http://spoki.tvnet.lv/vesture/Zilitelegendarais-izdevums/209237re, kur tā slavenā 1989.g. marta Zīlīte.
Nejūtu, ka būtu baisi traumēta tajos gados apmēram 8, kas kā reiz arī ir apmēram 2. klase.
Tam tēmā ieliktajam krieviskajam materiālm krieviski lasošiem bērniem, IMO nav ne vainas.Kkas stipri līdzīgs.
Un tas ir gana saprātīgs vecums un apmēram ap to laiku arī varētu parādīties jautājums, kā tad es rados...
OK, mūsdienās derētu, ka ir arī drusku citi papildus varianti, ka var būt arī tādi un arī tas ir OK, jo kā te lai jūtas donora, surogātmātes, mākslīgās apaugļošanas vai tml veidā iegūts bērns, kurš nekādā ziņā nav ne ar ko sliktāks par pārējiem (un ar 90+% varbūtību visnotaļ hetero)... vai labāk kārtējo reizi to neteikt... kāds tāpat pamanīs, ka tēta ta nav, ka ir 2 tēti, adoptēts u.t.t.... un tā nav nekāda teorija - tādi bērni jau eksistē, patīk tas tradicionāļiem vai nē.
P.S. man kkā neviens nekāda dzimuma homo sabieriskā vietā nekādus nepiedienīgus plikumus gar degunu nav plivinājis/usi.
Toties, visticamāk, hetero vīrišķis ar novirzēm gan manā bērnībā Imantas mežā savu mantību ir demonstrējis visām sīkaļām, ko pamanījis...
Tā ka nezinu, kurp jādodas, lai man citādi orientētie plivinātu plikumus gar degunu, kgan astevišķos dzīves brīžos vrb labprāt i paskatītos

Tāpat ne no vienas lezbietes pēc pieklājīga atraidījuma neesmu saņēmusi rupjības, vajāšanu, atriebību u.c. neadekvātas izrīcības, kamēr hetero vīrieši ir gan mēģinājuši vajāt, gan nolamājuši (jo kā tad tādu varoni un vsp superīgu tēviņu kāda uzdrīkstējusies negribēt tepat un tagad...)