Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41884 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #90 : 2015. gada 13. janvāris, 16:48:58 »
Es jau domāju, ka ēvele, bet nē - Broms tomēr pagaidām pirmais  :P

Es varētu sākt jaunu karjeru kā pītija un pilnīgi droši pareģot, ka Broms ar savu intīmo SMS sievasmātei būs pirmajā vietā[size=78%] [/size] :clap:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #91 : 2015. gada 13. janvāris, 17:24:18 »
Ir kaut kāds konkursa skaitìtājs jeb jānoskaidro ar bakstìšanas metodi? :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #92 : 2015. gada 13. janvāris, 17:36:43 »
Esmu gatava vēlreiz nobalsot par Bromu, ja viņš uzrakstīs arī sms tekstu, kāds tika nosūtīts sievasmātei. :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #93 : 2015. gada 13. janvāris, 17:47:26 »
A man eevele ar patiik.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #94 : 2015. gada 13. janvāris, 18:00:57 »
Līdz noteiktajam datumam neviens neko nebakstīs un rezultātus neskaitīs. Kad pienāks tā diena, tad arī taps zināms :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #95 : 2015. gada 13. janvāris, 18:12:59 »
 pirms daudziem gadiem, kad naudas bija maz, trijatā stopējām līdz Tallinai un tad ar prāmi uz Helsinkiem uz vienu festu. nu lūk, esam Tallinas prāmju ostā, vakars vēls, viss ciet. draudzenei, kurai tika uzticēts noskaidrot prāmju attiešanas laikus, izrādās tos sāk noskaidrot, esot uz vietas, zvanot kaut kādam paziņam, kas neko nezin. nu skaidra bilde, ka līdz nākošam rītam nekas nekur nekursē, jo cilvēku nav, viss tumšs un slēgts. kaut kur jāpaliek līdz rītam , naudas liekas hotelim nav. skatamies kaut kādas sānu durvis vaļā ( neatceros vairs kurš termināls tas bija), atveram, tur priekšā (nezinu kā sauc, tāds metāla parīks, kas griežas apkārt, nu tipa griežamās durvis, bet tas ir metāla, neliels ). sānos no šitā verķa durvis ar lodziņu, pie kura neviena dotajā brīdī nav. mēs izejam tam verķim cauri, attopamies svaigi uzceltā vai svaigi izremontētā tādā kā lidostas pases pārbaudes telpā. pārgurums milzīgs, grīda tepiķota, metamies nost un guļam līdz rītam. no rīta mostamies,  pa ceļam līdz verķim un lodziņam ir tualete, apkopjamies tur un ejam uz izejas pusi. divas no mums izspruka caur to verķi, bet trešo noķēra šoreiz pie durvīm ar lodziņu sēdošs netipiski ātrais igauņu puisis. tā viņa sejas izteiksme bija vienkārši graujoša, kad viņš ieraudzīja mūs mierīgi ejot uz izeju. sākās skaidrošanās lauztā angļu val. kas mēs esam un ko šeit daram. pēc neilga laika tikām prom, teicām, ka esam LV žurnālistes un braucam uz festu Helsinkos. kaut kādus festa papīrus grūdām, lai lasa. un pases rādījām. domājams, ka viņam nāktu tikai par sliktu, ja fiksētu mūsu aizturēšānas faktu, jo paša vaina jau vien bija, ka nesargāja objektu.  pēc 5min bija jāatgriežas, gredzeni bija palikuši uz izlietnes apmales tualetē. igaunis gandrīz otro reizi trieku dabūja.
p.s
toreiz vēl bija pasu kontroles starp LV un EST, nebijām vēl ES.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies true detective

« Atbilde #96 : 2015. gada 13. janvāris, 18:59:10 »
atcerējos turpinājumu, saistībā ar šo braucienu. nu lūk, pa Somiju iztusēts, jābrauc mājās. esam prāmju ostā, normāli negulēts naktis 4 vai 5. pienākam pie biļešu lodziņa un prasam 3 biļetes uz tuvāko Tallinas prāmi, tiek nosaukta astronomiska summa. izgriežam visas kabatas, izkratam makus, pa visām summa tiek noskaitīta. paņemam biļetes un laimīgi nokļūstam uz prāmja. uz prāmja satiekam kādu paziņu, aizrunājamies par prāmjiem, šis saka, lai parādam biļetes, tātad mēs nopirkām uz ātrāko, dārgāko prāmi, bet atrodamies uz lētākā un lēnākā prāmja, labi, ka vēl virziens bija viens un tas pats nevis Ālandu salas. 
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broms

« Atbilde #97 : 2015. gada 13. janvāris, 19:55:20 »
Esmu gatava vēlreiz nobalsot par Bromu, ja viņš uzrakstīs arī sms tekstu, kāds tika nosūtīts sievasmātei. :)

