Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27572 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #30 : 2023. gada 21. jūnijs, 20:25:42 »
Viss kārtībā ar Tevi, tik nākamreiz pārbaudi, vai viss darbojas, "neatejot no kases", t.i. izpildītāju klātbūtnē.

« Atbilde #31 : 2023. gada 22. jūnijs, 12:00:33 »
Pēc Olguča megapukstiena man pilnīgi kauns iebāzties te ar savu sīkpukstienu, nu bet jopcik - Barboru lietoju gadiem, bet NE REIZI tomāti nav bijuši maisa virspusē, vienmēr apakšā  :angry:  Es par vienreiz ierakstīju šo komentāros par piegādes kvalitāti, pati kaunēdamās par savu sīkmanību :D  Bet varbūt tas trigerē tikai mani :scratch:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #32 : 2023. gada 09. augusts, 21:39:15 »
Atkal ir iemesls pukstēt - beidzot rokas aizsniedzās līdz tam, lai sarunātu kādu, kurš man sastellēs jau pavasarī IKEA iegādātu atpūtas krēslu, un iekārtoju sev atpūtas stūrīti balkonā, bet tas sasodītais krēsls (ar visu mīksto paliktni) ir tik neērts, ka ilgi tajā nevar nosēdēt - sāk mugura sāpēt  :(  Vēl gan var paeksperimentēt ar atzveltnes atgāziena leņķi, bet kaut kā mazas cerības, ka tā uzparikte kļūs ērtāka.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2023. gada 10. augusts, 10:25:49 »
Iepriekš veicī nepasēdēji?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2023. gada 10. augusts, 10:41:23 »
muguras dziļā muskulatūra (un arī ne tik dziļā) jātrenē, tad nesāpēs. (Tavā vecumā tā var būt, tā ir pat norma :c LJNK)  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2023. gada 10. augusts, 10:46:03 »
Varbūt var mēģināt kādu atbalsta spilvenu mugurai.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #36 : 2023. gada 10. augusts, 11:23:45 »
Man darbā ir adatains uzpūšams padi@senis. Nezinu, kā palīdz, bet bez tā mugura pēc pāris dienām sāk sāpēt.

« Atbilde #37 : 2023. gada 10. augusts, 11:34:29 »
Iepriekš veicī nepasēdēji?

internetā pirku - IKEA ir no manis pilnīgi otrā pilsētas galā un es bez mašīnas... Apgrūtināt kādu ar mašīnu viena krēsla dēļ šķita nejēdzīgi. Llabi, tas, protams, nebija vienīgais, ko es iepirku - sanāca pilnīga klasika :D Atrodu lapā krēslu, kas man patīk un ir salokāms (man tomēr ir balkons daudzdzīvokļu mājas strazdu būrī, nevis villas terase futbola laukuma lielumā), re, no šitās pašas sērijas ir arī ķeblītis, arī salokāms, pirkšu arī to. Tad vēl mīkstos paliktņus, tagad abiem - ij krēslam , ij ķeblim. Beigās: jums pietrūkst 2,xx eiro līdz bezmaksas piegādei. Nu tad vēl plastmasas roze un klāt smuks dekoratīvais podiņš, kur to rozi ielikt  :blushing:   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #38 : 2023. gada 10. augusts, 12:18:15 »
Man darbā ir adatains uzpūšams padi@senis. Nezinu, kā palīdz, bet bez tā mugura pēc pāris dienām sāk sāpēt.
pakaļa no adatām nesāp?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #39 : 2023. gada 10. augusts, 14:28:27 »
internetā pirku - IKEA ir no manis pilnīgi otrā pilsētas galā un es bez mašīnas... Apgrūtināt kādu ar mašīnu viena krēsla dēļ šķita nejēdzīgi. Llabi, tas, protams, nebija vienīgais, ko es iepirku - sanāca pilnīga klasika :D Atrodu lapā krēslu, kas man patīk un ir salokāms (man tomēr ir balkons daudzdzīvokļu mājas strazdu būrī, nevis villas terase futbola laukuma lielumā), re, no šitās pašas sērijas ir arī ķeblītis, arī salokāms, pirkšu arī to. Tad vēl mīkstos paliktņus, tagad abiem - ij krēslam , ij ķeblim. Beigās: jums pietrūkst 2,xx eiro līdz bezmaksas piegādei. Nu tad vēl plastmasas roze un klāt smuks dekoratīvais podiņš, kur to rozi ielikt  :blushing:   
Praktisks jautājums: Man visi pirkumi "ar piegādi" ir bijuši par maksu. Nekad nav bijusi pat iespēja ..nu kaut ko piepirkt klāt un tad par velti.. Vienalga par kādām summām: 100, 250 eur. Varbūt ir kaut kāds "ķeksītis" jāieliek ko neesmu pamanījusi?

