Autors Tēma: par kaitinošiem pārdevējiem  (Lasīts 12837 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: par kaitinošiem pārdevējiem
« Atbilde #90 : 2015. gada 10. janvāris, 09:58:17 »
..kaut kā nemāku citātus ievietot... :cry:

Labajā stūrī nospied "citēt", tad atbildē rullē uz leju, neko nedzēšot, un raksti savu tekstu.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #91 : 2015. gada 10. janvāris, 10:45:31 »
Labrīt!
Re kāda gara diskusija izvērsās!Pat līdz salīdzināšanai ar ārzemēm.Tad man būtu jautājums,ko paši esat darījuši,lai šeit LV arī būtu tā smaidīgā ,daudzrunīgā un atvērtā atmosfēra,kura tik ļoti patīk ārzemēs?Situāciju šeit gan veikalos,gan citās apkalpojošās iestādēs tak nosakām MĒS,nevis kaut kādi mistiski  VIŅI-t.i.nelaipni pārdevēji un citi apkalpojošie.Mēs esam to vidū-tad nu vērtīsim to sistēmu uz labu,nevis tikai akli konstatēsim faktus.
Pastāstīšu savu konfliktu ar apkalpojošo iestādi LV pastu.Nosūtu ierakstītas darba vēstules,pati jau zinu,cik būs jāmaksā(LVL laikā).Nolieku naudu,vēstules-kasiere tos paņem.''Iegrāmato'' vēstules un lūk prasa-no jums 3 LVL?!Es nu saku-ka noliku reizā ar vēstulēm un jūs tos paņēmāt.Nē,neesot ņēmusi.Nu-aiz manis rinda jau,kašķi negribēju izvērst.Tikai skaļi pateicu-es tagad zināšu ,ka šodien esmu jums pusdienas izmaksājusi un katrreiz 'še ienākot to atcerēšos un uz ielas arī.Vienmēr.Esam mazpilsētā -sejas un cilvji puslidz zināmi.Nu lūk,otrā dienā tieku sameklēta un telefoniski uzaicināta saņemt savus 3 LVL.Bez neviena vārda tie tika man nolikti...

Atslēdzies itta

« Atbilde #92 : 2015. gada 10. janvāris, 11:23:46 »
Es arī piekrītu tam, ka uzreiz jau var redzēt, pēc mīmikas, vai var vai nevar tālāk runāt, kaut gan ir reizes, kad nākas tomēr dažas lietas norunāt neatkarīgi no klienta mīmikas, lai pēcāk nenāktos ciest no tā, ka nav paskaidrots, jo kā jau parasti kad ir ziepes vainīgais vienmēr atradīsies :) :) :).

Pašai ir bijis ka saku zinu zinu, bet pēc tam izrādās ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #93 : 2015. gada 10. janvāris, 11:25:18 »

Tad man būtu jautājums,ko paši esat darījuši,lai šeit LV arī būtu tā smaidīgā ,daudzrunīgā un atvērtā atmosfēra,kura tik ļoti patīk ārzemēs?Situāciju šeit gan veikalos,gan citās apkalpojošās iestādēs tak nosakām MĒS,nevis kaut kādi mistiski  VIŅI-t.i.nelaipni pārdevēji un citi

kā ko daram? piemēram es, jebkura veikala vai iestādes durvis veru, iesperot ar kāju, tam seko matj perematj, kulaks uz galda un visam pa vidu mana sliktā aura.  :)

kā jau minēju iepriekš, apkalp.personāla darbu cenšos atvieglot pēc iespējas vairāk, jo zinu, ka tas ir elles darbs, izturos ar cieņu un pieklājību pret jebkura darba darītāju , plauktus nevandu, lieki neko neprasu, bet, ja prasu, tad konkrēti un skaidri izsakos, ko man vajag, jo ir strādāts ntos gadus atpakaļ zvanu centrā, kur liela daļa zvanītāju pusstundu maldās pa mežiem līdz saproti, ko viņiem vajag, tas ir kaitinoši. vēlos, lai man uz konkrēto jautājumu sniedz atbildi nevis pamācības, ka šitais jums nederēs,  labāk pirkt to un to. pie stadiona izmēra pārt. veikalu kasēm sarunas par laika apstākļiem negaidu. 
par veikaliem vairs nesatraucos, kā arī pēd.laikā nav bijis spilgti negatīvu piemēru, kas priecē, taču valsts un med.iestādes, tur dažām labam būtu jāiziet komunikāciju kursi ar klientu.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #94 : 2015. gada 10. janvāris, 11:37:20 »
Nu prieks lasīt,True detective!Ja katrs tā sevi spēs raksturot un iznest,tad taču nebūs vairs ne sliktu pārdevēju,ne indīgu apkalpojošās sfēras darbinieku,ne nervozu pircēju un klientu!

Atslēdzies faraons

« Atbilde #95 : 2015. gada 11. janvāris, 15:08:37 »
nu nezinu, rimi un maximas pārdevējas vienmēr sveicinās, kaut bieži redz, ka nogurušas līdz nemaņai.
vispārējā uzvedības kultūra sabiedrībā ir tāda - nu, ne visai.... ko  var gribēt - ja gadu desmitiem uz vārdiem - labdien un paldies/lūdzu - pretī tiek saņemts - što što? tad pieklājības formu nelietošana daļai ļaužu jau ir gēnos iekšā.
bet, ja par kaitinošo - tracina neprofesionalitāte. momentā izbesī jautājums - ko varu palīdzēt? pāris reižu teicu- ja grib palīdzēt, lai patur man somu (zinu, zinu, - riebīgi. esmu  pati aiz letes stāvējusi).
un vēl paprasa - ko jūs gribējāt/ meklējāt? īstais jautājums sievietei kurpju veikalā.
vēl tracina, ka man mēģina paskaidrot, ķads man apģērba izmērs. un iestumt mazākā.
ir tādas fantastiskas pārdevējas, kas ne ar ko neuzbāžas, bet īstajā brīdī iepīkstas -šis ir arī sarkanā krāsā; tas mums ir arī ar citu papēdīti; tajā rindā ir līdzīgs, kā jūs skatāties, bet ar zelta pogām. superīgi. tad arī sirds paliek vāja.
Mūkusalas apļa  Rosmes outletā ļoti laba viena pārdevēja, agrāk viņa bija Hanzas ielas rosmē; īsta gudriniece.
Alfas Change arī viena tāda gudriniece (agrāk bija Galer.centrs)
Viņas tā strādā, ka nespēj bez pirkuma aiziet.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #96 : 2015. gada 11. janvāris, 15:31:07 »
Nū, man gan ik pa laikam rimi izbesī. Aizvakar arī. Minitorā skatos cita cena. Saku, ka nav īstā. Man pretī: KAS? Vēlreiz saku, ka monitorā cita cena. Atkal pretī: KAS? Nospļāvos, da nu lai iet pa gaisu. Tas laikam skaitās laipna attieksme un problēma ir noteikti manī.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #97 : 2015. gada 11. janvāris, 18:28:41 »
Nū, man gan ik pa laikam rimi izbesī. Aizvakar arī. Minitorā skatos cita cena. Saku, ka nav īstā. Man pretī: KAS? Vēlreiz saku, ka monitorā cita cena. Atkal pretī: KAS? Nospļāvos, da nu lai iet pa gaisu. Tas laikam skaitās laipna attieksme un problēma ir noteikti manī.

KAS..?

Atslēdzies ince6

« Atbilde #98 : 2015. gada 11. janvāris, 18:44:14 »
Faraon... sorry par netēmu-kur Mūkusalas apļa rajonā ir Rosmes outlets? Tas mani ieintriģēja!!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #99 : 2015. gada 11. janvāris, 18:46:18 »
Kad vēl iepirkos Maximā, tad skaidri zināju, pie kuras kases stāvēšu rindā, pat ja tā ir dikti gara ...
Mola Rimī savukārt zinu, kur nestāvēšu, pat ja tā ir īsa ...
Ir dažādi pārdevēji un dažāda attieksme gan pašiem pārdevējiem, gan arī pircējiem ...

Tirgū daži ir fantastiskie pārdevēji ;) Reiz nolēmu pārbaudīt vai mans izlutinātais kaķis ēdīs reņģes ... Izvēlējos tās, kas man patīk vislabāk un palūdzu divas... Uz jautājumu - kāpēc tik maz? ....  Teicu, ka kaķim pērku ne pašiem. Man tika teikts, ka divas nevarot, var tikai trīs  :faint: Kad teicu, lai tad liek trīs, izrādās ir jau saliktas ... Taču pārdevējs nesvēra un naudu atteicās ņemt ... Bet tas viss viņam sanāca tik forši, mīļi un nepārspīlēti, ka vēl tagad šad tad ir doma, jāaizbrauc pie viņa reņģes sapirkties .... gan jau apēdīsim ...

