Skatos, ka te vēl jautrība turpinās. Gribējās sākumā vēl vienu stāstiņu iemest, bet tad ienāca prātā, a vai kāds reiz ir ieklausījies par ko sievietes sēžot kantorī klaču sit? Man reiz ienāca prātā, ka tādas „pērles” nedrīkst pazust nebūtībā

un sāku pierakstīt . Pēc nedēļas apnika, jo gala tāpat tam nebija. Nu tad iedomājaties kabinetu, kur piecas draiskules klabina katra savu klaviatūru un pa retam atver muti.
JLapsene, kas ielidoja pa atvērtu logu, no pirmā acs uzmetiena jau likās aizdomīgi agresīva, bīstami neprognozējama un līdz ar to nepieskaitāma... Kolektīvs iespiedzās un pieleca kājās, pirmo reizi nožēlojot, ka atstiepa uz darbu visus tos ābolus, plūmes un pārējo drazu... Dullais lidonis par to laiku meta riņķus kaut kur pie griestiem un ievērtēja upurus... Dzīvot gribējās visiem. Pati drosmīgākā paķēra pēdējo „Bilances” numuru:
-
Pagaidiet, tūlīt es viņu...!
-
Dullā! – atskanēja, no kabineta tālākā gala,- Šodienas MK rīkojumus nelasīji?! Vai šai gadījumā nebija pa priekšu Lopam jāpārgriež rīkle un tikai tad jāapdullina?!...
J-Ko tu tāda samocīta no paša rīta?
-Nu nevaru es aizmigt kad kāds krāc blakus..
-Nekad nevar būt drošs, ka tu pati nekrāc..
-Tur jau tā nelaime, ka izrādās, ka krācu, tikai man tas netraucē
-A kā tu to zini, ja guli?
- Redz, vecim apnika, ka es viņam braucu uz auguma un viņš pāris nakšu atpakaļ uz mobilā pierakstīja, kā es ... krācu. Nu tagad turu muti un ciešos, a aizmigt nevaru. Vispirms, tāpēc, ka šis krāc, otrkārt tāpēc, ka man kauns, a ja nu es sākšu un šis atkal ar tām savām fantāzijām!
J-A es vispār guļu pie atvērta loga un zem diviem deķim...
-Un ko vecis saka? Šim nav piegriezies tevi zem deķiem meklēt?
-Viņš to sauc par priekšspēli! ;oP
J-Lasijāt? Skarbi, aizbrauc fiktīvi precēties, bet rezultātā tevi reāli paņem priekšā, un vēl nesamaksā.
-Nu ja, mūsdienu ekstra – jāpriecājas, ka vispār dabu darbu, kāda tur vēl nauda!
-TV brīdināja par tiem Mežonīgiem Austrumiem. Šiem tur vispār viss ir vienkārši ...Prikola pēc nolaupa un aprēc... tradīcija Austrumos tāda.
-Mežoņi. Nolaupa, ieslēdz mājā, durvis logus ciet, mobilo arī... un kad tiec ārā tu jau veca, dzīve ir galā un vairs nevienam neesi vajadzīga!
J- A kā tajos Aus-Dzirdējāt, muitnieki uz ceļa esot apstādinājuši kaut kādu mašīnu un tikuši pie kārtīgas narkotiku devas ...
-A muitnieki, tā vienkārši var kādu apstādināt bez policijas?... Es nemaz neapstātos – kaut kādi mistiski veči stāv ceļmalā un māj ar roku, tas vēl nav iemesls, lai es bremzes nospiestu...
-A kāpēc ne...?
Ārā pavasaris – kā es varu zināt, kādas viņiem fantāzijas uznākušas!...
J-Lasījāt par to fiktīvo precēšanos bumu? Pienāk skuķis ar albūmu, piedāvā izvēlēties vīrieti un tad pie šā uz citu valsti jābrauc precēties. Sola baigo naudu.
-...ugu, precas pa kreisi pa labi – Kaut kā taču jāizdzīvo!
-Man viena paziņa stāstīja, esot pārdomājusi lidosta, bet divas no bariņa aizbrauca ... un ar galiem...
-Austrumos, večus arī var laupīt precību nolūkos?
-Pat neceri ;o)))
-Nu tas jau ir netaisni!
-Nē, nu es tai ziņā, ka pamēģini viņu noķert, kurš tev ļausies!
J-Pag, a kā ar ienākumiem no fiktīvām laulībām?.. nu ja to uzskata par sevis pārdošanu?
-Nav problēmu – vienreizējs darījums, ar nodokļiem neapliekas...
-Kāpēc neapliekas, a ja man iepatīkas?
-Vienalga, nav saimnieciskā darbība. Tas ir – viss ko saņem, tīrā peļņa...
-Bezceris – kad tu kaut ko no veča esi dabūjusi?
-( ieinteresēti , no malas) par ko jūs te?
-A vot, piedāvā darbiņu – par prostitūtu... negribi Uzvārīties?
J-...labi, ka Lietuvā, krīze nav tik liela, būs kā vecos laikos – Lietuviešu brāļukas, gribēs ēst, paņems ložmetējus un brauks uz Latviju pusdienot...
-Ko atkal zagt brauks?
-Nē, vienkārši gribēs dzīves līmeni piepacelt, vai prasti sakot -adrenalīnu uzsist gaisā.
J Dienas klačiņa:
-Dzirdējāt tagad baigie sodi par dzeršanu pie stūres Ls5000 un tiesības atņem ... uz Mūžu!!!
-Ja visiem atņems tiesības, no kurienes Valsts ķers to naudu! Kas maksās ceļa un akcīzes nodokli?
-Nu brauks jaunie, kas vēl nav dzēruši...
&&&
-Es kaut kur lasīju, ka cilvēkam 7 gadu garumā atmirst Visas šūnas un rodas jaunas. Būtībā, pēc tiem septiņiem gadiem cilvēks vispār 100% ir nomainījies.
-Točno, visi tā saka, tu appreci cilvēku, paiet 7 gadi un tad vienā dienā tu skaties uz viņu un nevari saprast, kas tas tāds tev blakus - pavisam svešs cilvēks. Tāda sajūta, ka viņu nemaz nepazīsti – precēji pavisam citu.
-Nu ja, es tieši par to – ko tie veči skrien citām pakaļ, grūti nogaidīt 7 gadus? Pēc septiņiem blakus būs pavisam cita, kāda ne kāda a dažādība!
-Protams, ka būs. Vienkārši tā cita būs – veca!