Autors Tēma: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!  (Lasīts 21651 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Traips

Atb: Laipni lūdzam Peoniju klubiņā!
« Atbilde #180 : 2024. gada 17. jūlijs, 09:24:29 »
Atļaušos atbildēt - kopš Ziemassvētkiem, kad mēs sākām pasūtīt saknes, dažiem situācija ir mainījusies (dzīves vietas maiņa, veselības problēmas u.tml) tāpēc viņi labprāt sev rezervētās saknes piedāvā citiem. Sakņu nav daudz, bet par to jaunajā apakšsadaļā "PPP", kad Cālis.LV tiks aizvērts, uzrakstīs Traips

Viss OK, viss pareizi - ēdamkarote kristalona uz 10 litru lejkannu un laisti droši. Tikai jūlijā-augustā jāizvēlas kristalons ar mazu slāpekļa daudzumu.

Daiquiri, liels Tev paldies! Es bez Tevis būtu sajukusi prātā  :blushing:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #181 : 2024. gada 18. jūlijs, 00:33:52 »
Daiquiri, liels Tev paldies! Es bez Tevis būtu sajukusi prātā  :blushing:

Paldies visiem, kas pievienojās "Peoniju klubiņam"! Kopā mēs varam un kopā mēs darām  :big_hug:
Paldies visiem, kas palīdzēja!  :flowers:

« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 18. jūlijs, 21:30:57 no Daiquiri »

Atslēdzies Traips

« Atbilde #182 : 2024. gada 18. jūlijs, 08:48:17 »

Tev tā siltumnīca kāda īpašā dizaina?
Nav nekas īpašs, Ralfhausa polikarbonāta siltumnīca, būs man meiteņu garāža  :shampis:

Atslēdzies Traips

« Atbilde #183 : 2024. gada 18. jūlijs, 08:49:55 »

Apsveicu ar jaunu nekustamo īpašumu!  :shampis:  Kādos izmēros siltumnīca?
Siltumnīca Ne maziņa 5x10

Atslēdzies Traips

« Atbilde #184 : 2024. gada 18. jūlijs, 08:51:19 »
Traipsatceries, rudenī, ja nu sanāk, ja nu kā, man piemetās gribulis pēc Florence Nichollsbet, ja nebūs, tad nekā. nav mirstamais. Ja sanāk, būt lab
Man viss pierakstīts, jo neatceros  :?:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #185 : 2024. gada 18. jūlijs, 09:28:51 »
... Nebiju plānojusi, tagad apsveru domu nopirkt iestādīt kādas 2-3 dažādu krāsu peonijas, kopā līdz 50 eiro. Smaržīgas, lai var nogriezt vāzei. Ko ieteiksiet? ...

Viena no peonijām, par ko ieteicu padomāt, ir 'Bushing Princess' - viena no manām mīļākajām peonijām. Agri un ļoti bagātīgi un ilgstoši ziedoša šķirne, daudz sānpumpuru. Ziedi daļēji pildīti, ļoti skaisti pumpuri, patīkama smarža. Stingri ziedkāti - nav vajadzīgi balsti. Vairāk info https://americanpeonysociety.org/cultivars/peony-registry/blushing-princess/

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #186 : 2024. gada 18. jūlijs, 12:08:10 »
... Gribēju saprast, ko nozīmē pārpalikumi...

Kā jau rakstīju - kopš Ziemassvētkiem, kad sākām pasūtīt saknes, dažiem situācija ir mainījusies (dzīves vietas maiņa, veselības problēmas u.tml) tāpēc viņi sev rezervētās saknes piedāvā citiem. Sakņu nav daudz, domājam ātri. Tuvākajās dienās, kad tiks aizvērts Cālis.LV, Traips jaunajā Peoniju klubiņa apakšsadaļā "PPP" (redzama tikai tad, kad ielogojas Sarunu Forumā!) ieliks sarakstiņu ar cenām.

Ja nekļūdos, viena no piedāvātajām ir 'Vanilla Schnapps'  - šķirne, par kuru es vēl pirms pāris gadiem aģitēju "cāļmeitenes" https://americanpeonysociety.org/cultivars/peony-registry/vanilla-schnapps/

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #187 : 2024. gada 18. jūlijs, 16:16:45 »
Vai Cālis.LV nofinišējis jeb tās ir mana interneta problēmas?  :confused:

Atslēdzies Herbe

« Atbilde #188 : 2024. gada 18. jūlijs, 16:28:48 »
Vai Cālis.LV nofinišējis jeb tās ir mana interneta problēmas?  :confused:

Man atverās delfu ziņu lapa un cāli vairs nerāda.

Atslēdzies Resnā Žurka

« Atbilde #189 : 2024. gada 18. jūlijs, 19:39:32 »
Ir beigts. Caur datoru un vecām saitēm var vēl uz savu profilu tikt un cāļpastu arī, var vēl izdzēst, ko vajag izdzēst.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #190 : 2024. gada 23. jūlijs, 08:10:08 »
...  apsveru domu nopirkt iestādīt kādas 2-3 dažādu krāsu peonijas, kopā līdz 50 eiro. Smaržīgas, lai var nogriezt vāzei. Ko ieteiksiet? ...

Vēl viena peonija, kura nepieviļ - izturīga, spēcīgi augoša un katru gadu ilgstoši un bagātīgi ziedoša ir 'Lemon Chiffon'. Patīkams aromāts, daudz sānpumpuru, ar katru gadu ziedi paliek pildītāki. Ja kāds vēlas mēģināt nodarboties ar selekciju, tad šķirne īpaši piemērota - veido daudz sēklu. Vairāk info https://americanpeonysociety.org/cultivars/peony-registry/lemon-chiffon/

Atslēdzies NuclearBaby

« Atbilde #191 : 2024. gada 23. jūlijs, 15:34:20 »
Man nav lielas peoniju kolekcijas, bet no tām, kas man ir, esmu pilnīgā sajūsmā par Kellway's Glorious. Ātri saaug liels krūms, izteikta smarža, zieds gan nav klasiski pildītais zefīrs, bet drīzak vāji pildīts, ļoti liels, bet toties lietus un vējš tur neko nevar padarīt. It kā ar laiku paliekot pildīta, bet es laikam viņu dalīšu uz pusēm, ja kļūs pildīta, lai atkal ir tāda, kā tagad  :smile:   Mēģināšu ielikt bildes, ja sanāks.  Ja nesanāk, tad šeit ir bilde, kas atbilst realitātei (cerams, vismaz linku izdevās ielikt).

Atslēdzies Traips

« Atbilde #192 : 2024. gada 01. augusts, 13:32:40 »
Paldies, Nuclear Baby, tagad es zināšu kuru no baltajām man vēl vajag, es neesmu pufu fans, bet tās puspildītās man riktīgi patīk. :in-love:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #193 : 2024. gada 04. augusts, 17:47:18 »
šodien svētdiena, kaimiņiene teica, ka sen neesam runājušas par peonijām  :rofl:

Atslēdzies Taaapati

« Atbilde #194 : 2024. gada 04. augusts, 21:36:37 »
Šodien sapratu ka nav variantu, dārza darbu daudz un ir jāsāk. Rudens pienāks un paies ātri. Pārstādīju pirmo peoniju. Ceru turpināt katru dienu pa vienam tādam darbiņam, rindā vēl vairākas peonijas un daudz dienliliju.