ienācu, jo Krimsis bija ielicis saiti uz šo diskusiju.Tā kā es lasu, kad jau vairāk info no autores ,tādēļ vairākas vietas šķiet aizdomīgas.Vispirms, rakstīšanas stils kkā nesasaucas ar reālu 40itgadnieku. Kkas jocīgs teksta uzbūvē.
Pēcāk- īsti nesaprotu.... 40+ gadi un kāds tad īsti ir jautājums..vai man sanāks otrā laulība(ja līdz tai tikšu?). Tak neviens to nezin un nevar zināt.. cik cilvēku tik variantu.
Man trešā laulība. Un ??? kopā 26.gadi. un ? Pa vidu trīs reizes pavisam nopietni izšķīrušies un pēcāk atkal sākuši no jauna. Un??Vīrs jaunāks un es viņam pirmā oficiālā... Un? Svešas dzīves un sveša statistika nevar palīdzēt.
Par red flagiem,kurus jūtu- nu bāc..ja jau attiecības ir tādas,kur pat sākumā jāstrādā ..tad nafig tādas. Attiecībām ir jabūt ,kur dzīvot viegli..viens otru atbalstam ,viens otru papildinam. Kāda vēl strādāšana pie attiecībām

Ja no sākuma grib izlikties par labāku,tad jā, būs vien jāturpina turpmako dzīvi strādāt un turēt latiņu.. bet ja godīga attieksme..tad kāda tur strādašana .
oky, šo es nekad neesmu sapratusi, jo bieži tiek dzirdēts -darbs pie attiecībām

Tad nu, paldies par kūkām ,nahren man tādas attiecības... strādāju es darbā un vingrošanas zālē !
Vēl karogs- negaidīt ātrus rezultātus...pag,pag,pag ..kādus rezultātus??? Jūs abi gaidāt rezultātus, jeb tikai autore? Un partneris zin kko par rezultātiem -sagaidāmajiem(te nu es sāku domāt par studentiem un rakstu cepšanu, jo tik ļoti nodrelletas frāzes )
Tagad pašķetināšu- rezultāti attiecībās ..???

Nuu meitenēm drošvien riņķis pirkstā un kāzu valsis. Kas vēl ?? Ceļojumi un bildes IG ,lai Ex-iem parādītu ,ka mēs varam ? !
kopīgi bērni laikam te atkrīt...tad kas vēl, tie sagaidāmie rezultāti- kafija gultā(tas jāpaska uzreiz -gribu vai negribu kafiju gultā)..Nē nu pag, principā visu, var nodefinēt jau pirmajā pusgadā( neiaztiec manu kafijas krūzi...nekad!!!nevis ceru,ka kādu dienu viņš to vairs neaiztiks)..lai nav nezināma gaidīšana (un šo es sku ņemot vērā,ka pārim vairs nav 18it)
Autorīt,ja tu esi īsta(dzirdu Krimsi),tad tev vajag bik sevi paķidāt un pastrādāt ar sevi, nevis ar attiecībām .Es teiktu, ņem visu vieglāk(zinu,zinu. kam tagad viegli.)