0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.
Citāts: Zivt. 2014. gada 12. decembris, 14:52:45Tvinpīka arī bija tīri laba... uij es pirms dažiem gadiem atvilku un noskatījos vēlreiz... Sīkai toreiz bija ap 17 gadiem laikam...? šī arī piesēdās. Pēc katras sērijas bļaustījās - nu sviests, nu tāds sviests!!! un tik paķēra sviestmaizi un leca atkal lūrēt, nevarēja nekādi pārtraukt, kamēr nebeidzās...nu tāds, kvalitatīvs sviests... a toreiz - vispār... man lieka spa naktīm rādīja, tak es visu dzīvi pielāgoju, lai ne minūti garām nepalaistu
Tvinpīka arī bija tīri laba...
Janeks man arī patika. Man vispār bērnībā patika gaišmataini puiši. Lai gan, kā vēlāk noskaidrojās, aktieris Janušs Gajoss jau nebija gaišmatis, viņš bija uz seriālu matus izbalinājis.
Ja nemaldos, tur vienā no sērijām poļu valodā dzied dziesmu Rozkwitały pąki białych róż. Latviešu valodā tā sākas ar vārdiem "Balta roze manā dārzā zied". To mans paps mēdza dziedāt, un es savulaik domāju, ka tā ir latviešu dziesma.
Tavs teetis ir polis? Vai arii no Latgales?
Citāts: Minne 2014. gada 12. decembris, 20:40:39Tavs teetis ir polis? Vai arii no Latgales?Paps no Latgales. Bet viņam vispār kara dziesmas patika un Latvijas vēsture. Es, šķiet, lāgā vēl skolā negāju, kad viņš jau man bija iemācījis "Tālavas taurētāju" no galvas.