Autors Tēma: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?  (Lasīts 9551 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Antuanete

Re: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. decembris, 17:43:07 »
Atbildot vienā vārdā - sliktas.

Pie tam nevar saprast, kas briesmīgāk - vai tas, ka viņš publiski pauž viedokli, kam joprojām piekrīt un atbalsta daudzi vīrieši, vai arī kuplais sievieškārtas grūpiju pulks.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2014. gada 02. decembris, 17:46:31 »
Lasītas dažas no viņa grāmatām, blogu arī kādreiz palasos. Viss viņa psihoterapeitiskais  pasaules uzskats kopumā jāskata, ja ko grib nopietni sacīt.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. decembris, 18:28:53 »
Viņam ir pilnīga taisnība no pirmatnēji instinktu viedokļa. Bet, ja nu mēs pēkšņi pieņemam, ka cilvēku sugas virsuzdevums vairāk nav pēc iespējas vairāk savairoties un noklāt zemi ar saviem pēcnācejiem...tad daudzas instinktīvas manipulēšanas un prioritāšu noteikšanas shēmas paliek bezjēdzīgas. Man liekas, ka nesapratne veidojas no tā, ka viena daļa cilvēku joprojām pārsvarā dzīvo kā bioloģiskas radības un viņu emocijas un lēmumus nosaka pašaizsardzības instinkts un vēlme vairoties. Citai daļai tās sen vairs nav prioritātes, un tā šīs abas daļas viena otru nesaprot. Vai šodien mēs sauktu par veiksmīgu sievieti, kurai ir divpadsmit bērni no vīra, bet vīram, savukārt, vēl trīs duči bērnu no citām sievietēm? Senatnē tā būtu dziļi cienīta ķeizara sieva, kā tā, kurai par godu uzcēla Tadžmahalu.

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. decembris, 18:38:24 »
Rēķinot, ka cilvēce kā tāda skaitās, ka pastāv no Divupes laikiem, tas ir kaučkur 5500 gadi atpakaļ,
tad tīri matemātiski parēķinot pēdējā gadusimta feminisms diezin vai ir ko vērtīgāks par pagājušajām tūkstošgadēm ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2014. gada 02. decembris, 18:43:29 »
nesapratne veidojas no tā, ka viena daļa cilvēku joprojām pārsvarā dzīvo kā bioloģiskas radības un viņu emocijas un lēmumus nosaka pašaizsardzības instinkts un vēlme vairoties. Citai daļai tās sen vairs nav prioritātes
Ja es cik necik saprotu Rudzīti, tad man liekas, viņš mēģina to seno "pirmatnējo" cilvēku, kas "sēž" katrā no mums ar mūsdienīgo virskārtu samierināt un harmonizēt.

Un, ja grib apspriest pēdējo bloga ierakstu, tad to vajag izlasīt visu:
http://www.viestursrudzitis.lv/vai-ir-izgudrots-kas-labaks-par-vardarbibu/

Un, nē, es neesmu VR fane.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. decembris, 18:47:22 »
Vēsturiski fakti nevar būt par attaisnojumu vardarbībai mūsdienu sabiedrībā.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. decembris, 18:51:01 »
Nu, muļķis viņs noteikti nav. Tomēr, man ir sajūta, ka viņam ir tās pašas, tik tipiskās viņa profesijas pārstāvjiem, bailes no sievietes " raganiskās" , stihiskās dabas. Tieši tāpēc viņš noliedz šo stihisko vīriešos, kas pilnīgi noteikti nav korekti. Vīrietis VR ir " loģisks" , " paredzams"  utt. Vai tiešām? Konkurences instinkts, princips " lai  mani bērni apēd tavus bērnus" ietekmē politiku daudz spēcīgāk nekā sieviešu PMS. Piemēram, Putina šībrīža uzvedība ir daudz labāk izprotama, ja iztēloties, ka viņš ir pērtiķu tēviņš, kuram par katru cenu jāsaglabā dominējošais stāvoklis barā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2014. gada 02. decembris, 19:17:38 »
Vāji saprotu tendenci savus "krutos" gēnus atražot caur nožēlojamu, necienāmu, sitamu un pazemojamu būtņu izmantošanu vairošanās nodrošināšanai.
Daudz krutāks rezultāts sanāktu, ja arī otra gēnu puse būtu ar smadzenēm, ne tikai ar dzimum- un virtuves orgāniem.

