris, 23:10:53 »
Diddly pati aizgāja, vispirms no SF, tad pavisam
Cerams, Snors šo nesāks apcerēt.Lai jau paliek, dažreiz jautrība, dažreiz arī ko jēdzīgu pasaka

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #25 : 2023. gada 22. janvāris, 23:11:11 »

Ak kungs, šeit jau tā tauta padzīta... vai Didly arī nepadzina kādu bēru dēļ...

Tu par ko?

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2023. gada 22. janvāris, 23:13:27 »
Diddly ļoti apvainojās uz mMelleni

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2023. gada 22. janvāris, 23:17:51 »
Nu kas viņai cits atlika.  :?:  Bet tas, ka tautas kļūst mazāk un mazāk, tas fakts. Kā kāds citādu viedokli, tā sorry... par toleranci vispār nerunājot. Bet diskusijas veidojas tieši no atšķirīgu viedokļu sadursmes, nevis kad visi klusējot māj ar galvām.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #28 : 2023. gada 23. janvāris, 06:56:57 »
Prātoju, vai klāstīt savas tikko prātā ienākušās gudrības?
Mēs visi esam dažādi. Es pati esmu dažāda rītā, vakarā, pilnmēnesī, pēc 12 olu apēšanas.
Kaut kā te mums kaut kas pieklibo. Vai nu katrs uzskata, ka ir dimanta oliņa, vai otru pēta caur lupu. Par katru kaut kāds spriedums izveidojies. Mierīgi pieļauju, ka mani kāds uzskata par čīkstuli, cits par tādu, kas tālāk par dindāļiem neredz, cits par prātā piešķiebtu sapņotāju. Un kādiem visnotaļ krītu uz nerviem.
Arī man ir tīkamie, tuvie, neko neizsakošie un uz nerva stāvošie.
Mēs katrs esam šeit kāda iemesla dēļ. Ja te esam, tātad mums te patīk.
Ko es gribu pateikt? Pacentīsomies būt silti. Pieņemoši. Saprotoši. Jā, grūti, ja kāds netīk. Nu skatāmies viņam garām.
P.S. To es saku arī sev šobrīd. Bet ne attiecībā pret forumiešiem :mrgr:
Es sev uzdevu jautājumu: vai gribētu būt viņa/viņas vietā? Tāda kā viņa/viņš? Atbilde- noteikti nē. Tad priecājies. Tu neesi.

Es nezinu, vai doma skaidra. :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2023. gada 23. janvāris, 11:52:04 »
Trakākais ir tas, ka gribi parunāties ar kādu citu, bet uz tavu tekstu visbiežāk atbild viens ''personāžs'', kura domas tev, labākajā gadījumā, vienaldzīgas. Līdz kamēr vispār vairs neko nesaki. Tā pamazām pazūd viens otrs pat bez redzama atklāta plūktiņa.
Visus sakost!