« Atbilde #40 : 2023. gada 10. augusts, 14:55:59 »
Praktisks jautājums: Man visi pirkumi "ar piegādi" ir bijuši par maksu. Nekad nav bijusi pat iespēja ..nu kaut ko piepirkt klāt un tad par velti.. Vienalga par kādām summām: 100, 250 eur. Varbūt ir kaut kāds "ķeksītis" jāieliek ko neesmu pamanījusi?

Man domāt, tas no konkrētā veikala atkarīgs, vai viņi tādu opciju piedāvā. IKEA tā man bija pirmā un līdz šim vienīgā reize, varbūt tad viņiem bija kaut kāda akcija, nevaru apgalvot droši. Barborai virs EUR 60 ir bezmaksas piegāde, vienā zooveikalā virs EUR 40. Lielajos 220lv un 1a e-veikalos tādas opcijas gan nav. Un vispār, daudzi veikali spiež uz to "pasūtiet un brauciet paši pakaļ". Par tādu kategoriju kā vientuļi sievišķi, kas ir pietiekami advancēti, lai iepirktos internetā, bet vairs ne tik sprigani, lai kaut ko stieptu uz saviem kamiešiem, un vēl bez personīgā auto, reti kurš iedomājas. Uzskats, ka pilnīgi visiem mūsdienās ir auto zem dibena, mani reāli besī. Es strādāju no mājām, vasarnīcas ārpus Rīgas man nav - nu priekš kam man tas auto, kas nozīmē tikai liekus kreņķus un izdevumus.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2023. gada 10. augusts, 15:02:50 »
Atkarīgs no veikala. Ir, kas nodrošina bezmaksas piegādi no kaut kādas xxx summas, kāda nu kuram. Ir, kas piedāvā bezmaksas saņemšanu uz vietas savā veikalā, bet visas piegādes par maksu.

Bet veikalu, kas vispār nepiedāvātu piegādes iespēju, gan neesmu sastapusi.

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #42 : 2023. gada 10. augusts, 15:09:04 »
Nekad nav bijusi pat iespēja ..nu kaut ko piepirkt klāt un tad par velti..
Pasen jau ukraiņu forumā lasīju - cilvēks tur pasūtīja preci par, pieņemsim, 500 grivnām, jo tad piegāde bez maksas, bet saņēma atbildi: "Apsveicam, mums ir akcija - ja pasūtījums par 500 grivnām, tad atlaide 50 grivnas, no Jums TIKAI 450 grivnas, plus piegāde 150 grivnas, kopā 600" :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #43 : 2023. gada 10. augusts, 15:50:06 »
Bonami man bija bezmaksas, pie nosacījuma, ja vēl nopirksiet to un vēl to... :smej:

Gribēju internetā nopirk džutas auduma somu. Un tad sākās: viena (gab.) maksā 3,45 euro, bet mazāk par 5 gab.nevar veikt pasūtījumu. Nospriedu: nu labi, pirkšu 5 dažādās krāsās. Bet par piegādi uz Omnivu jāmaksā 6 euro+ PVN. Nu kaut kā nepavilkos...savukārt, veikalā uz vietas pērkot varētu nopirkt arī vienu gab., BET...veikals atrodas kaut kur ellē ratā kur pat sab.transports nekursē un darba laiks - darba laikā no 8-17...
Respektīvi, nekādi nesanāk  atbalstīt Latvijas uzņēmējus.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2023. gada 10. augusts, 15:56:41 »
Ja tas krēsls neder, nav opcija sūtīt atpakaļ?