Autors Tēma: laulības pārkāpšana vai stučīšana  (Lasīts 5993 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: laulības pārkāpšana vai stučīšana
« Atbilde #15 : 2025. gada 30. janvāris, 07:50:35 »
Ā, un vēl: ko kurš uzskata par nodevību. Ja labi saņemas, visu var attaisnot.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2025. gada 30. janvāris, 07:55:37 »
Tas protams, sarkanās līnijas jau katram savas... Bet tie nodevēja motīvi jau pārsvarā tādi maziski - gūt mirkļa baudu, celt savu nozīmīgumu paša acīs, pabarot savu skaudību... nekādi nu tur cēlie... ne velti ne stukači, ne laulības pārkāpēji nav nekādi dievinātie varoņtēli, tieši pretēji.
Nu, ja nerunājam par raškas pavļikiem morozoviem  :mrgr:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2025. gada 30. janvāris, 08:28:03 »
Aizdomājos, ar kuru es dotos izlūkos: ar vīru, kuram bijuši sakari ārpus, vai tādu, kurš pašlabuma dēļ nodevis draugu, paziņu, kādu.

Ja par kaut ko tādu ir jāaizdomājas, tad labāk izlūkos (vai kalnā kāpt) nedoties vispār. Nu piemēram: visu dzīvi diezgan droši "esi gājusi izlūkos" ar vīru un jūtusies droši, nekad neesi atstāta nelaimē un te..pēkšņi dzīves nogalē uzzini, ka gan esi krāpta, gan draugi nodoti. Ko tad?
Tiešām, nevajag jaukt visu vienā katlā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2025. gada 30. janvāris, 08:46:06 »
Nu vēl jau arī, kā smejies - divi zābaki pāris. Ja abi mēdz gan stučīt, gan gadījies krāpties, tad uzzinot ko post factum, nekādu problēmu, sapratne garantēta... nez kādēļ tiek pieņemts, ka viens svētais, otrs maita, bet maitas var būt abi.

Atskārsme mūža nogalē, Pif, var būt arī diezgan sāpīga, kad acis atveras ar ko patiesībā esi kopā dzīvojis... Zinu gadījumu, kur vīrs dzīvoja divās ģimenēs, katrā māja, bērni. Sievai acis tik pēc padsmit laulības gadiem atvērās, nekādas piedošanas tur nebija gan. Izšķīrās.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 30. janvāris, 08:56:51 no tuk »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #19 : 2025. gada 30. janvāris, 08:57:33 »

Atskārsme mūža nogalē, Pif, varbūt arī diezgan sāpīga, kad acis atveras ar ko patiesībā esi kopā dzīvojis... Zinu gadījumu, kur vīrs dzīvoja divās ģimenēs, katrā māja, bērni. Sievai acis tik pēc padsmit laulības gadiem atvērās, nekādas piedošanas tur nebija gan. Izšķīrās.

Tieši tā. Ja saka, ka "salīdzināšana ir ceļš uz elli", tā arī dažkārt ir labāk, ja nezini...Bet atkal - kā nu kuram..un kā nu kurā situācijā...
 :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2025. gada 30. janvāris, 09:09:55 »
Es laikam tomēr par zināt, tā strausa politika man ne visai... negribētos dzīvot kopā ar "nepazīstamu" cilvēku. Ko ar to infu darīt, nu tas atkal kas cits.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2025. gada 30. janvāris, 13:03:51 »
sūdus maisot, sūc vien iznāk, tikai smaka stiprāka (no jauna, apkaltis sūc nesmird TIK stipri)...

