Autors Tēma: Otrā ģimene (laulība)  (Lasīts 8567 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Dadzz_

Atb: Otrā ģimene (laulība)
« Atbilde #15 : 2026. gada 16. maijs, 19:34:05 »
Neesmu blogere vai studente, kas vāc materiālus. MI to moška labāk uzrakstītu.
Atbildēšu mazliet vēlāk, darbdiena.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #16 : 2026. gada 16. maijs, 19:46:19 »
Bija jautājums par tehnisku statistiku.Ar bērnu tēvu 25, dubultā dzīve pēdējie 4Ar draugu tagad 1,5
Drauga 10g pie mātes, mani 19 un 16 pie tēva, 16g pirmo pusgadu bija ar mums. Neesmu izlasījusi pārējo.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2026. gada 16. maijs, 20:04:16 »
Ja tìri tehniska statistika, tad , protams ir iespèjamas ļoti veiksmìgas otràs laulìbas. Pati gan neesmu tàdas izveidojusi, bet tìri apzinàti. Manàm draudzenèm ( 2) ir izdevies. Bet tas nenozìmè, ka viss ir bez raizèm un domstarpìbàm. Visiem ir sava pagàtne ar saviem stàstiem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #18 : 2026. gada 16. maijs, 20:20:05 »
Attiecìbas ar otrpušu bijušajàm gʻimenèm: sàkotnèji sareźgʻìtas, gadiem ejot attiecìbas uzlabojas. Bet manas draudzenes sàkumà tà baigi nemaz necentàs iedraudzèties ar bèrniem un radiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2026. gada 16. maijs, 20:23:00 »
No statistikas, Pif, to gan nevar secināt, izveidosies veiksmīgas vai ne. Viss atkarīgs vai spēs katrs "pārkāpt sev pāri" un mainīt to kas otru tracina, vai arī pārkāps sev pāri un aizvērs acis uz to kas tracina. Un tam vajag mērķi, ideāli ja kopīgu, bet var būt arī vienam tā "interese"- nevēlos dzīvot viens/viena, materiāla ieinteresētība, nu galu galā mīlu ar visām viņas/viņa vājībām un stulbajiem ieradumiem, utt...
Kā vārdā mainīties vai ko pieciest.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2026. gada 16. maijs, 20:33:27 »
Tuk, es par savu konkrèto statistiku. Par pàrèjo nezinu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2026. gada 16. maijs, 20:39:49 »
Tad sorry, domāju ka tu par autores minēto statistiku...  :?:

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #22 : 2026. gada 22. maijs, 18:15:44 »
Beidzot kārtīgi izlasīju.Paldies daudzām sievietēm, kas no sirds pateikušas savas domas.
Kas uzreiz aizķēries.. Abpusēji tas nav plāksteris vien. Citādi būtu beidzies, krītot rozā brillēm. Paldies tiem, kas atgādināja par izrunāšanos. Laikam liels pluss ir tas, ka abi partneri esam gana labi emocionāli inteliģenti vai kā lai saka. Protam atpazít un nosaukt vārdā emocijas. Mīnuss abiem perfekcionisms un arī vainas sajūta (abiem exi ir gaslaitojuši). Vēl viens mīnuss koncentrēšanās uz negācijām. Trešais – vīrietis izteikti jutās parādā savai ex sievai, kas to bija izdevīgi izmantojusi gadiem.Vai ir "galvā iepriekšējā ģimene", domāju, ka tik vienkārši tas nav. Lietu smagu padara tas, ka abi jaunajā situācijā esam svētdienas vecāki.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #23 : 2026. gada 22. maijs, 18:19:54 »
Klusais secinājums – labāk ir, ja novērtē labos brīžus un tiešām arī nosvin tos. Mēs isti to neļaujam, tad viens, tad otrs. Varētu taču abi novērtēt – pa pusotru gadu ir jau baigi intensīvi otrs iepazīts, arī abpusēji pateikts, ko domā, izmestas pūkas, un tomēr nešķiramies, jo laikam tomēr saderība gana liela un pievilkšanās arī. Un zinām, ka rindā līdzīgi eksemplāri gluži nestāv.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #24 : 2026. gada 23. maijs, 19:03:08 »
Vai ir kādi pieredzes ieteikumi?
# Ir dzirdēts "nesalīdzināt", bet kā to reāli dzīvam cilvēkam izdarīt?

