Liec bildes šeit pa taisno no telefona. Vēlams, horizontālās nevis vertikālās.
telefonā vēl neesmu mēģinājusi vērt vaļā forumu, datorā nemet mani ārā, varu ik pa brīdim atjaunināt lapu.
Es šogad cietos un domāju, neko neņemšu bez Psh, bet tā viena nodevīgā bilde FB un roka paslīdēja. Man ar vietām ir kā ir, principā vajadzētu kaut ko nomazināt, vismaz tāds plāns man bija pavasarī

Vienu rindu no peoniju lauka man bija plāns likvidēt, dažas pārstādīt, dažas samainīt uz citām vietām.
Kā Jums peonijas aug, visur vienādi dārzā? Man vislabāk aug prikopā. Tur zied vienmēr, ja pērn dobēs viss nosala, tad prikops ziedēja kā nekad. Pērn sastādīju Lois rindu un pavasarī pat pumpurus negaidīju, jo tie bija mazuļi, kuri no plikām saknēm sadzina snaudošos pumpurus iepriekšējā ziemā. Šogad gandrīz visa rinda pumpuros, nopriecājos, bet atļāvu šiem dzīvoties savā vaļā un nesedzu un neuzmanīju. Un manu brīnumu, visi smuki ziedēja. Dobē mans lielais stāds pērn nosala, šogad pat nebija neviens pumpurs aizmeties. Vai nu viņām siltumnīcas D pusē patīk tā vieta vai kas cits, jo principā tur ir tīra smilts, kuru es minimāli ielaboju, bet viss tur aug griezdamies. Ielabotajās bedrēs kustība notiek daudz lēnāk.