Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 42068 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #105 : 2015. gada 14. janvāris, 08:55:54 »
Nav gan, ir reāla pieredze. :rofl:
Par zeķbiksēm.
Zeķbikšu stāsti man šķiet, ka ir leģenda.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #106 : 2015. gada 14. janvāris, 09:46:01 »
Par zeķbiksēm.
Zeķbikšu stāsti man šķiet, ka ir leģenda.

Man arī šķiet, ka joks ar zeķubiksēm katrai ir gadījies, bet tāpat daudziem škiet, ka joks ar auto un iepirkumu geroziem katram gadījies, bet man nekad nav!

Man, līdzīgi kā ar zeķubiksēm, ir bijis, ka apoenes izkrīt no staras, tas gan bija feils!

ēvele

• Viesi
« Atbilde #107 : 2015. gada 14. janvāris, 10:37:49 »
Reiz tāda skaisti sapucējusies stāvu pieturā, atceros, gaiši zila žakete bija. Pienāk viens vīrietis un tā kā stiepj savu roku uz manu pusi un saka - atvainojiet, jums tur...! Es tā iznīcinoši paskatos, domāju - ko man tik skaistai piesienas tāds kretīns :D Paeju soli nost un skatos debesīs. Viņš nāk tuvāk un atkal stiepj roku pret mani, trakums! Un saka - meitenīt, jums tur uz pleca kaut kas! Paskatos - putns apkakājis!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #108 : 2015. gada 14. janvāris, 11:37:31 »
Šo jau kādreiz rakstīju citur, tāpēc atļaušos pārkopēt  :)

Kamēr sieva komandējumā, laiku īsinādams, uzplijos kaimiņam ar "kādu aliņu pie hoķa"
Kā nu gadījās, kā ne, bet trubu mājās neatnesu. Apsteidzot notikumus pastāstīšu, ka telefona modelis un krāsa ir identiski ar kaimiņu. Šamā puikas ar telefoniem spēlēja kaut kādas spēles un laikam jau būs adrešu grāmatas sasinhronizējuši,pārrakstījuši, kaut ko parkopējuši vai hvz vēl ko sadarījuši. Bet varbūt telefona gļuki vulgaris. par to mēs gan jau "razberjomsa" :) 
Sieva/mana/ zvana man uz manu telefonu. Vajadzēja uzrādīties "....(darbs)". Bet uzrādījās ka it kā zvana kaimiņš no sava viena telefona uz otru. īsāk sakot - kaimiņa sieva domāja, ka vīrs, meklēdams telefonu/kas aizmirsts mājās/ uz to arī zvana, bet reāli pacēla manu telefonu. Nu ja jau vīrs zvana, šī koķetē un atbildot saka, ka viņai iepriekšējā nakts ir ļoti patikusi,vēl nav pat saģērbusies un -"atbrauc pēc telefona un izdrāz vēlreiz". Nebūtu viņas savstarpēji labi pazīstamas un uzreiz pārpratumu nenoskaidrotu, nevar zināt kā situācia risinatos tālāk. Un ej pierādi, ka neesi kobelis! :) 

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #109 : 2015. gada 14. janvāris, 13:50:43 »
Ne tik smiekliigs kaa nervus kutinoss piedziivojums, kuru negribeetos veelreiz piedziivot..
Reiz ar draugu celjojaam pa Skotiju. Apbriinojaam burviigos juuras krastus, lidz ieraudziijaam fantastisku salu. Taa kaa bija beegums, tad tur vareeja mierigi paariet paari. Dazhi vieteejie iedziivotaji ar' tur bija manaami atpuushamies, taa ka it kaa viss normali. Mani gan mazliet uztrauca, ka beegums itin aatri var 'paarveersties' par paisumu. Uz ko mans draugs tik noteica, ka viss ok. Es kaa dumja blondiine noticeju ari. Paarejam paari uz salu, viss smuki bla bla.. Bet es tik domaaju un gara aciim redzu glaabshanas helikopterus, astronomiskus reekjinus, tuuristi-idioti :) Shis tik saka, lai nestresoju.. Labi, ka lietus saaka gaazt, devaamies atpakalj, kur konstatejaam, ka, PROTAMS, no milziigaas paarejas tik dazhi lielaakie akmenji regojas! Man panika, metos udenii, jozhu uz otru krastu, pametu skatu atpkalj-draugs leeniteem botes tik veel velk nost... :D  Man pashsaglabaashanaas instinkts iedarbojas, tik paspeeju nodomaat - Pie velna! Lai vinjs tur paliek, es jau nu netupeeshu salijusi, nosalusi uz neapdziivotas salas liidz kaads muus pamaniis. Laimiigi tomeer tikaam krastaa. Kopsh taa laika vienmeer paljaujos uz savu intuiiciju..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #110 : 2015. gada 14. janvāris, 14:32:15 »
O jā, paisuma - bēguma stāstiņi...

