Autors Tēma: Veci, veci seriāli  (Lasīts 14448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Veci, veci seriaali
« Atbilde #60 : 2014. gada 12. decembris, 16:14:59 »
Tagad rāda arī mūsdienu turpinājumus seriāliem "Beverlihilza" un "Dalasa". Neskatos, nav intereses.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #61 : 2014. gada 12. decembris, 17:32:20 »
Tvinpīka arī bija tīri laba... :)

uij es pirms dažiem gadiem atvilku un noskatījos vēlreiz... Sīkai toreiz bija ap 17 gadiem laikam...? šī arī piesēdās. Pēc katras sērijas bļaustījās - nu sviests, nu tāds sviests!!! un tik paķēra sviestmaizi un leca atkal lūrēt, nevarēja nekādi pārtraukt, kamēr nebeidzās...

nu tāds, kvalitatīvs sviests... :) a toreiz - vispār... man lieka spa naktīm rādīja, tak es visu dzīvi pielāgoju, lai ne minūti garām nepalaistu

Es shajaa pavasarii/vasaraa tikai pirmo reizi skatiijos. Ar aizrautiibu :rofl:  Un muuzika forsha. Un adrenaliins ar'. Nu, beigas kkaa taadas diivainas likaas, taa kaa beigu nebuutu, he

Atslēdzies Tille

« Atbilde #62 : 2014. gada 12. decembris, 18:32:00 »
Janeks man arī patika. Man vispār bērnībā patika gaišmataini puiši. Lai gan, kā vēlāk noskaidrojās, aktieris Janušs Gajoss jau
nebija gaišmatis, viņš bija uz seriālu matus izbalinājis.

A man Gusļiks patika  :rocking:
Kads atceras, kā suni sauca?

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #63 : 2014. gada 12. decembris, 18:57:44 »
Suns bija Šariks.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2014. gada 12. decembris, 19:06:41 »
Un tanku - Rudy.

Un Janeka miiljoto - Marusja laikam.

Veel bija Lidka, Grigorijs

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2014. gada 12. decembris, 19:15:28 »
Šarikam garšoja Krakovas desa, man liekas bija vairākas epizodes, kur vācieši cep desu ugunskurā, bet Šariks to nočiepj.

Un vēl es atceros vienu izteicienu no filmas, lai gan nav palicis atmiņā, kurš to teica: "Cilvēks nav suns, pierod pie visa".

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #66 : 2014. gada 12. decembris, 20:03:46 »
Ja nemaldos, tur vienā no sērijām poļu valodā dzied dziesmu Rozkwitały pąki białych róż. Latviešu valodā  tā sākas ar vārdiem "Balta roze manā dārzā zied". To mans paps mēdza dziedāt, un es savulaik domāju, ka tā ir latviešu dziesma.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #67 : 2014. gada 12. decembris, 20:40:39 »
Ja nemaldos, tur vienā no sērijām poļu valodā dzied dziesmu Rozkwitały pąki białych róż. Latviešu valodā  tā sākas ar vārdiem "Balta roze manā dārzā zied". To mans paps mēdza dziedāt, un es savulaik domāju, ka tā ir latviešu dziesma.

Kaapeec neieliki? Atradu, ka taa poljiem ir patriotiska un iipasha dziesma. Tavs teetis ir polis? Vai arii no Latgales?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #68 : 2014. gada 12. decembris, 20:47:42 »
Mums jau gandriiz visas taadas dziesmas adapteetas.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #69 : 2014. gada 12. decembris, 20:54:43 »
Tavs teetis ir polis? Vai arii no Latgales?
Paps no Latgales. Bet viņam vispār kara dziesmas patika un Latvijas vēsture. Es, šķiet, lāgā vēl skolā negāju, kad viņš jau man bija iemācījis "Tālavas taurētāju" no galvas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #70 : 2014. gada 12. decembris, 20:57:43 »
Tavs teetis ir polis? Vai arii no Latgales?
Paps no Latgales. Bet viņam vispār kara dziesmas patika un Latvijas vēsture. Es, šķiet, lāgā vēl skolā negāju, kad viņš jau man bija iemācījis "Tālavas taurētāju" no galvas.

Taa var spriest, jo Latgalee vienmeer daudz polju bijis, gan jau kaads ar savas Dzimtenes dziesmaam daliijies. Un Tev ir lielisks teetis

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #71 : 2014. gada 12. decembris, 21:05:30 »
Mamma arī lieliska. Tā man bija Raiņa fane, tā ka Raiņa dzeju lasīju, tikko lasīt iemācījusies. Un viņi nebija filologi. Te nu ir tas iemesls, kāpēc bērnībā neskatījos seriālus: daudz lasīju. Tas šķita interesantāk.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #72 : 2014. gada 12. decembris, 21:10:03 »
Dzhesika, vai tad vinjsh polju valodaa dziedaaja? Vai arii to latvisko variantu, ko arii es zinu. Taa ir viena no daudzajaam karaviru dziesmaam.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #73 : 2014. gada 12. decembris, 21:15:11 »
Latviski.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #74 : 2014. gada 12. decembris, 23:52:49 »
Santa barbaru noteikti ka skatijaties :D