Autors Tēma: attiecību izbeigšanās  (Lasīts 3876 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

attiecību izbeigšanās
« : 2024. gada 11. aprīlis, 14:30:14 »
Kā jūs aizejat no cilvēkiem? No samērā tuviem cilvēkiem? Ilgi stiepjat gumiju, atmninoties, ka bija labi? Saskanēja. Tik daudz sāls apēsts. Vai pat diži nemanāt, ka vairs nav saskares? Vai kā ar nazi tiek nogriezts?
Es stiepju kā košļeni. Stiepju, stiepju, stiepju. Jo atceros labo. Kaut saprotu, tik un tā pārtrūks.

Atslēdzies Bobs

Atb: attiecību izbeigšanās
« Atbilde #1 : 2024. gada 11. aprīlis, 14:32:04 »
kurš gan vairs šajā vecumā to dara...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2024. gada 11. aprīlis, 14:36:03 »
Saiknes pārtrūkst tāpat vien, bez krasām kustībām.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2024. gada 11. aprīlis, 14:42:08 »
Ja pieņemu galīgo lēmumu, tad nogriežu kā ar nazi. Tas cilvēks ir "off" no manas dzīves. Nekontaktējos vspār.  Bet, lai pieņemtu galīgo lēmumu, ir arī bijušas kaislības ar prom iešanu un atpakaļ nākšanu/ņemšanu...tas gan nekad nav labi beidzies.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #4 : 2024. gada 11. aprīlis, 14:44:24 »

Kas vecumam vainas? ;) 

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2024. gada 11. aprīlis, 14:51:29 »
Vecumam tiešām nav nozīmes.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2024. gada 11. aprīlis, 15:44:58 »
Kā jūs aizejat no cilvēkiem? No samērā tuviem cilvēkiem?

Nekur neeju no tuviem cilvēkiem, tieši pretēji, ar katru gadu jo vairāk sargāju kā acuraugu tos tuvos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2024. gada 11. aprīlis, 16:39:27 »
es neaizeju, no manis aiziet... kā ar nazi nogriež, maitas... es jau neraudu, bet...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2024. gada 11. aprīlis, 18:08:08 »
Ar nazi ir gadījies nogriezt vien pie smaga aizvainojuma, un arī tad tās attiecības jau iepriekš bija pairušas. Citādi - izčākst dabīgā veidā bez asām kustībām. Bet tie nedaudzie cilvēki, kas nu man tagad ir, gadiem pārbaudītie, tie turas...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2024. gada 12. aprīlis, 08:22:27 »
Tas jautājums par draugiem vai mīļotajiem, kas kļuvuši nemīļi?

Draugi, ar ko ceļi aizgājuši pa paralēli, vienkārši pamazām aizsūcas nebūtībā. Viena skolas draudzene pēc skolas beigšanas par kaut ko demonstratīvi apvainojās, un pēc tam satikāmies tikai 25 gadus pēc izlaiduma ballē. Pārējie kaut kā satiekas aizvien retāk, līdz nesatiekas nemaz.

Mīļotie vīrieši - ja nesanāk kopdzīve, tad nesanāk, paliekam draugi, nekādi naži un griešana nav. Izņemot vienu, kurš nesaprata, ka nav un nebūs. Apsveikumu dzimšanas dienā uzskatīja par aicinājumu atsākt attiecības. Ar viņu nav nekādu kontaktu un nemaz. (Neizvērsīšu tēmu par to, ka tas bija vienīgais mēģinājums "pazemināt latiņu" līdz "profenes līmenim", jo izglītība neko nenosakot blablabla😃)

Lai gan ja tā padomā, tad cilvēki ir vismaz 2 tipu - vieni "nogriež ar nazi", aiziet un pēc tam mokās, līdz jūtas nobeidzas. Otri - secina (vai sagaida), ka jūtas ir beigušās,  un aiziet. Otrie nemokās, jo lēmums aiziet ir atnācis tad, kad "attiecības ir nomirušas rēnā nāvītē" ©Trix.

Vēl jau tēma būtu izvēršama par to, vai pēc kopdzīves nesanākšanas cilvēki paliek draudzīgās attiecībās vai iekultivē naidu. Ka daudzi nesaprot kā var būt draugi vīrietis un sieviete pēc kopdzīves izbeigšanās (un kāpēc ne, ja cilvēciskās īpašības, kas piesaistīja, nav pazudušas, bet tās, kas vajadzīgas ģimenei, neatradās).

Bet vispār besī rakstīt no telefona... 😬
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2024. gada 12. aprīlis, 08:40:46 »
Man tas ir vienādi ar mīļotajiem un draugiem. Es ļoti lēni laižu sev klāt. Kad esmu pielaidusi, tad veidojas īpašs statuss. Tiek pieņemts, attaisnots (un, ja labi grib, attaisnot var visu), tiek sperti 3 soļi atpakaļ un 2 uz priekšu, tad vēl 2 uz priekšu. Tiek pielietoti tautas, homeopātiskie un nez kādi vēl līdzekļi. Un tad saprotu - viss. Un tad ir viss. Bet neproduktīvi garš process. Pati zinu. Bet vienmēr ceru.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2024. gada 12. aprīlis, 09:44:11 »
Draugam, lai kas tur arī nebūtu bijis, mēs nez vai paziņojam: "Es ar tevi vairs nedraudzējos". Aizslīdam un viss.
Pāru attiecībās otrādi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #12 : 2024. gada 12. aprīlis, 10:10:33 »
Pāru attiecībās (ja nedzīvo kopā), tad pēkšņi daudz darba, kursi, studijas, suņi, kopjami radinieki. Cerot, ka otram apniks un pats aiztīsies.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2024. gada 12. aprīlis, 10:58:25 »
Cerot, ka otram apniks un pats aiztīsies.
Neatceros, ka kādreiz būtu tik mazdūšīgi rīkojusies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2024. gada 12. aprīlis, 11:37:04 »
Tad tas nav nekāds pāris, ja var gaidīt, ka otrs aizslīdēs. Tad tās attiecības neatšķiras no tādiem zolītes čomiem, ar kuru īsti nepatīk kopā spēlēt, un tad neuzaicina uz spēli, atrunājas ka nebūs mājās un ka kārtis iepelējušas un džokers iemeties.
Lai gan - arī kopdzīvē var nevārīt zupu, bet gaidīt, ka otrs neizturēs un aizslīdēs pie kādas vārītājas. :scratch:
 (kasa pauri)
Es visu atceros, Ričard...