Autors Tēma: Veco ļaužu laiks ...  (Lasīts 7342 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: Veco ļaužu laiks ...
« Atbilde #15 : 2023. gada 20. septembris, 15:49:11 »
nu ne jau šajā vecumā
Booob, Tu vēl mani nepazīsti  :smej:  Bet ok, es jau arī pie gudrām nepieskaitos.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2023. gada 20. septembris, 16:08:34 »
....  Bet ok, es jau arī pie gudrām nepieskaitos.

Ne pa tēmu: Kāpēc cilvēkiem pašiem patīk sevi noniecināt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2023. gada 20. septembris, 16:18:10 »

tāpēc, ka šie blēži zina teicienu - "tie pēdējie būs tie pirmie", un mēģina šitādā nejaukā veidā izcelties!!  :fryingpan: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #18 : 2023. gada 20. septembris, 17:04:36 »

Ja Tu citē mani, tad patiesi pie gudrām sevi nepieskaitu. Starp muļķis un gudrs ir milzu plašumi. Uz jautājumu atbilde varētu būt - lai citi uzliela. Varbūt.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #19 : 2023. gada 20. septembris, 18:59:34 »

Gudrība jau nav statuss, bet gan gudra rīcība. Jebkurš, pat visu lielākais muļķis, var rīkoties, kaut vai nejauši, gudri! Un viens no dzīves paradoksiem, ir ļauns cilvēks, vienlaikus ir ari muļķīgs cilvēks. ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2023. gada 21. septembris, 08:57:47 »
Gudrība jau nav statuss, bet gan gudra rīcība. Jebkurš, pat visu lielākais muļķis, var rīkoties, kaut vai nejauši, gudri! Un viens no dzīves paradoksiem, ir ļauns cilvēks, vienlaikus ir ari muļķīgs cilvēks. ;)

Ak. Es ne par to: esam gudri vai nē. Bet tieši par sevis noniecināšanu: ko nu es, es jau neko...es jau nesaprotu, es jau neesmu gudra/s uttt...Protams, veselīga pašironija, spēja pasmieties par savām kļūdām ir apsveicama, bet tieši sevis, savas pašvērtības pazemināšana. Tas mani satrauc. Pilns internets, pilni sociālie tīkli ar "it kā" jociņiem, kas būtībā ir slēpta paņirgāšanās. Un paši piebalsojam.Manuprāt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2023. gada 21. septembris, 09:17:12 »
Piesàrńoju tèmu. Par to atvainojos. Vairs tà nedarìšu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #22 : 2023. gada 21. septembris, 09:50:17 »
Dažreiz, it kā noniecinot sevi (īpaši, pasmejoties), tiek izsisti ieroči no pretinieku rokām. Es pirmā. Pasmejos. A tas otrs lai tur muti, jo vairs nav aktuāli.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2023. gada 21. septembris, 10:43:55 »
Dažreiz, it kā noniecinot sevi (īpaši, pasmejoties), tiek izsisti ieroči no pretinieku rokām. Es pirmā. Pasmejos. A tas otrs lai tur muti, jo vairs nav aktuāli.

tā tas bija kādreiz - nesist gulošu...jaunajos laikos citi tikumi - vairs nevar izsekot KURŠ saka, svarīgi tikai KO saka... un negatīvās ziņās izplatās 10x straujāk  :)   