# Otrs – laikam jau negaidīt ātrus rezultātus.

Sērošanas stadijas arī droši vien. Tikai tas princips teorijā jau zināms, bet praksē ne vienmēr izdodas. Es mēdzu norakstīt no sevis nost.

Attiecības jau neviens nav garantējis, tas fakts. Bet, ja gribas, droši vien jāstrādā. Kä ar jaunu profesiju utt...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2026. gada 23. maijs, 20:01:45 »
Vienīgā trauksmes pazīme ir tā, ka Tu pati šaubies.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2026. gada 24. maijs, 00:30:14 »
ienācu, jo Krimsis bija ielicis saiti uz šo diskusiju.Tā kā es lasu, kad jau vairāk info no autores ,tādēļ vairākas vietas šķiet aizdomīgas.Vispirms, rakstīšanas stils kkā nesasaucas ar reālu 40itgadnieku. Kkas jocīgs teksta uzbūvē. :scratch:
Pēcāk- īsti nesaprotu.... 40+ gadi un kāds tad īsti ir jautājums..vai man sanāks otrā laulība(ja līdz tai tikšu?). Tak neviens to nezin un nevar zināt.. cik cilvēku tik variantu.
Man trešā laulība. Un ??? kopā 26.gadi. un ? Pa vidu trīs reizes pavisam nopietni izšķīrušies un pēcāk atkal sākuši no jauna. Un??Vīrs jaunāks un es viņam pirmā oficiālā... Un? Svešas dzīves un sveša statistika nevar palīdzēt.
Par red flagiem,kurus jūtu- nu bāc..ja jau attiecības ir tādas,kur pat sākumā jāstrādā ..tad nafig tādas. Attiecībām ir jabūt ,kur dzīvot viegli..viens otru atbalstam ,viens otru papildinam. Kāda vēl strādāšana pie attiecībām  :?: Ja no sākuma  grib izlikties par labāku,tad jā, būs vien jāturpina turpmako dzīvi strādāt un turēt latiņu.. bet ja godīga attieksme..tad kāda tur strādašana .
oky, šo es nekad neesmu sapratusi, jo bieži tiek dzirdēts -darbs pie attiecībām  :rat: Tad nu, paldies par kūkām ,nahren man tādas attiecības... strādāju es darbā un vingrošanas zālē !

Vēl karogs-  negaidīt ātrus rezultātus...pag,pag,pag ..kādus rezultātus??? Jūs abi gaidāt rezultātus, jeb tikai autore? Un partneris zin kko par rezultātiem -sagaidāmajiem(te nu es sāku domāt par studentiem un rakstu cepšanu, jo tik ļoti nodrelletas frāzes )
Tagad pašķetināšu- rezultāti attiecībās ..??? :scratch: Nuu meitenēm drošvien riņķis pirkstā un kāzu valsis. Kas vēl ?? Ceļojumi un bildes IG ,lai Ex-iem parādītu ,ka mēs varam ? !
kopīgi bērni laikam te atkrīt...tad kas vēl, tie sagaidāmie rezultāti- kafija gultā(tas jāpaska uzreiz -gribu vai negribu kafiju gultā)..Nē nu pag, principā visu, var nodefinēt jau pirmajā pusgadā( neiaztiec manu kafijas krūzi...nekad!!!nevis ceru,ka kādu dienu viņš to vairs neaiztiks)..lai nav nezināma gaidīšana (un šo es sku ņemot vērā,ka pārim vairs nav 18it)
Autorīt,ja tu esi īsta(dzirdu Krimsi),tad tev vajag bik sevi paķidāt un pastrādāt ar sevi, nevis ar attiecībām .Es teiktu, ņem visu vieglāk(zinu,zinu. kam tagad viegli.)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2026. gada 24. maijs, 00:37:55 »
Nu  nē, man pazuda autore ,kā reāla persona..kas ir šis -
 Klusais secinājums – labāk ir, ja novērtē labos brīžus un tiešām arī nosvin tos. Mēs isti to neļaujam, tad viens, tad otrs. Varētu taču abi novērtēt

