Autors Tēma: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!  (Lasīts 21498 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Albus Dumbledore

Atb: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!
« Atbilde #75 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:07:09 »
Te čats lapas apakšējā labajā stūrī, augšā Tarkšķis, visās malās podziņas ...  :bird:  raibs gar acīm. Uz vecumu paliek aizvien sarežģītāk apgūt jaunas lietas.  :f-palm: .
Varētu uztaisīt kādu mazāk raibu versiju, kā telefonā - telefona versija un datora versija. 
Taču. Ir arī labā ziņa. Apgūstot jaunas lietas mēs attālinām iespēju saslimt ar demenci.  :talking:

Par peonijām. Šogad uz bērna izlaiduma vairs nebija normālu peoniju, ko sagriezt. Tik blakus pumpuri.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 28. jūnijs, 10:12:56 no Spārka »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #76 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:23:20 »
Nu jā, mēs te neesam baigie foto licēji.
Un Tarkšķis reāli ir pamatlieta šeit , tēmas ne visai.
Katrā vietnē viss jāapgūst pa jaunam :?: :talking: [size=78%].[/size]
Tēmā Saturs un forma, man liekas, daudz kas paskaidrots.

« Atbilde #77 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:33:42 »

« Pēdējās izmaiņas: šodien pl 10:12:56 no Spārka »

Spārka cītīgi seko un labo, visus mūs pieskata.  :)

Man sanāca kasjaks. Kamēr rakstīju tekstu, izmeta mani no foruma. Likās, ka biju atzīmējusi, lai saglabā mani uz visu dienu ... Lai nebūtu jāraksta viss otreiz, nokopēju tekstu un iekopēju atpakaļ, kad biju ielogojusies. Viss būtu labi, tik smailiji lēkāja pa teksta virsu. Slinkums bija labot.  :mrgr:  Mācība, aiz sevis viss jāsakārto. 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #78 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:37:35 »
Vienmēr jau ne. Man arī slinkums piemīt.

« Atbilde #79 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:37:48 »
Ar foto man patīk, ka rāda nelielas bildes, uzspiežot uz foto parādās liela izmēra. Savādāk man cālī bija viena foto licēja nobanota, atver lapu - a tur visa lapa ar foto ar kādiem pilns nets.  :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #80 : 2024. gada 28. jūnijs, 10:55:13 »
Šeit datora versija neatšķiras no telefonversijas. Pēc nedēļas jau būsi pieradusi, kad pirmais šoks būs pārgājis. :)
Ar foto man patīk, ka rāda nelielas bildes, uzspiežot uz foto parādās liela izmēra. Savādāk man cālī bija viena foto licēja nobanota, atver lapu - a tur visa lapa ar foto ar kādiem pilns nets.  :) 
Jā, iesaku bildes pievienot kā pielikumu nevis kopēt iekšā tekstā.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #81 : 2024. gada 28. jūnijs, 11:10:59 »
Civēkīīī!
Varbūt jums ir pasūtījumu kastes kādā no peoniju audzētavām, un tur vēl ir brīva vieta (bildītē tikai dažas, kas bija pa rokai)?
Protams, "man neko nevajag" un šogad es neko pati neesmu sūtījusi (vienīgi PPP-24, paldies Traips!), varbūt vienīgi vēlā rudenī, ja Mielis šogad tomēr izliks pārdošanā vienu no savām jaunākajām šķirnēm (kad atvēra, nebija, ja nu vienīgi kāds atkal visas uzreiz nesavāca). Bet, kā pieņemts pie mums - vienu, tak, vienmēr vajag.
Ja ir - lūdzu, dodiet ziņu  :big_hug:

P.S. Turpinām pildīt aptauju - kad kādai no tēmām būs 10+, tad veram vaļā  :smile:

Atslēdzies puuciite

« Atbilde #82 : 2024. gada 28. jūnijs, 13:04:13 »
Liec bildes šeit pa taisno no telefona. Vēlams, horizontālās nevis vertikālās.
telefonā vēl neesmu mēģinājusi vērt vaļā forumu, datorā nemet mani ārā, varu ik pa brīdim atjaunināt lapu.