Tad tēma jāpārceļ uz citu sadaļu :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #98 : 2015. gada 13. janvāris, 20:22:23 »
Vienai pazīstamai meitenei šitā izgāja: meitene sadomāja savā dzimšanas dienā aizbraukt uz Parīzi. Ierodas viņa no lidostas pilsētā, sapucējusies, sarkanā kleitiņā, romantiskā noskaņā, Parīze taču! Un nolemj brokastis ieturēt restorānā uz ielas. Apsēžas, pasūta glāzi šampanieša - šitas vārdiņš ir pazīstams- un domā, ko vēl varētu pasūtīt, bet ar franču valodu ir kā ir. Izdomā, ka sagādās sev pārsteigumu - franču virtuve, nekas slikts tak nevar būt - un  pasūta uz labu laimi KAUT KO no ēdienkartes. Un viņai atnes...trīs plikus apdegušus kaulus, no kuriem paredzēts izsūkt kaulu smadzenes! Un viesmīlis, dīvaini blenžot, noliek šito  blakus viņas šampanieša glāzei...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #99 : 2015. gada 13. janvāris, 20:34:34 »
Iz bērnības.
Mācījos pirmajā (vai otrajā) klasē, mamma (skolotāja)  mācību gada sākumā bija nokļuvusi slimnīcā, neatceros iemeslu, bet bija pēc operācijas. Aizejam ciemos mēs ar tēti, pēc tam atnāk mammas kolēģe un abas runā par stundu saraksta taisīšanu (mamma - mācību daļas pārzine, viņas pienākums sarakstus taisīt). Kolēģe saka - nu tad es ņemšu "tīrus palagus" (tukšas A1 izmēra lapas, uz kurām raksta stundu sarakstus) un nākšu pie tevis, taisīsim kopā. A es paskatos uz medmāsu (kura arī tajā brīdī atrodas palātā) un naivi prasu - vai tad slimnīcā tīru palagu nav?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #100 : 2015. gada 13. janvāris, 20:38:39 »
Vakar kolēģe stāstīja (oi, ceru, ka mani kolēgas šo nelasa) ... Tēvam uztaisīta zobu protēze. Kaut kā īsti laba nav - tur berž, te spiež .. nu kā jau cimperlīgam kungam.  Tas ir par iemeslu .... ja ir iespēja - protēze neatrodas mutē. Tā vienu rītu aizgājis uz darbu un sapratis, ka .... protēzi atstājis uz virtuves galda ... Zvana sievai un saka, ka tā gadījies un viņai protēze jānoliek citā vietā. Sieva tik - jā, jā! Beidzot telefonsarunu, sieva aiziet uz blakus istabu un aizmirst par vīra teikto. Pēc kāda laika nāk uz virtuvi gatavot pusdienas un nevar saprast ko suņuks tik aizrautīgi grauž .... Tēva protēze!!! Pēc zināma cīniņa tā tomēr atgūta .... vakarā no vīra spēka vārdi noklausīti ...
Fināls - viens zobs esot nograuzts un zudis, bet ... protēze esot labāka kā pirms tam ... ne vairs berž, ne spiež ...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #101 : 2015. gada 13. janvāris, 22:33:44 »
Par zeķbiksēm.
Toziem zem garajām biksēm valkāju zeķbikses. No rīta pieceļos - zeķbikšu nav. Pazudušas. Ātrumā skapī atrodu kādas  baisās krāsās, uzvelku un jožu uz darbu. Esmu jau centrā, pusceļu veikusi, un visādi dīvaiņi man uzmācas un pūlas uzsākt sarunu': Devuška, u vas...  Iešu es tur klausīties! Gala beigās, mani aptur solīds vīrietis (!!!) un norāda, ka man no bikšu staras pa zemi velkas 40 cm dubļainas , slapjas vakardienas zeķbikses!
Ak , kunga māte! Ne ārā dabūt, ne atpakaļ sabāzt! Tā i braucu arī otro pusi ceļa ar sabiedrisko transportu ar ap zābaku aptītu zeķbiksi....

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #102 : 2015. gada 13. janvāris, 22:38:57 »
Starptautiskā kontekstā situācija:
- Mamm, mājās braucot, nopērc 2 kastes makaronu!
(Pie sevis nodomāju, kāpēc tā jocīgi saka "kastes", makaroni taču pakās, bet nu labi, noteikti franču valoda galvu jauc)
Nopērku 1 paku spirālveida, otru spagetti.
 Mājās:
- Nu bet māām, kur makaroni???????
Izrādās bija domāti tie makaroni, kas frančiem cepumi "macaroons".

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #103 : 2015. gada 13. janvāris, 22:47:33 »
Par zeķbiksēm.
Zeķbikšu stāsti man šķiet, ka ir leģenda. 

Pieslēdzies reno

« Atbilde #104 : 2015. gada 14. janvāris, 00:21:18 »
par igauņu puišiem atcerējos
Braucam komandējumā uz Tallinu ar glaunu darbavietas mašīnu, kas pirms gada bijusi nozagta, izsludināta meklēšanā un atgūta. Pirms brauciena speciāli zvanīts uz visādiem interpoliem -nē, brauciet droši, viss noņemts.
Uz Estu robežas pēkšņi sākas rosība, mūs nodzen malā, tad vispār uz uz kaut kādu laukumu un savas 3 stundas nodirnam, kamēr mūs palaiž.
Atpakaļ uz robežas viss jau itkā kārtībā, esti puis dod pases atpakaļ un prasa: A počemu u vas mašina kraģennaja? Uz ko atbildējām " a drugoj ņetu "