Portugāles dienvidu pludmales ir tādi jauki dabas veidojumi - neeenormāli skaista smilšakmens siena, līcītis, uz kuru bieši vien var nokļūt no citas pludmales caur kādu caurumu atdalošajā sienā. No rīta ar kolēģi ejam baudīt sauli un okeānu, skatāmies - o, jāizlien cauri, oo, cik skaisti, un neviena cilvēka, super, nez kāpēc uz šejieni nenāk? bet nu tomēr nolemjam, ka iesim vien atpakaļ uz pirmo. Hmm. un ko tā virve tur karājas no augšās...?

Lietuviešu kolēģi izdomāja, ka grib "paši savu pludmali" un aizgāja sauļoties uz mazo, smuko. Atpakaļ tika ar niršanas paņēmienu... bildēs vēl nav "maksimums", mēs nemaz nezinājām, ka iņi tur ir... :)

... Un par virvi viss palika skaidrs...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #111 : 2015. gada 14. janvāris, 15:12:25 »
Ne iz manas dziives gan, bet pieljauju, ka shitaa vareeja ne vienai vien gadiities.
Staastinjsh no seerijas - "Latvieshu piediivojumi aarzemees".
Tas notikaas veel taalajos padomju laikos, kad daudziem pat soc. valstis bija gruuti piepildaams sapnis. Mana klasesbiedrene tolaik nodarbojaas ar aireeshanas slalomu un gadiijaas braucieni uz soc.valstiim - sacensiibas un taa. Vienaa no shaadiem braucieniem - Chehoslovaakijaa, ja nemaldos Praagaa, briivajaa laikaa meitenes baudiija saldeejumu kaadaa aara kafejniicaa. Un pilnaa paarlieciibaa, ka pie blakus galdinja seedoshie puishi nesaprot ne vaarda, njeemushaas shiem taa pamatiigi "kaulinjus mazgaat". Puishi dziljdomiigi kluseejushi, liidz viens no vinjiem skaidraa latvieshu meelee: "Meiteniites! Vai veelaties iepaziities?" Lieki teikt, ka meitenes momentaa mainiija kraasu vaigu apviduu, jo puishi izraadiijaas latvieshu sportisti uz citaam sacensiibaam atbraukushi.
Moraale - pirms njemies kaadu citaa valstii aprunaat latviski ar domu - vinjsh jau taapat neko nesaprot, paarliecinies, vai aprunaajamais objekts arii nav latvietis.

Atslēdzies Murenīte

Re: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #112 : 2015. gada 14. janvāris, 16:32:57 »
Nu labi ..lai iet :)
Ir pagājis krietns laiks, bet neliels kauns reizēm vēl tagad sametas.

Sīkumos neizplūdīšu, bet reiz ļoooti intīma rakstura sms ar vakara notikumu gaitu, kas bija paredzēta sievai, hvz kādā veidā nosūtījās sievasmātei.. :D