Es šogad cietos un domāju, neko neņemšu bez Psh, bet tā viena nodevīgā bilde FB un roka paslīdēja. Man ar vietām ir kā ir, principā vajadzētu kaut ko nomazināt, vismaz tāds plāns man bija pavasarī  :rofl:  Vienu rindu no peoniju lauka man bija plāns likvidēt, dažas pārstādīt, dažas samainīt uz citām vietām.
Kā Jums peonijas aug, visur vienādi dārzā? Man vislabāk aug prikopā. Tur zied vienmēr, ja pērn dobēs viss nosala, tad prikops ziedēja kā nekad. Pērn sastādīju Lois rindu un pavasarī pat pumpurus negaidīju, jo tie bija mazuļi, kuri no plikām saknēm sadzina snaudošos pumpurus iepriekšējā ziemā. Šogad gandrīz visa rinda pumpuros, nopriecājos, bet atļāvu šiem dzīvoties savā vaļā un nesedzu un neuzmanīju. Un manu brīnumu, visi smuki ziedēja. Dobē mans lielais stāds pērn nosala, šogad pat nebija neviens pumpurs aizmeties. Vai nu viņām siltumnīcas D pusē patīk tā vieta vai kas cits, jo principā tur ir tīra smilts, kuru es minimāli ielaboju, bet viss tur aug griezdamies. Ielabotajās bedrēs kustība notiek daudz lēnāk.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #83 : 2024. gada 28. jūnijs, 19:59:07 »
Šeit datora versija neatšķiras no telefonversijas. Pēc nedēļas jau būsi pieradusi, kad pirmais šoks būs pārgājis. :) Jā, iesaku bildes pievienot kā pielikumu nevis kopēt iekšā tekstā.
Īstenībā kamēr hostinga plāns nav mainījies es ieteiktu pie iespējas bildes likt kā saites uz citurieni, jo patlaban aizņemts 80% no pieejamās vietas.Kaut kad rudenī , cik saprotu plāns mainīsies tik un tā un tad varēs neknapināties

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #84 : 2024. gada 28. jūnijs, 20:05:25 »
..man atmiņā, ka jūlijā, tāpēc es neko vēl nesaku. Kopumā mana (tīri filozofiskā) doma ir tāda - ja negribas piepūlēties bildi ielikt, tad to attēlu patiesībā nevajag.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #85 : 2024. gada 28. jūnijs, 20:11:15 »
Galvenais ir atcerēties, ka priekš SF bildēt vajag horizontāli, tad nebūs nekādu čakaru ar bilžu ievietošanu.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #86 : 2024. gada 28. jūnijs, 20:42:44 »
Mani neviena bilde gandrīz nekad nav tik ļoti ieinteresējusi,  lai es to apskatītu  :?:
Ja nu kāda Jokos.

Kaut kā vairāk interesē rakstītais.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #87 : 2024. gada 28. jūnijs, 21:12:50 »
Mani neviena bilde gandrīz nekad nav tik ļoti ieinteresējusi,  lai es to apskatītu  :?:
Ja nu kāda Jokos.

Kaut kā vairāk interesē rakstītais.

Te neliels salīdzinājums - bilde un apraksts  :b:  - kuru Tu izvēlēsies?

'Orticola Milano' Received January 09, 2022. Parentage ‘Dreamtime’ x ‘Vanilla Schnapps’. First bloomed 2014, first propagated 2017. Early season bloom. SEMI-DOUBLE, 1 bloom per stem, flower size 5 inches (13 cm). Fragrant. Ivory white petals (RHS:155B) have apricot flush at the base, giving an apricot-peach glow to the center of the flower. Three rows of guard petals, average width 2 inches (5 cm), cupped, relaxing as the flower ages. Center petals smaller, folded, notched, somewhat crinkled. Average of 3 carpels, pale green, smooth texture. Stigmas purplish-red with normal anatomy. Pollen bearing stamens at center, filaments pale yellowish green at the base, becoming yellow towards the tips. Fertile both ways. Broad blunt foliage, dark green. Upright growth to 30 inches (76 cm). Healthy plants with vigorous growth and strong stems. Flowers are lightly scented and in form resemble an ancient rose. Named in consultation with the Società Orticola di Lombardia to celebrate the 25th anniversary of the spring flower show organized by them in Milan each year.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #88 : 2024. gada 28. jūnijs, 22:05:58 »
Nu ko - par sadaļas "Peonijas no mana dārza - ko šogad plānoju rakt un dalīt" izveidošanu aptaujā saņemtas 10+ balsis :nam: :nam: :nam:
 Veram vaļā!  :big_hug:

Atslēdzies Traips

« Atbilde #89 : 2024. gada 29. jūnijs, 08:23:20 »
Labrīt!
Te es, ar savu rīta latte  :coffee:
Man šodien priecīcā projekta pirmā etapa sākums, ielies pamatiņus jaunajai siltumnīcai, es pārlaimīga, kā runcis pie krējumpoda.
Daiquri, kas Tev šogad pietrūkst pilnai laimei, kuru peoni meklē? Es atkal nogulēju Rivierā itohu Rose Fantasy  :cry: , jau kuro gadu. Apskatīju Joshua nākamā gada piedāvājumu, diezgan kārdinoši.