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #24 : 2023. gada 22. septembris, 18:06:12 »
Atgriežoties pie tēmas, agrāk bija "smuko acu" medības ... vajadzēja stāstīt, kā "jauki bērnus audzināsim, kā iekopsim dārziņu un kopā attīstīsimies". Tad pienāca pieredzes laiks, kad sievietes "pārliecināja" VID deklarācija par maniem ienākumiem, un tad romantiski vajadzeja stāstīt par blakus ieņēmumiem vai ko tamlīdzīgi.  Un tagad ko? Ar veselību ir slikti, ar saimniecību ar nekas dižs, bet grāmatas zem salūzušas gultas kājas varu pabāzt ... vienīgais labums, ka ēdu gandrīz jebko ko pasniedz ar mīlestību un uz mutes kritis neesmu lielot iebaroto ... un sievietes ar nekad īsti neesmu sapratis, un viņam ar nevedas - nu nav man tādas izjūtas, kādas viņas spēj izfantazēt ... diemžēl , sieviešu klātbūtnē es dzeru jebko ko man piedāvā (lai sieviete saprastu, ka es ļoti lepojos ar viņas izvēlēm), vienīgais, kas pozitīvs, esmu skops un citu izdevumu kā sievietes vajadzībām speciāli nebūs vienalga, kaut vai aknas uzpampušas. Bet parunāt gribas, un emocionāli ar gribas būt sabiedrībā - esmu pēc definīcijas sabiedrisks cilvēks, kaut ar dzīvoju pamatā viens ar bērnu un daudz strādāju. Un ko īsti jādara?             
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2023. gada 22. septembris, 21:06:16 »
Mēs jau nezinām, ko Tu gribi. Tas viens. Otrkārt, nu bāc! Tev taču nav 83 gadi. Baigais večuks  :mrgr:  Treškārt, izlasās, ka visi sievišķi ir kaut kādi pajokainie.
Vienkārši ej sabiedrībā (ja jau esi sabiedrisks) un uzrunā, aplido, aicini. Ak, cik tas ir forši - šis ceļš uz  :smile:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2023. gada 22. septembris, 22:44:34 »
daddy man lika te atnākt.

Filtrējies iekšā sieviešu pulciņos, (lai nu Latvijā vīrietis žēlotos par sieviešu trūkumu  :?:  ) - ok, pie rokdarbniecēm vai šuvējām, visticamāk, Tu liksies dīvains - bet ir taču visādi dienas, divu izbraukumi, kur sieviešu pārsvars (pirmais, kas ienāca prātā, bet vajag tik rakt). Ja Tavi zigzagi ir vien uz papīra/rakstot, bet mutvārdos izpaudies bez zigzagiem, tad vajadzētu spēt atrast sabiedrību un domubiedrenes.

p.s.un kas galu galā vainas tām dzejniecēm un māksliniecēm? Zigzagos sagājušas, vai?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2023. gada 22. septembris, 23:37:41 »
Dzejniece būtu labi, visu laiku varētu ko lasīt...  :smile:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #28 : 2023. gada 24. septembris, 04:45:33 »
Filtrējies iekšā sieviešu pulciņos ...
Pag pag, nav man dzīvē tāds virs uzdevums, - veiksmīgi sabojāt kādai sievietei dzīvi. ;) Man ir kategoriska prasība, ka viņai ir JĀGRIB (uzstājīgi), lai es to "sabojāju" ;) Proti, tai ir jābūt viņas tieksmei, lai es būtu tas, kas šo cildeno misiju veic. ;) Un es pieņemu, ka tas ir atkarīgs no tā, ko es esmu apjēdzis, lai viņām "piedāvātu", atbilstoši manam vecumam. Un man absolūti nav skaidrs, kas šai piedāvājumā ir jāiekļauj un, viennozīmīgi, arī man pie šīs domas ir jāpierod. Tā sakot, paļauties uz dabisku saderību es vairs nevaru - esmu pārāk īpatnējs (gribas domāt pateicoties lielajai dzīves pieredzei), bet vienlaikus vēl jauns un elastīgs, lai kaut ko pamainītu (tikai jautājums ir uz ko!).       

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2023. gada 24. septembris, 10:55:11 »
Lai kāda tevi sagribētu, tev sevi vispirms ir jāpiedāvā -  iepazīšanās portālos vai sieviešu pulciņos, vai kur citur :) Jo kā citādi lai potenciālā dāma uzzinātu par tavu eksistenci :?: