Autors Tēma: Pat ne pļāpa. Par tiem, kam nav un kam vajag.  (Lasīts 11319 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Pat ne pļāpa. Par tiem, kam nav un kam vajag.
« Atbilde #15 : 2025. gada 16. februāris, 13:40:44 »
Pārejot vieglākās sliedēs -manam puikam viens krekls izrādījās tik mīļš, ka bija baigās asaras, ka esmu jau nolikusi uz izsviešanu. Dabūju vilkt ārā, nogriezu piedurknes un piešuvu pie cita. Valkāja vēl labu laiku.
Vēl viens t krekls tiek glabāts kā relikvija -New York ar dvīņu torņiem

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2025. gada 17. februāris, 08:42:26 »
Pārejot vieglākās sliedēs -manam puikam viens krekls izrādījās tik mīļš, ka bija baigās asaras, ka esmu jau nolikusi uz izsviešanu. Dabūju vilkt ārā, nogriezu piedurknes un piešuvu pie cita. Valkāja vēl labu laiku.
Vēl viens t krekls tiek glabāts kā relikvija -New York ar dvīņu torņiem

tad kuru viņš valkāja - to, kuram piešūtas mīļā krekla piedurknes vai to, kuram nogrieztas piedurknes?

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2025. gada 17. februāris, 10:40:36 »
ar mīļajām piedurknēm, protams

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2025. gada 29. jūnijs, 17:33:38 »
      Man baigi veiksmīgi izdevās atdot meitas savestos bērnu drēbju maisus. Negaidīju, ka būs tāds daudzums, bet skatos -reāli labas, iesāktas un neizlietotas pamperu pakas. Sākumā domāju vest uz sarkano krustu, un žēl palika -esmu redzējusi, kā čigānietes izrakā.
      Tad nu tomēr sagaidīju īsto brīdi -noķēru garām braucot mammīti ar ratiņiem. Piedodiet, atvainojiet -varēja jau mani vnk pasūtīt. Bet izdevās baigi forši -i bērnelis pareizā vecumā( gan ne dzimumā), i pārējais radu bērniem noderēs. Feina latviešu ģimene tepat no kaimiņiem piebrauca un savāca visus 6 maisus

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2025. gada 30. jūnijs, 12:59:16 »
... mēs (lielģimene) TĀ  novalkājam drēbes/apavus (1. - izejamie, 2. - mājas, 3. - mājdarba. 4. - avosj), ka kauns kādam piedāvāt...
abet ar kādu baudu "avosj" biksēs ieslauku rokas pēc eļlīga (eļlaina) traktora remonta un sievai pasaku - šīs vairs nemazgā, uz dedzināšanu!!   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2025. gada 30. jūnijs, 13:45:29 »
Saki, aukstpapēdenēs un brokāta vakarkleitā dārza dobes vislabāk ravējas?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2025. gada 30. jūnijs, 14:26:44 »
Saki, aukstpapēdenēs un brokāta vakarkleitā dārza dobes vislabāk ravējas?  :mrgr:

Protams!! :D  ...diferencēta brokāta vakarkleita, uzlabota ar degšķidrumu ir ļoti noderīga Līgovakara lāpu gājienam :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2025. gada 30. jūnijs, 15:37:17 »
Man uniseksa apģērbi pārdzīvo tādas pašas stadijas kā daddy aprakstīja - no normāli sabiedrībā ejama līdz lupatai. Bet tādi īsti sieviešu, kas darbam neder, nooptimizēti līdz minimumam sava šaurā pielietojuma un neērtības dēļ. Līdz ar to nekas tāds, ko varētu atdot, man nesarodas. Ja nu vienīgi no kaut kā esmu "izaugusi", bet arī tad nolieku cerību plauktiņā, ka varbūt kādreiz vēl noderēs :mrgr:   Un gadās, ka pēc brītiņa der atkal  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2025. gada 30. jūnijs, 15:47:12 »
Man uniseksa apģērbi pārdzīvo tādas pašas stadijas kā daddy aprakstīja - no normāli sabiedrībā ejama līdz lupatai. Bet tādi īsti sieviešu, kas darbam neder, nooptimizēti līdz minimumam sava šaurā pielietojuma un neērtības dēļ. Līdz ar to nekas tāds, ko varētu atdot, man nesarodas. Ja nu vienīgi no kaut kā esmu "izaugusi", bet arī tad nolieku cerību plauktiņā, ka varbūt kādreiz vēl noderēs :mrgr:   Un gadās, ka pēc brītiņa der atkal  :mrgr:

Tev gan mainīgs "diametrs" :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2025. gada 30. jūnijs, 15:55:24 »
Diametrs mēdz svārstīties, bet kopējā līkne pa gadiem tomēr iet uz augšu  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2025. gada 30. jūnijs, 16:21:11 »
Man tā pohazuha - ārpus mājas labās drēbes, mājās nonēsātās, ciemiņiem smukie trauki, pašiem apdauzītie, nepiemīt. Kādēļ lai mājinieki, būtībā vissvarīgākie un mīļākie, viens otru uzlūkotu nošņurkušu nonēsātā apģērbā, bet svešajiem tiktu "gods" lūkot uzpostu  :?: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2025. gada 30. jūnijs, 17:10:05 »
beidz! es tak kartupeļus kaplēt/pļāvēju remontēt nevilkšu JAUNO (1-5 gadi T kreklu) BEZ pleķiem un caurumiem  :f-palm:
... vilkšu to ar 2-3 pleķīšiem (2. stadija) ... pat ar 1 izplīsušu padusi derēs (3. stadija)... a vot ja velkot virsū/nost, krāga noplīsīs (4. stadija), tad še Tev sieviņ, grīdas lupata :D   

PS. svētkos (kad visi ap galdu) es varu pat kroni uzlikt :P

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2025. gada 30. jūnijs, 18:05:32 »
Bērnības mājās mums bija blakus vēl neapbūvēti gabali ar ierādītiem mazdārziņiem. Tā vistuvākā dārziņa saimniece bija raška un kā spoža, mirdzoša vabole kaplēja savas kartupeļu vagas brokāta kleitā  :rofl:  Iespējams, pleķainā vai cauru padusi, pa gabalu jau nesaskatīsi...  :mrgr:  Tētis reizēm mēdza mammu apcelt, apjautājoties par kādas jaunas štātes iegādi - tu to daili vagu kaplēšanai?  :rofl: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2025. gada 30. jūnijs, 18:25:59 »
Bērnības mājās mums bija blakus vēl neapbūvēti gabali ar ierādītiem mazdārziņiem. Tā vistuvākā dārziņa saimniece bija raška un kā spoža, mirdzoša vabole kaplēja savas kartupeļu vagas brokāta kleitā  :rofl:  Iespējams, pleķainā vai cauru padusi, pa gabalu jau nesaskatīsi...  :mrgr:  Tētis reizēm mēdza mammu apcelt, apjautājoties par kādas jaunas štātes iegādi - tu to daili vagu kaplēšanai?  :rofl:

pļinnnn...ģerevņa  :f-palm:

vai ta Tu nezini, ka "brokāta kleitā kaplētiem kartupeļiem" ir cita garša?? :D  ...tāpat kā augstpapēdenēs barotām cūkām & vistām ir cits sāts?? ...par strausiem nemaz nerunāsim... un kur tad minīšos ravētas pupas?? tā saceļas, ka maz neliekas... :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2025. gada 30. jūnijs, 20:32:15 »
...traki tad tam tajā saplēsto padušu pleķainajā kreklā ar eļļas pieslaucītajām biksēm...  :?:  bet nu ja abi tādi noplīsuši, varbūt ar...  :?: tais pašās kartupeļu vagās...  :?: