Esmu stādījusi un vēl aizvien stādu katru atlūzu ne tikai no peonijām, bieži nopērku mironīšus, teikšu, ka man apmēram 70-80% izdzīvo ieaug. Peonijas no galīgiem maziem gabaliņiem kaut kas saprotams sāk veidoties kādā trešajā ceturtajā gadā. Ir bijuši gadījumi, ka divi trīs gadi stāv divas trīs lapiņas un tad trešajā gadā kad jau domāju, ka nu šogad būs jau nobeidzies uzzied ar trīs ziediem ('Carl Foerster')
Ģeotekstilu savulaik saliku jauktajās dobēs un tieši tāpat - caurumi jāgriež lielāki, tad vēl flokši, anemones un vēl šis tas plešas lien kaut kur, mēģina atrast savu vietu un nonācu pie secinājuma, ka ģeotekstilu var klāt, piemēram skujeņiem, bet puķēm laikam baigi nē. Ravēt grūti, tad vēl sāk spurgaloties utt. Iespējams, ka es nemāku ar ģeotekstilu sadraudzēties, bet man ir tā.
Birkas. Esmu mēģinājusi visādas taisīt pati. utt. manā dārzā vislabākās uz šo brīdi ir ''Dārza Birkas'' metāla, kuras kā brāķētās kaut kādus gadus atpakaļ nopirku, kalpo lieliski. Tiešām jāatzīst ka ļoti labi stāv tās kas nāk no Peony Shopa, no pašas taisītājām vislabāk, kalpo biezās plastmas mapes/vāciņi kurus var sagriezt cik gribi lielos mazos gabalos un ja pareizais marķieris tad uzraksts turas 2-3 gadi. Kas būs šogad (4.gads) ar pašu materiālu nevaru vēl komentēt. Šoruden uztaisīju vēl vienas no lauksaimniecības skābsiena bedru sedzamās plēves ( bieza bet ne pietiekami, viena puse melna otra balta, uz tās labi rakstās, UVS aizsargāta, saulē ''nešķīst'' vismaz gadus 5-6 , ja nav visu laiku saulē, tad par gadus 10 kalpos)