Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27538 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #435 : 2026. gada 11. jūnijs, 10:10:01 »
Es tos cimdus uzvelku Mego cepumus ielasot maisiņā. Parasti visi tur tā dara, ar plikām rokām nav manīti
Tā jau ir -ja  tie dārzeņi /augļi kastēs salikti, tad man ir tiesības izlasīt. Man liekas, ka zemenes ,kad sāk bojāties, no kastītēm speciāli izber, lai paši izlasa, kas der
Zemenes, tirgū pirktās, nemazgāju. Pārējo noskaloju, bet tas jau tā simboliski

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #436 : 2026. gada 11. jūnijs, 10:45:35 »
Tirgus Maximā nekādu cimdu nav. Vismaz neredzēju.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #437 : 2026. gada 11. jūnijs, 13:25:47 »
Jā, arī rimčikā pie cepumu kastēm ir lāpstiņas un nav cimdu. Lai ar tām kaut ko iegrābtu, būs vai nu salauzti cepumi, vai vispār pa vienam cepumam lāpstiņā. Es esmu ņēmis ar pirkstiem, bet tik uzmanīgi, lai pieskartos tikai tiem cepumiem, kurus lieku sev. Parasti tie ir rindiņās salikti un ar vienu sprīdi var paņemt uzreiz kādus 8. Ir, protams, variants ņemt ar citu maisiņu, bet tā manipulēšana ar diviem maisiņiem ir diezgan garām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #438 : 2026. gada 11. jūnijs, 13:43:53 »
Tad jau mans prastais Mego ļoti pareizs.Maximā visi krāmējās pa zemenēm. Ja vārīšanai, var jau

Atslēdzies tuk

« Atbilde #439 : 2026. gada 11. jūnijs, 14:52:27 »
Ja tiešām kāda vajadzība un nav cimdu, izmantoju  maisiņu uzmaucot uz rokas. Nu kaut vien tādēļ, lai nav vēlāk jāstaigā smilšainām rokām pēc kartupeļiem vai lipīgām pēc ķiršiem.
Tās veikalos ceptās bulkas un maizes ar redzēts ka spaida un ņem ar pliku roku nevis stangām...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #440 : 2026. gada 11. augusts, 08:42:36 »
Es pukstu šausmīgi un briesmīgi!!! :angry: Mans rīts ir sabojāts, mana atlikusī vasara un viss pārējais arī  :fp:  Tā nelaime ir piemeklējusi arī mani!  :angry:  Šorīt pēc lietus izeju dārzā un ko es redzu, to sērgu, vispirms vienu pie ābeles stumbra un pēc brīža vēl divus, milzīgus, resnus un pretīgus. Trīs, Karl!  :rat: Tagad man sajūta, ka viņi ir visur... es dārzā vairs ne soli. No kurienes tie pretekļi atlīduši, putni atnesusi, vai... Bet viņi ir vienkārši baisi, vienkārši baisi. Tagad lasu par to monstru apkarošanu, izskatās bezcerīga tā cīņa ar spāņiem  :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #441 : 2026. gada 11. augusts, 08:45:31 »
Es pukstu šausmīgi un briesmīgi!!! :angry: Mans rīts ir sabojāts, mana atlikusī vasara un viss pārējais arī  :fp:  Tā nelaime ir piemeklējusi arī mani!  :angry:  Šorīt pēc lietus izeju dārzā un ko es redzu, to sērgu, vispirms vienu pie ābeles stumbra un pēc brīža vēl divus, milzīgus, resnus un pretīgus. Trīs, Karl!  :rat: Tagad man sajūta, ka viņi ir visur... es dārzā vairs ne soli. No kurienes tie pretekļi atlīduši, putni atnesusi, vai... Bet viņi ir vienkārši baisi, vienkārši baisi. Tagad lasu par to monstru apkarošanu, izskatās bezcerīga tā cīņa ar spāņiem  :(

SUMBRI vai NĪLZIRGI??  :alt:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #442 : 2026. gada 11. augusts, 09:03:00 »
Man šķiet, ka naivi ir domāt, ka viņu kaut kur nav. Visur ir. Es domāju, ka manā pagalmā nav. Ha! Līdz brīdim, kamēr kaimiņš zāli notrimmerēja... Kur vien ir lekna mitra zāle, šie tusē griezdamies. Ko darīt, jānīdē, kā vien var.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #443 : 2026. gada 11. augusts, 09:11:00 »
Izsaku sirsnīgu līdzjūtību!
Atceļot dārzkopību, apmeklētība samazinās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #444 : 2026. gada 11. augusts, 09:27:27 »
Paldies. Visu laiku ar šausmām lasīju kā reno tur cīnās. Pērn vēl nebija un vasaras pirmajā pusē arī nemanīju, salātus neviens nebija norijis... Nu milzīgi un pretīgi un pārvietojas tempā. Viss, man jau tā tā dārzkopība minimāla kopš bērni lieli un ar burkošanu nav jāaizraujās, bet šitie gan jau rij visu kas nekustās...   :angry:

Atslēdzies reno

« Atbilde #445 : 2026. gada 11. augusts, 09:35:26 »
Nu neko, jācīnās.
     Visiedarbīgākais izrādījās LIMA ORO. Var pasūtīt netā. Visās ēnainajās, zāļainajās vietās izkaisīt zilos graudus, daudz nevajag. Rītos un vakaros apstaigāt dārzu un katram briesmonim uzkaisīt sāli. Pagājušogad, kad bija patiešām daudz -30-40 un pat vairāk vienā gājienā-man bija bondzele ar sālsūdeni un garais iesmiņš. Uzdur un sālsūdenī iekšā. Likās, ka bezceris
     Šogad izskatās, ka esam ierobežojuši. Vismaz dobēs nekas nav apskādēts, un protams, arī pieskatu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #446 : 2026. gada 11. augusts, 09:55:44 »
Paldies, būs jānopērk tie graudiņi un jāsaber zem krūmiem un košumiem. Duramo arī vajadzētu uzmeistarot  Eži laikam šos neēd...
Iedzēru šļuku balzāma pie kafijas, nedaudz labāka juška... eh, visu laiku priecājos ka man tik vīngliemeži & gliemji vulgaris.lv Te nu bija...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #447 : 2026. gada 18. augusts, 09:19:17 »
Vara vitriols un dzelzs vitriols. Sagatavo šķīdumu 50g/10 litriem ūdens, nomiglo zāli sausā laikā (lai lietus nenoskalo) vietās, kur šie tusē.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #448 : 2026. gada 20. augusts, 09:48:08 »
Nervi beigti  :angry:  Kā es nevaru ciest, ka cilvēkiem nav nekādas laika sajūtas, ka mūždien viss jādara pēdējā brīdī un attiecīgi viss jānokavē!  :angry:  Tagad sēžu gaidu uz vienu keksu, kuram bija jābūt klāt pirms stundas, bet viņam šķiet, ka viņa ceļam rīta sastrēgumu laikā pietiks ar 15 minūtēm. Vēl nav atbraucis... Kavējam kopīgu pasūtījumu, b* :angry: