Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41914 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #45 : 2015. gada 12. janvāris, 13:21:39 »
sms ar vakara notikumu gaitu, kas bija paredzēta sievai, hvz kādā veidā nosūtījās sievasmātei.. :D
Visp, ja sieva katalogā, piem, 'Inese', bet s-māte 'Ineses mamma', tad pilnīgi iespējams :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2015. gada 12. janvāris, 13:22:22 »
Studentu kojaas, kad dzheki naaca pie meiteneem, lejaa dezhuranteem bija jaaatstaaj pase, bet arii tad shiim patika piesieties un pabremzeet vai pat aizliegt shiis viziites.

Viens liels razbainieks fiksi nosauc meitenes uzvaardu, tipa shis ieshot pie Beerzinjas, esot vinjas braalis Beerzinjhs. Iegruuzh pasi dezhurantei rokaas un pats fiksi uzlavaas augshaa. Dezhurante atver pasi, lai paarbaudiitu uzvaardu un peec mirkliisha atskan nikns breeciens: "Bljeddddjjj!! Koshkins!!!"

Atslēdzies itta

« Atbilde #47 : 2015. gada 12. janvāris, 13:28:52 »
sms ar vakara notikumu gaitu, kas bija paredzēta sievai, hvz kādā veidā nosūtījās sievasmātei.. :D
Visp, ja sieva katalogā, piem, 'Inese', bet s-māte 'Ineses mamma', tad pilnīgi iespējams :)

Štrunts par šo es reiz veiksmīgi papļāpāju ar drauga tēvu par visiem mūsu funktieriem (pa parasto no parastā) pēc tam gan ilgi nevarēju atiet, bet nu neko nācās pārdzīvot, ja balsis neatpazīst un pajautāt nemāk :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 12. janvāris, 13:45:25 »
Es reiz padusēs iepūru matu laku :D
Un antikstatistiķa vietā tualetes atsvaidzinātāju zem brunčiem :D

Kopmītnē reiz blakus gultā bija nolūziis viens puisis. tas bija naktī. Mēs ar draudzeni visu ko pļāpājam, viņu un citus puišus aprunājam un visādas intīmas lietas ilgu laiku. Te pēkšņi atskan balss no blakusgultas : "Kad jūs beidzot runāsiet par mākslu?!"

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 12. janvāris, 13:46:48 »
Te pēkšņi atskan balss no blakusgultas : "Kad jūs beidzot runāsiet par mākslu?!"
Labvēlis?!?  :laugh:

Atslēdzies itta

« Atbilde #50 : 2015. gada 12. janvāris, 13:51:25 »
Vēl savlaik kad nebija noskaņojuma man rokraksts bija kā kārtīgam mediķim un tad nu vienā reizē man ieskaites darbu atdod atpakaļ un saka, lai iztulkoju, pēc kā izliks atzīmi. Nu tā kā metene biju attapīga tūlkoju literāri atbilstoši tam kā vajag ar kļūdu labojumu :) protams atzīme sanāca labāka, nekā būtu bijusi, ja viss būtu uzrakstīts izlasāmā veidā :)

Paziņa reiz uz mūzikas skolu izstaigājās zeķubiksēs un pamanīja tikai pēc brīža, ka saprata, ka skatās uz šo ne tā, tas gan bija pamatskolas klasēs, kad tās zeķubikses vēl bija normāla biezuma...

Vēl joks ko stāstīja kāds skolotājs.