ar šīsdienas acīm:
1. meklētu kur pats esmu kļūdījies, kāpēc otrā puse aizgāja pa kreisi
2. saprastu un piedotu, "škurnās" intereses pāri visam (pa lielam - radi - maitas, kolēģi - pinpji)...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2025. gada 30. janvāris, 16:05:16 »
Pa kreisi gājieni arī ir dažādi, kas dod atšķirīgu reakciju, īpaši ar laika distanci. Viens ir kaut kādā pasākumā norauties uz akūtu spermotoksikozi vai kājkopas nesaturēšanu (un ne vienmēr dzīvesbiedrs ir akūti "vainīgs" pie tā, ka otram aizgāja ciet), otrs ir iemīlēšanās un tādas vai šitādas attiecības malā ilgtermiņā. Pilnīgi atšķirīga situācija.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2025. gada 30. janvāris, 19:21:12 »
es droši vien esmu tai mazā tautas grupiņā kuriem vispār nav jebkādu greizsirdības pazīmju. Nepārdzīvoju, nemeklēju vainīgos vai iemeslus, jo tas to faktu vairs nemainīs. Man vienkārši ir tāda organisma reakcija. Vienkārši ar to brīdi man tas vainīgais, kā vīrietis, neeksistē. Mēs pat varam palikt labi draugi, bet neko vairs. Kā ar nazi nogriezts. Kas man pašu uztrauc - tas, ka mani tas neuztrauc. Vismaz trīs gadījumus atceros. Bija reiz traka mīlestība jaunībā, kaut kas fantastisks, joprojām ar pateicību atceros, ka kas tāds ir piedzīvots. Vienkārši, kādā šamam uznāca kaut kāds patiesības vājums, atzinās par kreiso soli. Teicu,- Lai veicās. Pagriezos un aizgāju. Zvanīja, rakstīja. Atbildēju ,protams, bet neko vairs. Tad vēl tas gadījums, kad manis aizraujošas aplidošanas stadijā, kad jau biju gandrīz ar mieru visam, man piezvanīja kāds jaukums vieglā žvingulī un sāka braukt augumā par to, ka es noceļu viņai sirdsāķiti. Mēs labu laiku parunājām, jūs jau zināt, ka man runāt patīk, gandrīz sadraudzējāmies. Beigās es viņai teicu, lai patur to princi, man viņš maz interesē. Trešā reize arī bija interesanta. Gulēju slimnīcā, kā jau sieviešu kolektīvā ilgi par visu čalojām, viena dāma bija tāda... nu teiksim, nedaudz atturīga ;o) Protams, visādi gadās, vai ne? Tad dienu, pirms viņu izraksta, viņa man saka, ka labi pazīst manu otro pusi, esot vairākas reizes tusējuši kopā. Un skaidri redzu, kā tie tusiņi beigušies. Nu es taču nevaru jaukumam pārmest, ka viņai laba gaume. Vienkārši uzsmaidīju un teicu, lai nākošreiz, kad tusēs, lai pasveicina no manis. Pat žēl nebija, zvanīja katru vakaru. Mājās paziņoju, ka jams mani vairs neinteresē, sūtīju atbildēt mammuci (man tiešām nebija laika to visu uzklausīt). Bet mammucim, tas drausmīgi patika. Viņa visiem paziņoja, ka tie zvani tagad ir viņai, skrēja ar ķebli un uzklausīja visas tās vaimanas un bija gandrīz laimīga. Nu neesmu es greizsirdīga, pieņemu, ka vīrieši mīl visas pasaules sievietes un pieļauju, ka vairums ir tā vērtas. Kas es esmu, lai viņiem to aizliegt. Kas uz mani attiecās, tad nekad nevienu neesmu krāpusi, pat domās. Protams, pasaulē ir daudz jauku vīriešu ar kuriem man nav bijis sekss, bet mani tas kaut kā neuztrauc.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2025. gada 30. janvāris, 22:53:13 »
Nu tas ir stāsts par tagad un tūlīt, bet tēmā jau jautājums par laika nobīdi gadu garumā... Cilvēki jau mēdz jaunībā sastrādāt visādus cundurus, kurus vēlāk nožēlo un pat paši par sevi brīnās, vai tas pat biju ES, kurš tik nožēlojami spēja rīkoties. Kļūdīšanās momentu jau arī nevar izslēgt, nav tas viss tik vienkārši tomēr...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2025. gada 31. janvāris, 00:48:15 »
Bet Amālijai vajadzēja teoriju  :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #26 : 2025. gada 31. janvāris, 06:33:45 »
Man vajadzēja atbildes. Domu gājienu. Pārdomas. Der jebkas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2025. gada 31. janvāris, 21:15:25 »
Tas ko aprakstīja olgucis, tam nav sakara ar būt vai nebūt greizirdīgam. (es pat nezinu tēmas topiku, jo gāju pa nesenākajiem komentāriem). Lasot Olguci man nolasījās- ledus karalienes sindroms. Ak TU tā, tad es tev ar kristāla nūjiņu..sasldēju,iznīcinu, aizmirstu.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2025. gada 01. februāris, 10:47:58 »
ai, nu mellenīt, kāda tur k čertu ledus karaliene! ;o))) Visu atceros, šis tas joprojām sāp. Ar šīs dienas prātu pieņemu, ka vienkārši pārāk daudz jaunībā lasīju grāmatas par ideālām mīlestībām. Kaut gan sākumā, atceros, vienmēr bija tāda viegluma un brīvības sajūta... dienas trīs.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #29 : 2025. gada 01. februāris, 11:01:54 »
Jaunībā, protams, biju kategoriska: par krāpšanu - nāves sods un degšana elle :smej:
Tagad -daudz racionālāka pieeja. Ir vērts padomāt un paanalizēt, KĀPĒC krāpj. Par nodevību (apzinātu, ļaunprātīgu, sava labuma gūšanai) - attaisnojuma nav. Tādi cilvēki off no manas dzīves. Bet man tādi, paldies Dievam nemaz nav bijuši.