Autors Tēma: avārijas pie Blīdenes  (Lasīts 6286 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: avārijas pie Blīdenes
« Atbilde #45 : 2024. gada 29. jūlijs, 10:02:53 »
Kvadra, ja reti brauc Rīgā, toč lieto waze, būs mazāk pārsteigumu. Ja par Ilūkstes Lubānas izmaiņām pirms gada - tās reāli atpestīja tos divus krustojumus no mūžīgajiem sastrēgumiem, tur abiem krustojumiem uz Lubānas vienotā sistēmā izmaiņas izdarīja, tagad tādas astes sen vairs nekrājas kā pirms tam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2024. gada 29. jūlijs, 10:20:23 »
Jā, es, dzīvojot Rīgā, maz pa Rīgu braukāju, neesmu jau taksiste. Tik turp, kur man kuro reizi vajag. Bet pārzinu labi izbraukšanas līmenī, visur ceļu atradīšu, un man šķiet bik jocīgi braukāt pa zināmiem ceļiem ar navigatoru. Bet, jā. negaidītās satiksmes izmaiņās var iegrābties.

Tas Lubānas - Ilūkstes krustojums tapa izbraucams no tilta puses , kad to paplatināja, izveidojot taisvirzienam divas joslas un kreisajam pagriezienam atstājot savu trešo. Bija laiks, kad tur bija vien divas joslas, tad gāja traki. Vienubrīd aizliedza kreiso pagriezienu (cik paredzami, vai ne), bet tas jau nemazināja vajadzību pēc tā, un sākās masveida satiksme uz Pļavniekiem pa Dārzciema privātmāju rajona mazajām ieliņām ar "dzīvojamās zonas" statusu. Un tur dzīvojošo neapmierinātībai acīmredzot bija pietiekami liels svars, lai satiksmes čakarētāji apjēgtu, ka šoreiz ar aizlieguma zīmi cauri netiks, nāksies kko reāli darīt. :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2024. gada 29. jūlijs, 12:02:08 »
tur tagad baigi ilgi iet kreisais no Lubānas kopā ar labo no Ilūkstes. Toties nākamajā ir tikai sabtransam. Bet rezultāts ir labāks nekā bija. Tās kreiso joslas jau stipri sen bija un neko vairs nespēja līdzēt. Tagad jaunā siatēma ir ok, no pavasara laikam