Kāds profesors no rīta iedams uz darbu izlēma iznest miskasti (daudzstāvenēs bija tie centrālie vadi, trepjutelpās), bet aizdomājies ar miskasti, čībās un attiecīgā apģērbā bija iekāpis sabiedriskajā un attapies tikai jau augstskolā kāpjam pa trepēm...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #51 : 2015. gada 12. janvāris, 13:53:02 »
Tad vēl, ja jau no kopmītņu dzīves.
Atnācis istabas biedrenei puisis, ilgi abi čubinā un tā. beidzot šis iet prom. Meitene saka: - Beidzot aiztinās, es gandrīz bikses piemīzu, tā gribas!
Bet šis izrādās, pajokojis, nav vis aizgājis, bet aiz durvju aizkara stāv.
Tad nu abi sarka un bālēja.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 12. janvāris, 13:57:56 »
Ak, jaunība!
Reiz pēc nakts kodiena devos pa taisno uz lekcijām. Atceros, tas bija zinātniskais komunisms vai tml. Es tāda apņurcīta, aizpampusi, atceros, tādā baltā linu kleitā ieeju auditorijā, bet tur nez kāpēc viss pilns, tikai 1. solā vieta. Apsēžos kā rīta zvaigzne, pilnīgi tukšām rokām, sēžu un blenžu uz  tukšu galdu. Droši vien skats un aromāts arī bija. Bet pasniedzēja tā dīvaini paskatījās, iedeva baltu lapu, pildspalvu un lika mani mierā.

Atslēdzies itta

« Atbilde #53 : 2015. gada 12. janvāris, 14:02:56 »
Puiši praktiņos parasti ceturtdienās no rīta sēž tādi pārlaimīgi ar degunu klavu baksta un tāds odieris visapkārt :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2015. gada 12. janvāris, 14:26:32 »
Es reiz padusēs iepūru matu laku :D
Un antikstatistiķa vietā tualetes atsvaidzinātāju zem brunčiem :D

Kopmītnē reiz blakus gultā bija nolūziis viens puisis. tas bija naktī. Mēs ar draudzeni visu ko pļāpājam, viņu un citus puišus aprunājam un visādas intīmas lietas ilgu laiku. Te pēkšņi atskan balss no blakusgultas : "Kad jūs beidzot runāsiet par mākslu?!"

eevele, vai es Tevi vareetu paziit? :P

ēvele

• Viesi
« Atbilde #55 : 2015. gada 12. janvāris, 14:34:47 »
Nezinu, diez vai, bet kas zina. Sevi atpazini kādā stāstiņā? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2015. gada 12. janvāris, 14:50:54 »
Nezinu, diez vai, bet kas zina. Sevi atpazini kādā stāstiņā? :)

eevele, ja ar Tevi esam trolejbusu naktii nostopeejushas, tad esam paziistamas  :laugh:

Taapat arii liekas, ka Betona vasarniicaa vareetu buut bijusi. Pa logiem iekshaa aaraa ir kaapts, ar mochiem apkaart braukaleets, uz ielas dziedaats ar cepuri rokaas, klubos glaazes spertas, uzsaakts vienaa kompaanijaa, beigts sveshaa vietaa ar nepaziistamiem cilveekiem, peec dzerstinjiem pirtiis pa taisno uz lekcijaam iets briesmiigaa izskataa, reiz ar sveshiem, milziigiem apaviem kaajaas :D Un kur nu veel pikantie staastinji, kur uzsuuktie zilumi uz kakla ir tikai ziedinji.

Vai dieninj, kas par jauniibu  :laugh:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #57 : 2015. gada 12. janvāris, 14:51:19 »
Man arī agrā jaunībā gadījās matu laku padusēs iepūst. Flakoniņš bija ar neskaidriem uzrakstiem, smaržoja tīri neko, vot i iepūtu. Paduses salipa gandrīz uzreiz, labi, ka drēbes nesabojāju.  :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #58 : 2015. gada 12. janvāris, 14:53:18 »
Esmu jaunībā naktī trolejbusu stopējusi, bet ar vīru nevis Minni. :)  Laikam tas bija tā vakara pēdējais trolejbuss, ka tiešām arī apstājās un mūs paņēma.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #59 : 2015. gada 12. janvāris, 15:04:28 »

Ja tā būtu, es nebrīnītos. Bet ieraksti pat līdzīgi nav. Un kataloga patālu viens otra :)