Autors Tēma: Vecuma pazīmes  (Lasīts 10165 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Vecuma pazīmes
« Atbilde #45 : 2025. gada 29. novembris, 13:22:11 »
Jūties ērti. Nupat taču teici, ka ar ērtumu jācīnās.  :mrgr: 

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #46 : 2025. gada 29. novembris, 13:35:16 »
Precīzi. Lai justos ērti augstpapēdenēs, es cīnos ar ērtumu. Paradokss. Es vingroju. Trenēju arī iekšējo muskulatūru. Tas ir pietiekami smags darbs, galvenokārt ar sevi. Manas vienaudzes, nu tās ar tiem zemajiem papēžiem. Viņas nevingro. Nekustās. Staigā lēni. Kūkumiņā saliekušās.  Bet vingrošana, muskuļu audzēšana ir pamatu pamats. Visos vecumos. Jo kamēr cilvēks kustās, tikmēr ir dzīvs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2025. gada 29. novembris, 13:40:04 »
Tur jau ne par ērtumu, bet palaišanos drīzāk runa...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #48 : 2025. gada 29. novembris, 13:52:49 »
Nu lūk, atgriežamies sākumā. Lai vai kas, tas būtu: kauns, lepnums, aizspriedumi, vēlēšanās padižoties vienaudžu (gan svešo, gan savējo) vidū,  neizmantot iespējamos palīglīdzekļus, tā ir apzinātā/neapzinātā vēlme nepalaisties. Jo saprotam, ka atpakaļceļš mūsu vecumā ir neiespējams.
P.S Vaicāji mammai kāpēc neizmanto to riteņsomu? 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2025. gada 29. novembris, 13:59:11 »
Ko tur mammu tirdīt, ja tāpat skaidrs...  :rofl:  Bet nu jau vedam ar auto iepirkties vai pievedam klāt nepieciešamo. Tā nu tur ir ar to muskuļu spēka trenēšanu, nenolaidīsies tak līdz pastaigai ar ratiņsomu  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #50 : 2025. gada 29. novembris, 15:16:10 »
Es vēl joprojām ikdienā nēsāju augstpapēdenes cm 9  :rofl:  Jo jūtos ērti. Manas draudzenes vienaudzes šausminās. Viņas jau sen pārgājušas uz zempapēžu apaviem.
Nu re kā. Tagad ir ziema, bet siltākos gadalaikos es speciāli pilsētā esmu vērojusi, cik daudzas staigā augstpapēžu apavos. Gandrīz neviena. Ja ir, tad parasti sieviete ir saposusies, visticamāk, uz kādu pasākumu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #51 : 2025. gada 29. novembris, 15:26:47 »
Mans "hobijs" arī ir skaitīt cik ir sievietes uz ielas, kurām vispār kājās ir kurpes.  Kur nu vēl uz papēžiem. Praktiski neviena. Visur botes, botes, botes. Vasarā arī reti kurai.  Lielākai daļai "Jēzenes", "jēzenes", "jēzenes".

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #52 : 2025. gada 29. novembris, 15:29:40 »
Šodien pie lielās atkalas uzāvu zempapēžu - 5 cm ar "protektoru".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2025. gada 29. novembris, 15:38:44 »
BotEs? Nopietni? 100 gadus neesmu redzējusi, tas kāds jauns trends? Vai varbūt domāji botAs?
Lienes ielas rajonā vakaros garāmbraucot var manīt ne mazums augstpapēdenēs... :rofl: 
Man gan arī šķiet, ka augstpapēži piederas pie izejamajiem tērpiem un attiecīgi apaviem...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #54 : 2025. gada 29. novembris, 15:40:38 »
BotAs, BotA, BotAs.AAAAA :big_hug:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2025. gada 29. novembris, 18:45:29 »
Esmu laimīga, ka tagad var staigāt ērtās kurpēs vai botās un nav jāmocās uz augstajiem papēžiem. Vot, domājiet, ko gribat par mani, bet tie augstpapēžu apavi man visu mūžu šķituši spīdzināšanas rīki. Paldies Dievam, neesmu spiesta arī staigāt pa pasākumiem, kur tie prasītos pie dreskoda.
Galu galā, viss līdz laikam, un tās augstpapēdenes ikdienā novedīs pie ortopēda vecumgalā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #56 : 2025. gada 29. novembris, 21:12:42 »
Kādreiz man pat patika augstpapēdenes. 80. gadu beigu galā uzskrēju veikalā izmestām importa laiviņām, kam 10 cm papēži un lieste ideāla - nu super apavs. Ja vajag, var gan skriet, gan mašīnas pedāļus spaidīt.
Bet kopš man ieviesās bērni... Nu, piedodiet, ne pa zāli pakaļ paskriesi, ne kokā uzkāpsi, ne vispār kaut ko. Dzīvesvieta arī ienesa savas korekcijas - pa grants ceļu, dubļiem un bedrēm diez kāda papēžu paradīze nav. Tā arī diez vai kadreiz uzkāpšu uz papēžiem, maksimums, kādā smukākā pasākumā.

Vēl jau ir viens aspekts - bērni dzimst aizvien lielākā vecumā. Ja tu esi vecmāmiņa 45 gados, tā ir viena lieta - pēc kategorijas pienākas novecot un zemapziņā tu "programmu" esi izpildījusi. Bet ja tajos 45 vēl pat bērnudārza izlaidums nav jāplāno, tad ir mazliet cita lieta, un nezinu cik apzināti, cik ne, bet tu ieklasificējies "kāda novecošana, vēl bērni jāizaudzina" un savācies.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #57 : 2025. gada 29. novembris, 22:06:41 »
Savā laikā izstaigājos uz papēžiem un tikai.  Tagad augstāk par 5 cm negribu. "Izejamiem" zābakiem gan ir vairāk. Vecums nenāk viens, bet kopā ar kauliņiem :mrgr:

Paskatoties, kā ģērbjas liela daļa jaunu sieviešu, vecuma pazīme drīzāk ir cītīga pucēšanās un "turēšanās formā" :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2025. gada 29. novembris, 22:26:11 »
Nē, nu nolaisties jau nevajag, viens ir jaunietis pēc vētrainas bohēmas un pilnīgi cits opītis... Katram vecumam tomēr kas cits, lieto to spieķi vai nelieto, jaunāks jau nekļūsi... tāpat ar tiem papēžiem...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #59 : 2025. gada 29. novembris, 23:13:49 »
Bļin..nupat kā uzzināju ,ka Botes ir BotAs  :scratch: :confused: :mrgr: Man jau vispar likās,ka šis ir kkāds krūmu vārds ,kam maz sakara ar latvisku runu..izrādās, ka to var lietot nepareizi.
Piekāš, man būs botes, kā bija tā paliks. Ukijā netraucēs šitā klapata(rosols- rasols)  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega