Autors Tēma: Smieklīgi gadījumi no dzīves  (Lasīts 41890 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: KONKURSS: Smieklīgi gadījumi no dzīves
« Atbilde #180 : 2015. gada 03. februāris, 21:22:24 »
skolas laikā dikti garšoja pilnpiens no bundžām , bet veikalā nebija. kāds gudrais skolā pastāstīja , ka no tā šķidrā bundžu piena , kas veikalā Bija dabūnams, pēc 2 h vārīšanas arī iznākot biezais, man divreiz nav jāsaka , ņemu bundžu , lieku uz gāzes plīts  lai nu top man gardumiņš ! pēc ilga vai neilga laika , kurš nu vairs to atceras , no virtuves Blaukš , ieskrienu , uzkāpju kkādam bleķa gabalam , kas nez kāpēc pa grīdu mētājas, un cauri biezai baltai miglai knapi saskatu savu omīti , kura uz mazā beņķīša sēdēja un mizoja kartupeļus... gudrelis bija aizmirsis pateikt , ka bundža jāliek ūdens peldē.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #181 : 2015. gada 03. februāris, 21:24:44 »
Mans otrpusis nekad nav valdībā bijis... Tik iestāde Vecrīgas rajonā atradās.. :) Nu i nokļūdījos cipariņā..

Vaidienīnās, kā man tas "mans otrpusis" izlasījās...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #182 : 2015. gada 03. februāris, 21:32:11 »
Pag, ļauj astoņpadsmit reizes minēt, vai tiešām ar "i"?
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #183 : 2015. gada 03. februāris, 21:45:25 »
Nu vot kā te lai avataru uz mīļminku maina? Tikai un vienīgi šņāckaķis te var izdzīvot!
Visus sakost!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #184 : 2015. gada 03. februāris, 22:19:29 »
Nu man ienāca prātā no vienas nesenās karstās vasaras. Jūlijs, svētdienas pusdienlaiks, mājā ar vīru kaut ko šiverējam pa virtuvi, karstums nežēlīgs, lai arī telpa liela, kaut ko darbojos, tīru, vīrs pie plīts, līdz piepeši saka man: "sieva, noej lūdzu man tagad garām ātrā solī!" Es pabrīnos, noeeju, domāju, kas par lietu? Viņš saka: "un bet tagad nāc atpakaļ lūdzu, bet vēl ātrākā solī", Nu es izpildu viņa lūgumu bet mulstu arvien vairāk, domāju, kas man nav tā kā vajag pēkšņi,  -ar apģērbu, gaitu, vai kas?? Tā reizes 5 nostaigāju viņam garām, pēd.reizē gndr skriešus, līdz viņš apmierināts atzina: "vai, cik labi gaiss vēdinās no karstuma!"
  Vasaras kā bērns pavadīju laukos, vietējais kinoteātris bija patālu no mājām, kādu dienu redzam, ka kaimiņiene nāk no veikala (kas atrodas blakus kinoteātrim), mēs ar māsu prasām: "Zelmas tant, vai jūs gadījumā neredzējāt afišu,  - kādu filmu šovakar kinoteātrī rādīs??" Vecais tantuks apmierinātā intonācijā atbild: "Kā tad neredzēju?! Redzēju! Šovakar ies filma "KUNČIGINA PAVĒLE" ! Mēs ar vecāko māsu domājam un prātojām: interesanti - kas gan tā par nedzirdētu filmu un kas par pavēli? -jāiet skaitīties!  Vakarā ejam uz seansu...un  filma saucās.... "Pāvels Korčagins". :)

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #185 : 2015. gada 04. februāris, 09:08:22 »
Citāts
Te jau jāraud nevis jāsmejas... No kurienes jaunskungam radies iespaids, ka sieva ir bezalgas apkopēja?
Nu ģimenes, no ģimenes :P
Ja es suni paņemu, tad es aiz viņa attiecīgi arī savācu :P  elementāri. Mūsu mājās dzīvojoši 2i suņi ir mani un tikai mani, es neļauju nevienam pat barot viņus.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #186 : 2015. gada 04. februāris, 09:25:11 »
Citāts
Te jau jāraud nevis jāsmejas... No kurienes jaunskungam radies iespaids, ka sieva ir bezalgas apkopēja?
Nu ģimenes, no ģimenes :P
Ja es suni paņemu, tad es aiz viņa attiecīgi arī savācu :P  elementāri. Mūsu mājās dzīvojoši 2i suņi ir mani un tikai mani, es neļauju nevienam pat barot viņus.

izklausās pēc aizsargreakcijas, lai nebūtu vilšanās, ka neviens cits nav gatavs dzīvnieciņus apkopt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #187 : 2015. gada 05. februāris, 00:24:23 »
Toreiz, kad veestules rakstiijaam ar roku, un telegrammas tika suutiitas gandriiz liidziigaa veidaa kaa vaardi speelee "Klusie telefoni" :P - operatore operatorei pa telefonu dikteeja zinjas tekstu, otraa galaa taa tika uzdrukaata uz taadaam kaa papiira streemeliiteem un ieliimeeta atklaatniitee.

Dzimshanas dienaa sanjeemu telegrammu ar tekstu "Mili sveicieni dzimsanas diena. Lila, Marta". Par dzimeni viss skaidrs. Ir. Bet kas taas taadas -  Lila un Marta - netiku ne vella skaidriibaa. Skaidriiba radaas tad, kad no vasaras darba agraak populaarajaas Studentu Celtnieku vieniibas kkur no cita Latvijas gala briivdienaas atbrauca Lielaa Maasa..... :)

Atslēdzies malus

« Atbilde #188 : 2015. gada 05. februāris, 12:52:02 »
Pievienošu kādu ātrumā krieviskotu latviešu valodas vārdu: caurvējš tika pasniegts kā dirkoveķer.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #189 : 2015. gada 05. februāris, 19:26:47 »
Gadaas, ka dazhi gadiijumi shkjiet smiekliigi tikai peec kaada laika.

Man bija kaadi 8 gadi. Pagalmaa reiz kaada vecaaka meitene, kuru es mazliet apskaudu par vinjas atveerto dabu, drosmi un komunikabilitaati, jo pati biju klusa un kautriiga vinjas sekotaaja, lieliigi paveestiija, ka zinot, kas ir triperis. Man shis nezinaamais vaards likaas tik forshs un skaniigs, ka....

..otraa dienaa peekshnji vienaa stundaa gadiijaas pauze, skolotaajai izejot no klases, un man peekshnji iekoda nez kaada musha - impulsiivi pieveersu visu uzmaniibu, izsaucoties, ka zinu, kas ir triperis. Protams, cereetaa uzmaniiba tika panaakta, tomeer taalaak viss nogaaja shkjeersaam, jo viens puika-suudzambiibele nez kaadeelj piedraudeeja pateikt skolotaajai, ka Minne zinot, kas ir triperis. Tajaas sekunzhu tuukstoshdaljaas aukstaam kaajaam ar muguras smadzeneem sapratu savu aloshanos - ka triperis laikam tomeer nav nekaada krutaa lieta, un labaak buutu bijis neko nezinaat par to vai to vismaz nepubliskot...  :banhead:

Laikam dievinjhs sajuta manas taabriizha shausmas (nenormaali baidiijos no skolotaajas, jo bija gadiijies, ka vinja kaadu beernu noper), taapeec dziivee pasargaajis no shiis interesantaa nosaukuma slimiibas  :medic:   :laugh:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #190 : 2015. gada 05. februāris, 19:39:05 »
Ieliku oliņu uzsildīt. laba tāda, lauku. Nē nē, nedomājiet ka es kāda muļķe - zinu ka jēlu nevar likt! Vārītu ieliku, nomizotu!

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Betons

« Atbilde #191 : 2015. gada 05. februāris, 19:49:03 »
Nomizotu????????????????? Vai tad tāda arī sprāgst? Tev pašai tas notika, vai tikai dalies ar info?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #192 : 2015. gada 05. februāris, 20:37:00 »
Nomizotu????????????????? Vai tad tāda arī sprāgst? Tev pašai tas notika, vai tikai dalies ar info?

pilnīgi un absolūti pašai :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #193 : 2015. gada 05. februāris, 20:49:49 »

pilnīgi un absolūti pašai :)

Cik velnishkjiiga zinja  :laugh:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #194 : 2015. gada 05. februāris, 22:16:31 »
Ne tikai vārītas olas sprāgst mikrenē, bet pat ja karsē par ilgu -sprāgst pat atrodoties falšā zaķa iekšpusē. Tas vienreiz bija tik izteiksmīgi,  -ieliku sev un toreiz vēl pirmklasniekam dēlam uzsildīt mikrenē 2 paprāvus gabalus no falšā zaķa -neatradām pēc brīža ne zaķi, ne olas, toties bija neliels troksnis un pēc tam visas maliņas mikrenē ar viņiem pilnas. :) Ne velti man dēls pēc gadiem 5 vēl atgādināja: " Mammu, atceries kā zaika sprāga??" (mēs to ēdienu saucām "falšā zaika".) :)