es droši vien esmu tai mazā tautas grupiņā kuriem vispār nav jebkādu greizsirdības pazīmju. Nepārdzīvoju, nemeklēju vainīgos vai iemeslus, jo tas to faktu vairs nemainīs. Man vienkārši ir tāda organisma reakcija. Vienkārši ar to brīdi man tas vainīgais, kā vīrietis, neeksistē. Mēs pat varam palikt labi draugi, bet neko vairs. Kā ar nazi nogriezts. Kas man pašu uztrauc - tas, ka mani tas neuztrauc. Vismaz trīs gadījumus atceros. Bija reiz traka mīlestība jaunībā, kaut kas fantastisks, joprojām ar pateicību atceros, ka kas tāds ir piedzīvots. Vienkārši, kādā šamam uznāca kaut kāds patiesības vājums, atzinās par kreiso soli. Teicu,- Lai veicās. Pagriezos un aizgāju. Zvanīja, rakstīja. Atbildēju ,protams, bet neko vairs. Tad vēl tas gadījums, kad manis aizraujošas aplidošanas stadijā, kad jau biju gandrīz ar mieru visam, man piezvanīja kāds jaukums vieglā žvingulī un sāka braukt augumā par to, ka es noceļu viņai sirdsāķiti. Mēs labu laiku parunājām, jūs jau zināt, ka man runāt patīk, gandrīz sadraudzējāmies. Beigās es viņai teicu, lai patur to princi, man viņš maz interesē. Trešā reize arī bija interesanta. Gulēju slimnīcā, kā jau sieviešu kolektīvā ilgi par visu čalojām, viena dāma bija tāda... nu teiksim, nedaudz atturīga ;o) Protams, visādi gadās, vai ne? Tad dienu, pirms viņu izraksta, viņa man saka, ka labi pazīst manu otro pusi, esot vairākas reizes tusējuši kopā. Un skaidri redzu, kā tie tusiņi beigušies. Nu es taču nevaru jaukumam pārmest, ka viņai laba gaume. Vienkārši uzsmaidīju un teicu, lai nākošreiz, kad tusēs, lai pasveicina no manis. Pat žēl nebija, zvanīja katru vakaru. Mājās paziņoju, ka jams mani vairs neinteresē, sūtīju atbildēt mammuci (man tiešām nebija laika to visu uzklausīt). Bet mammucim, tas drausmīgi patika. Viņa visiem paziņoja, ka tie zvani tagad ir viņai, skrēja ar ķebli un uzklausīja visas tās vaimanas un bija gandrīz laimīga. Nu neesmu es greizsirdīga, pieņemu, ka vīrieši mīl visas pasaules sievietes un pieļauju, ka vairums ir tā vērtas. Kas es esmu, lai viņiem to aizliegt. Kas uz mani attiecās, tad nekad nevienu neesmu krāpusi, pat domās. Protams, pasaulē ir daudz jauku vīriešu ar kuriem man nav bijis sekss, bet mani tas kaut kā neuztrauc.