kas jānosvin?? Nu tā, ka jānosvin?
salasīti lozungi glancētos žurnalos par dzīves svinēšanu???
Labie brīži,ir tik reti,ka jānosvin??
Nutad pie velna tādas attiecības.
Es nesvinu labos brīžus, es tos dzīvoju... Te, man jau kkā ņe aļo izklausās.

Piedošan,ka varbūt serpom pa jaicam(tā teica mans pirmais vīrs-baltkrievs)nobraucu.
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 24. maijs, 00:45:42 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2026. gada 24. maijs, 09:09:39 »
Par red flagiem,kurus jūtu- nu bāc..ja jau attiecības ir tādas,kur pat sākumā jāstrādā ..tad nafig tādas. Attiecībām ir jabūt ,kur dzīvot viegli..viens otru atbalstam ,viens otru papildinam. Kāda vēl strādāšana pie attiecībām  :?: Ja no sākuma  grib izlikties par labāku,tad jā, būs vien jāturpina turpmako dzīvi strādāt un turēt latiņu.. bet ja godīga attieksme..tad kāda tur strādašana .
oky, šo es nekad neesmu sapratusi, jo bieži tiek dzirdēts -darbs pie attiecībām  :rat: Tad nu, paldies par kūkām ,nahren man tādas attiecības... strādāju es darbā un vingrošanas zālē !

Vēl karogs-  negaidīt ātrus rezultātus...pag,pag,pag ..kādus rezultātus??? Jūs abi gaidāt rezultātus, jeb tikai autore? Un partneris zin kko par rezultātiem -sagaidāmajiem(te nu es sāku domāt par studentiem un rakstu cepšanu, jo tik ļoti nodrelletas frāzes )

Te ļoti piekrītu Mellenei. Kā četrreiz zupu no cirvja vārījusi, un tik un tā pie pussasistas siles palikusi, goda vārds, uzskatu, ka attiecībās nav sevi jālauž, tajās nav jāieguldās vienpusēji, "strādājot ar sevi", lai tas liktos normāli. Man kaut kas bija salīdxinājums, ka attiecībās tu ej ar spaini, kur salikt iegūtās vērtības. Bet ja jau ceļa sākumā tajā groziņā ir ķieģeli (mūsdienās sauc par red flag), un katrs ceļa pagrieziens ieliek vēl pa laukakmenim, un tu to visu nes, nes, nes....Tālu aiziesi?

Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2026. gada 24. maijs, 09:20:46 »
Tad te ir jautājums, cik svarīgi ir tev būt attiecībās? Vai tu pie sevis nolamājies, ka kāds cits dzer no tavas kafijas krūzes, vai sacel traci katru reizi. Tas laikam no rakstura atkarīgs.

Par tām glancēto žurnālu frāzēm -tās laikam sekas, ja ilgstoši tādus lasa

Es laikam arī nesaprotu, kādus vēl rezultātus pēc 1,5 gadu ilgām attiecībām autore gaida. Kādiem vispār jābūt rezultātiem.

Man ieteikums arī būtu -ņem to visu vieglāk. Dzīvo arī pati savu dzīvi, ne tikai kopējo.Ja jau gribi kaut ko vērtēt, tad skaiti plusus, nevis mīnusus.