Šis tas no Rudzīša ir gājis caur aci. Nespēju iebraukt TIK dziļi, lai izjustu, iespējams, perfekto domu. Pārāk jau nu dominē augstprātība un riebums pret sieviešu dzimumu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #9 : 2014. gada 02. decembris, 19:29:11 »
Man viņš pilnīgi svešs ar savu pasaules uztveres veidu. Es laikam vairāk pazīstu vīriešus un sievietes, kas atšķiras no viņa aprakstītajiem. Un tas, ka viņš publiski ir sarunājis tik daudz kontroversiālu lietu, man liek šaubīties, vai viņš ir nopietni ņemams kā profesionālis.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

ēvele

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 02. decembris, 19:30:14 »
Izlasīju un sašokējos, bet gan jau kko nesapratu. Vidusmēra vīrieša sapņa apraksts. Es kā cilvēks no tautas, izlasot pa diagonāli, uztvēru tikai to, ka sievietes virsuzdevums ir taisīt ēst un apmierināt vīrieti un, ja šim kas nepatīk, vajadzētu viņam atļaut sievieti iekaustīt.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #11 : 2014. gada 02. decembris, 19:35:17 »
esmu pārak nogurusi, lai šovakar tajā iebrauktu.. Reiz Rudzītis likās cilvēks, ar savu skatījumu uz lietām (cita tēma, vai man šis skatījums ir pieņemams), bet šovakar, kad domāšana pa pusei atslēgusies, viņa tekst liekas kā tādam palutinātam bērnam, kurš pats neatbild ne par ko, bet vainīgi visi citi, resp, vīrietis nekur nav vainīgs, ne par ko neatbild, visur vainīga tikai un vienīgi sieviete. Tad jau Siņeļņikovs ir normālāks, jo redz abas puses (vīrs ir sievas atspoguļojums, sieva ir vīra atspoguļojums, sāc ar sevi, un kļūsti vērts/a lai tevī varetu atspoguļoties tas, ko tu gaidi no otras pusītes). Nu neredzu Rudzītī šādu līdzsvaru, neredzu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2014. gada 03. decembris, 11:36:26 »
Labas... Es netvertu visu tik tieshi...

Atslēdzies alex

« Atbilde #13 : 2014. gada 03. decembris, 11:46:27 »
Piemēram, Putina šībrīža uzvedība ir daudz labāk izprotama, ja iztēloties, ka viņš ir pērtiķu tēviņš, kuram par katru cenu jāsaglabā dominējošais stāvoklis barā.

Še 5, Lidkaķi! Šis nu ir labs un ieskrāpēšanas vērts!

Par VR... Izlasīju. Šo to redzesloka paplašināšanai aizguvu. Domāju, ka viņa viedoklim ir tiesības uz eksistenci. Ko no tā katrs paņem sev ir katra paša ziņā.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #14 : 2014. gada 03. decembris, 12:02:52 »
Rakstu pārskatīju.
Tad manas pārdomas būtu tādas-kas tad visvairāk veic riebīgas vardarbības?Tie ir vīrišķi,kas zemapziņā mokās ar vainas apziņu-dzērāji,slaisti,babņiki utml.Viņi kaut kur teorētiski saprot,ka ir vainīgi pie teju visām ģimenes problēmām...bet atzīt to un kaut ko mainīt vienkāŗši nav spējīgi un griboši.Katram,kas kaut kā aizskar viņu vārīgo vietu-skat.nosauktos-ir jādod pa muti.Vislabākā aizsardzība-uzbrukums tam,kas aizskar -un visbiežāk tās ir sievas.
Vīrišķi ar problēmām paši tak zemapziņā jūt,ka ir brāķi un labu sievu pat nav pelnījuši-bet pasarg Dies ,ja to  kāds cits konstatē un pasaka  vāedos  vai izrāda!Tas būs ļaunākais ienaidnieks,un sevišķi dzēruma stadijā-uz vietas pārmācams,lai vismaz aizveras.