Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 28087 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #405 : 2026. gada 10. maijs, 14:22:26 »
Jā, redz cik dažādi var pret to attiekties. Man nekad neienāktu prātā atzvanīt kaut kad vēlāk. Ja cilvēks zvanījis, tad pieņemu, ka tas ir steidzami vai var būt steidzami. Nesteidzīgas pļāpas raksta watsappā.  Un savu tuvāko loku jau pazīstu gana labi, lai zinātu, kā kurš kontaktē, kam zvanīt, kam rakstīt..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #406 : 2026. gada 10. maijs, 14:50:26 »
Protams, ka katrs jau no savas pieredzes... es pilnīgi rēķinos ka cilvēkiem mēdz būt svarīgākās lietas dzīvē par manu zvanu, tādēļ sūtu to sms ja patiesi kas tik akūts un steidzams. Bet tas jau man tik reti... nu varbūt pāris reizes dzīvē kas tik būtisks un liktenīgs gadījies ka katra sekunde no svara...
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 10. maijs, 15:48:46 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #407 : 2026. gada 10. maijs, 15:02:33 »
Nē nu bez tā dzēliena jau nevar, "katra sekunde"...
 Protams, es nemiru nost. Un nenomirtu arī. Neatbildot uz zvanu, vislielākais zaudētājs būtu pats neatbildētājs, piedāvājums bija viņa interesēs, man tikai tā, starp citu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #408 : 2026. gada 10. maijs, 15:50:46 »
Nu kādi nu tur dzēlieni  :faint: Tad vēl jo vairāk, ja paša interesēs, neatbild - pats vainīgs...  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #409 : 2026. gada 10. maijs, 15:53:03 »
Izziņas vacapā dažreiz nepamanu, īpaši, ja no vairākiem. Ir bijis, ka baigi nolohojos, nepamanot to.
Man ir izteikti pārmetumi, ka zvanu par ilgu. Pāris zvanus vajagot dot un viss. Mans vīrs tikai pie septītā sāk ausīties.
Mans telefons ir mugurenē. Īsziņas vispār nedzirdu.
Tā kā - cik cilvēku, tik variantu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #410 : 2026. gada 10. maijs, 16:01:56 »
Nu tieši tā, katram  savi paradumi. Man ir viena tante, jau gados, mēdzu uzzvanīt ik pa laikam, kā iet, vai ko nevajag... Ja nav dzirdējusi zvanu, mēdz atzvanīt pilnīgā stresā- vai kas noticis??? Ja nesazvanu uzreiz sūtu sms ka gribēju vien papļāpāt.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #411 : 2026. gada 10. maijs, 16:04:29 »
Un es esmu no tiem, kurš arī naktī sazvanāms. Jo visādi var būt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #412 : 2026. gada 10. maijs, 16:12:07 »
Amālija, kad tad tu guli? Pa dienu, ja naktī dežūrē pie telefona? Man naktī neviens nav nekad zvanījis...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #413 : 2026. gada 10. maijs, 16:16:22 »
Es nedežūrēju. Esmu sazvanāma. Un jā, ir bijuši gadījumi, kad tieši naktī vajadzēja cilvēku, ar ko parunāt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #414 : 2026. gada 10. maijs, 16:47:29 »
Teorētiski esmu sazvanāma vienmēr, bet man telefonam konstanti ir izslēgta skaņa. Man vajag distanci un punkts. Tad pati nosaku, vai, kad un kādā formā reaģēt. Ir reizes, protams, kad, dzirdot aparāta vibrāciju, atsaucos uzreiz, bet tā nav mana norma.

Atslēdzies reno

« Atbilde #415 : 2026. gada 10. maijs, 17:22:23 »
Zvans ir ieslēgts arī naktī. Par laimi, nav zvanījis. Vacapus un ziņām skaņu naktī izslēdzu, kaut kādiem oficiāliem epastiem ir mode pienākt naktī. Gadās, ka no rīta aizmirstu ieslēgt skaņu, tad ir bijuši pārmetumi. Arī, ka wacapu tikai paskatos, bet neatveru.
   Vispār tādēļ es neesmu kursabiedru grupā, tel džinkstētu visu dienu. Viena daļa baigie filozofi, otriem "kāds skaists skats" un puķītes

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #416 : 2026. gada 10. maijs, 17:39:00 »
Pa nakti guļu, nedežūrēju. Bet telefons ir ieslēgts, manējie visi zin - čp gadījumos zvaniet, kamēr pamostos un atbildu. Pāris reizes ir gadījies. Bez akūtas vajadzības jau neviens pa nakti netraucē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #417 : 2026. gada 10. maijs, 18:01:07 »
Ja mani kas kaitina, tad zvani ar - ko dari?  :mrgr:  Interesanti, kam man savos gados būtu jāatskaitās  :mrgr:  Ja zvanītājam pašam garš laiks un gribas papļāpāt, nu tā arī saki, vai ir laiks papļāpāt...
Par tiem reno pieminētajiem puķīšu un skatu sūtītājiem, ja, tās ir šausmas. Man reiz tāda kolēģe bija, ko redzu, to sūtu... vispār nevēru vaļā, viss telefons citādi aizirsts  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 10. maijs, 18:06:41 no tuk »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #418 : 2026. gada 10. maijs, 18:27:29 »
Man zvana maz.  Pagaidām nekaitina nekas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #419 : 2026. gada 10. maijs, 18:36:23 »
Varbūt tās dažādās attieksmes tā arī veidojas - no apgrūtinājuma daudzuma. Man nezvana daudz. Lielākoties savējie un par lietu.