Atslēdzies faraons

« Atbilde #100 : 2015. gada 11. janvāris, 19:04:45 »
ince6
Rosmes outlets ir maksimā; jāiet iekšā un laikam bij uz kreiso pusi, kasēm garām. turpat 1.stāvā.
kad rudenī tur biju, viņiem pat cenas bija zemākas, nekā Hanzas iela'.
vēl Rosmei outlets tagad ir arī iekš Origo, tik neziju, kurā vietā.

par lielveikaliem - cenu nesakritība (plauktā ar atlaidi, kasē - bez) nav pārdevēja vaina, bet veikala politika. kad pie kases redzu cenu nesakrītam, pajautāju. reizēm tur pagrabinās, atvainojas un parādās atlaide.
reizēm nē. tad preci neņemu. konsekventi.

vēl par pārdevējām - kaut kad Jāņos man rimi gribēja iedot margrietiņu Līgai vai Jānim; tādu piespraužamu - vai nu man, vai tuviniekiem. es cīnījos pretī. tad pārdevēja iejūsmīgi parakās kases dziļumos un iedeva man - margrietu ar Lielisko saimnieci. no tās es nespēju atteikties.:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #101 : 2015. gada 11. janvāris, 19:32:08 »
Kā es vnk pircējs varu zināt veikala kartību? Es konstatēju faktu un jautāju. Bet pretī man kasojas, ne labdien, ne uzredzēšanos, ne vispār kāds teikums. Nez, varbūt nesaprata latviski vai vnk nelaipna, tiec gudrs pats.
Preci tāpat ņemu, jo pērku tikai to, ko vajag.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #102 : 2015. gada 11. janvāris, 19:33:17 »
Bet vispār ir gana daudz reāli jauku pārdevēju.
ZOOMā kādu laiku jau ir Jāņa Rozes grāmatnīca ... kaut kā rakņājos pa plānotāju kaudzīti un izraku vienu, kam uzlipināta atlaide ...  Pajautāju vai tā ir visiem "šī modeļa" vai tikai konkrētajam ... Izrādās, ka atlaide nepienākās nevienma, tā uzlīme aizķērusies no kādas citas akcijas, bet pie kases atlaidi iedeva vienkārši tāpat ... ;)
Fantastiskas pārdevējas/ farmaceites ir Moola Mēness aptiekā ;)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #103 : 2015. gada 11. janvāris, 23:59:30 »
Vispār nekad nenolieku Latviju utt., bet jāpiekrīt mellenei par mūsu lidostu. Pasu kontroles darbiniekiem ir tādas ''akmens''  sejas! Vienmēr jau pasveicinu, bet šķiet, ka par to vien varu nokļūt nepatikšanās.
Tomēr ir arī patīkama pieredze, vienereiz gaidot bagāžu, viens no lidostas darbiniekiem pajautāja, vai nevarot manu somu izmantot viena suņuka eksamēnam. Bišķi apspriedām, vai čorizo manā somā netraucēs sunim, un eksis varēja notikt. :) ļoti patikama un pieklājiga attieksme.

Atslēdzies tex

« Atbilde #104 : 2015. gada 12. janvāris, 00:24:38 »
Vispār nekad nenolieku Latviju utt., bet jāpiekrīt mellenei par mūsu lidostu. Pasu kontroles darbiniekiem ir tādas ''akmens''  sejas! Vienmēr jau pasveicinu, bet šķiet, ka par to vien varu nokļūt nepatikšanās.
Tomēr ir arī patīkama pieredze, vienereiz gaidot bagāžu, viens no lidostas darbiniekiem pajautāja, vai nevarot manu somu izmantot viena suņuka eksamēnam. Bišķi apspriedām, vai čorizo manā somā netraucēs sunim, un eksis varēja notikt. :) ļoti patikama un pieklājiga attieksme.
Ekselents pārmeklēšanas stils, kā nesatraukt ne-kontristus :) Forši izdomāts.

A kā viņš zināja, ka suns eksāmenu izturējis, neieskatoties somā? ;)

Un varu iedomāties, kā tu svīstu, sarktu un bālētu, ja atcerētos, ka no AMS esi zāles cīgu somā aizmirsusi (tur ta legāli)... un kur Tu tagad sēdētu...