jā, protams, attīstība notiek un ir neizbēgama, bet tajā iezīmējas nevis monotoni izlīdzināta, bet gan viļņveidīga kustība. Es neko neteikšu par pagājušā gadsimta sākumu, neesmu baigais vēstures analītiķis, bet gan jau tur arī bija viļņveidīgi notikumi. Ja piesaucam 70tos gadus - 60/70 gadu mija bijavispasaules pārmaiņu un attīstības vilnis - hipiju kustība, tehnikas izaugsme un pārmaiņas. Tad deviņdesmitie - vai kāds teiks, ka arī tas nebija lielo pārmaiņu laiks? Jā, cilvēki izskatā baigi neizmainījās, arī viņu fizioloģija nē, tā kā var jau kāds teikt, ka nekas nemainījās, bet es tam galīgi nepiekrītu. Un ar "jauno laikmetu" astrologi iezīmē, ka sagaidāmās pārmaiņas ir salīdzināmas ar deviņdesmitajiem gadiem vismaz te, pie mums. Ne jau tiešajās izpausmēs, bet mērogos un principiālajās lietās. Nemeklējiet tur politiku, stāsts nav par specifizētu nozari, bet par pārmaiņām, kas attiecināmas uz ikkatra dzīvi un notikumu kopsummu.
Protams, neviens nepateiks, kas konkrēti notiks, bet planētu stāvoklis veidojoties tāds, kas reti kad saliekās.
POiedodiet man vecvērtību cienītāji un pragmatiski domājošie, uztveriet to kā mana aprobežotā un vieglā prāta izpausmi.