Var gadīties, ja abām vienādi vārdi.  (piezīme sev: atcereties brīdinat dēlu, viņam gan sieva gan sievasmāte ar to pašu vārdu)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #113 : 2015. gada 14. janvāris, 17:34:55 »
Padlaiki. Man kādi gadi 11.
Māmuķis iedod man naudu un sūta uz veikalu pēc pupiņām. Vajagot 100 gramus. Es tā kā bik uz pauzes - iedod naudu, padaudz, bet tās pupas kaut kā maz vajag. Ņemu un drošības pēc pārjautāju:
- Parastās pupiņas?
- Protams, ka parastās!
Nu ka vajag, ta vajag. Aizeju, izstāvu rindu, paprasu... Pārdevēja uz mani tā dīvaini lūr, bet 100 g iesver. Samaksāju, kas ta man - mamma teica, tātad pērku.
Nolieku virtuvē uz galda tūtiņu ar baltajām pupiņām - māmuķis paskatās... un sāk uz mani histēriski bļaut, kāpēc es par viņu ņirgājoties un ko es atļaujoties.
- ?????? Nu bet es taču tev vēl pārprasīju, vai vajag parastās pupiņas?...
- Protams, - parastās! kafijas! pupiņas!!!!!!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #114 : 2015. gada 14. janvāris, 20:43:38 »
Paisuma bēguma gadījums, līdzīgi kā Lilith un Emīlijai.
Nekur tālās zemēs - tepat igauņos. Sāremā, Pangas panks, dolomīta jūras stāvkrasts.Vajadzēja pa apakšu pastaigāties, stāvkrastu apskatīt no lejas.
 Kad pēķšņi ūdens sāka tuvoties un celties atklājām sevī klinšu kāpšanas talantu - uzrāpāmies  gandrīz vertikāli pa stāvkrastu, bez jebkādiem palīglīdzekļiem!  Var jau būt , ka tur nemaz dikti dziļš neuzplūst, bet komplektā ar vēju  un viļņiem un asajiem akmeņiem diezgan nejauki.

Smieklīgi droši vien tikai no malas izskatījās....

ēvele

• Viesi
« Atbilde #115 : 2015. gada 14. janvāris, 20:48:52 »
Kas tik neuzaust atmiņā, kad to padarbina. Šis man bija aizmirsies, jo apkaunojošs gadījums, bet nu lai iet.

Patīkams puisis jaunībā uzaicināja uz teātri. Kā par nelaimi, man jau no rīta sagrieza vēderu, bet tā gribas iet! Sadzēros ogli, jo tad jau nebija tās zilās kapsulas, kas uzreiz aizsit caureju, gāju vien un cerēju uz to labāko. Pirmo cēlienu kaut kā nosēdēju, bet starpbrīdī jūtu, ka iestājies kritiskais moments. Aizeju uz tualeti, bet tur traka rinda. Šajā vecumā nekaunētos paprasīt, lai palaiž, bet jaunajos gados tā neatļāvos. Neko darīt, smaidu un saku puisim, ka man slikti un ka iešu mājās. Viņš saka, ka pavadīs. Zeme atveries! Smaidīju un runāju kaut ko- nezinko, cik varēju, bet nu vienā brīdī jutu, ka nekas nelīdzēs. Tad nu notika tas, ka man lēnām piepildījās bikses ar visu, kas līdz tam bija veiksmīgi iekšā noturēts. Bet es tikai smaidu un runāju un tik silti paliek un tek gar kāju. Labi, ka bija rudens, man garš mētelis, gandrīz līdz zemei. Par laimi, mājas klāt, ātri un bez bučas atvadījos un kā plēsta metos istabā un kliedzu: "Mamma, es bikses pietaisīju!"

Njā, nekā smieklīga.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #116 : 2015. gada 14. janvāris, 22:04:36 »
Horoskops šai dienai, vai kā es braucu kaķi potēt
Horoskopā tai dienai bija rakstīts :„ iesaistīsies jaunās aktivitātēs un projektos, tas palīdzēs tev gūt ievērību un izcelties. Apkārtējie tieksies pēc tavas sabiedrības, varbūt veidosies jaunas draudzības saites.”
Tai liktenīga diena bija paredzēta mana astainā dārguma potēšana. Kaķa pieradināšana pie tā, ka būs ziepes sākās jau vakar- nocēlu no skapja pārvadāmo būrīti. Emīls to apostīja, pāris reizes ielīda iekšā un atzina par savējo...  Tātad, tas brīdis bija klāt, izvilku ar viltu savu dārgumu no pagultes un ierādīju jaunu dislokācijas vietu.
Košaks klusēja, es uztraucos. Bez potēšanas, par kuru man stāstīja visādus briesmu stāstus, bija paredzēts atrādīt priekšējo kreiso ķepiņu, kuru pēc manām domām košaks  tā kā drusku saudzēja – un manās fantāzijās to bija gandrīz lauzis. Sākums bija labs, jo man izdevās tikt garām mūsu sētniecei, kura joprojām mani vājā.... Tad spiedu gāzi un pirmajās piecās minūtēs guvu sabiedrības ievērību iebraucot kalnā… zem zīmes. JĀ, zīmi es redzēju, vienkārši neuztvēru to nopietni.
Kalna galā mani jau gaidīja policists, kura acīs es izcēlos ar to, ka biju vienīgā, kas brauca tai virzienā. Policists man nepatika, viņš vicināja to savu rīku un spriežot pēc visa gribēja iepazīties ar mani tuvāk(kā horoskopā bija rakstīts – tiecās pēc manas sabiedrības)...
Būtībā, es nekad neesmu bijusi īpašs policistu intereses objekts. Kur braucam?- viņš jautāja. Pie vetārsta, - atbildēju (viņš mani apstādināja tieši pie vetklīnikas), - kaķim kaut kas ar ķepu. Jūs zīmi lejā pamanījāt? Jūs zināt, ka šis te pagrieziens jums maksās 30 euro? Visi no manis grib vienu – naudu (skumji nopūtos) Bet tad iebļāvās Emīls, kas līdz šim sēdēja klusi - policists viņam arī nepatika, un viņš noteikti uzskatīja, ka tie 30 euro ir priekš kaķiem! Tad man tika uzdoti visādi citi jautājumi, uz kuriem pirmais skaļi bļaudams atbildēja kaķis, es visam piekritu. Beigās izrādījās, ka policistam bija sirds jo viņš laikam arī mīlēja kaķus, man atgrieza dokumentus un teica, ka šoreiz iztikšu ar brīdinājumu. Nekādu dokumentu par brīdinājumu man neizsniedza, līdz ar to es paredzu, ka man ar policistiem (saskaņā ar horoskopu) sāks veidoties „draudzības saites”. Klupdama krizdama es to kaķi dabūju līdz vetārstam un pirmais, ko tas darīja ( domāts - kaķis), ielīda ārstam zem galda. Pēc tā, cik tas bija veikli izdarīts, dakteris atzina, ka ķepas esot veselas. Ja godīgi, tad košaks ir pareizi audzināts, vienkārši pēc kastrācijas  neuzticas vetārstiem.  Tad mums kaut ko iepotēja un mēs lēni un lepni nobraucām garām mūsu policistam, kas vaktēja pārējos dzīvnieku saimniekus.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #117 : 2015. gada 14. janvāris, 22:30:02 »
pavisam aizmirsu, tā ceļa zīme, kuru neuzskatīju par pietiekoši nopietnu, bija "ķieģelis"

Atslēdzies true detective

« Atbilde #118 : 2015. gada 15. janvāris, 21:29:33 »
 darba kolēģes randiņš pie vīrieša mājās.
dāma sapucējusies, tas ir augstpapēžu kurpes, smaržas salietas, mati uzkasīti, nagi salakoti, vārdu sakot baigā dāma. pirms randiņa ar kolēģēm šo to ieēda, iedzēra kādā restorānā. sēž autobusā, kas ved viņu uz vakara turpinājumu. jūt kaut kas nav labi, vēders sāk kunkstēt un izrādīt pazīmes, ka drīz vajadzēs meklēt tualeti. pietura klāt, citas izejas nav, kā iet uz vīr.dzīvokli, pareizāk sakot skriet. sazvana un saka, lai atver durvis jau. ieskrien atvērtās durvīs, nomet mēteli koridorā, paspēj iebrēkties, lai dzīvokļa saimnieks iet uz viesistabu un slēdz uz pilnu klapi tv, un zibenīgi tualetē iekšā. ar lakotiem nagiem pēc tam bija tualetes pods ar birtsi  jāpucē. a viesistabā romantikai šampis un sveces sadegtas. abi vareni smējās pēc tam, ka tāda dāma ieradusies, un pa taisno uz tualeti.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #119 : 2015. gada 15. janvāris, 22:08:23 »
Šis ir visai stulbs konkurs