Autors Tēma: Ziedojiet!  (Lasīts 5511 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

METAXA

• Viesi
Re: Ziedojiet!
« Atbilde #30 : 2015. gada 22. janvāris, 20:39:57 »
Man patika meitenes pašas komentārs viņas blogā.
http://kamzolis.com/2015/01/20/nekaunigais-pingvins/
Nezinu, vai ziedošu - drīzāk, ka nē, - bet no sirds novēlu, lai izdodas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 23. janvāris, 23:00:16 »
kam bija iebildumi pret pingvīnceļojumu:
lūk,  ko tad sakāt par šo ? http://apollo.tvnet.lv/zinas/10-gadu-bez-elektribas-dzivojusu-gimeni-piemekle-jauna-problema/679987

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2015. gada 23. janvāris, 23:21:05 »
Kā sapratu -ir izdevies. Un man prieks.
Gadījums par 10gadu problēmu tieši otrādi -neuzrunā nemaz. Ja 10 gadus dzīvo svešā mājā ne paldies nepasakot un vispār aizmirstot,ka tā ir sveša un tad sāk ķačāt pravas", tad var uztrauklties tikai par prāta spējām un kādu iespaidu tas atstās uz augošo bērnu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 23. janvāris, 23:27:03 »
Ai, nu tur tak pilniigs sviests. Kursh kuru tur maajaa ielaidis, kam tas daarzs pieder utt, man viss nojuka, neredzu sakaru ar ziedoshanu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2015. gada 23. janvāris, 23:32:48 »
ziedojumus vāca, lai ievilktu elektrību mājā, kas ļautiņiem nemaz nepieder, bet kur gadiem parazitē un vēl dzen prom īpašniekus :) un tādā stilā "audzina" bērnus.
Nez, uz tādu fona sašust par ziedošanu ja ne bara-fondu (crowdfunding) vienas kundzītes ceļojumam ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #35 : 2015. gada 23. janvāris, 23:34:05 »
Palasījos kamzoļa blogu - nu jā, pirmā reakcija, kā tā var? Padomāju, bet kādēļ gan arī ne - katram ir iespēja izvēlēties, kam dot daļiņu no savas naudas.

Neba jau nu Sirmais vai Olte par savu naudu brauc uz Spāniju, Meksiku, Turciju vai Ekvadoru utt. un taisa savus raidījumus, kas lielai tautas daļai ļoti patīk.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #36 : 2015. gada 24. janvāris, 05:21:10 »
Ko lai saka, PR cilvēkam nenoliedzami ir pieredze, kā taisīt naudu ar muldēšanu :)

Padomāju un sapratu - ja man patiktu tas viņas blogs, būtu pavisam cita attieksme. Bet vispār- kāda starpība? Deputāti ar'visur kur braukā, un mums neviens neprasa, vai mums viņu produkts patīk :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2015. gada 24. janvāris, 10:24:19 »
Izlasīju interviju ar Zani pēdējā "Sestdienā". Man patika viņas attieksme, arī aicinājums ziedot nav uzbāzīgs. Es gan pati neplānoju viņai ziedot, bet man nav aizspriedumu pret citiem, kas to dara.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #38 : 2015. gada 24. janvāris, 11:27:49 »
Viens no maniem mīļākajiem teicieniem ir "Dievs ir detaļās".
 Principā Zanes ideju nenosodu, bet neziedošu. Kaut kāda viegla nepatika sajūtu līmenī, lai gan gadījums it kā ne ar ko neatšķiras no no citām ceļojumu reportāžām blogos, žurnālos, tv , kuras tiek veidotas ar sponsoru palīdzību.

Agrīnajam Ziedoņa ceļotājam, noziedotu. (Tā ir atsauce uz Ziedoņa dzejoli, ko Zane visa šā sakarā ir ielikusi savā blogā.)

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 24. janvāris, 11:33:59 no Pūka »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. janvāris, 12:18:45 »
lasu un jūtu , cik man šī diskusija nepatikama...fjuh.... kapēc tāds mazohisms man piemiit???kāpēc jalien tur,kur nav forši?? :confused:
ir ko padomāt, ne?
p.s labi,ka sen jau pietiek praata nelasiit delfu un citu vietu komentaarus...(mierinu sevi ar to,ka tad jau nav tik traki ) :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. janvāris, 13:02:26 »
Nauda jau samesta, tā kā savā ceļojumā viņa tiek

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. janvāris, 13:07:07 »
Nauda jau samesta, tā kā savā ceļojumā viņa tiek

Tad jau labi. Man tiešām nav žēl, ka viņai izdevies piepildīt sapni.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. janvāris, 13:07:21 »
Kad pirmo reizi izlasīju par šo - biju sašutusi ... Pēc tam palasīju viņas skaidrojumu un nodomāju - tā nav mana darīšana ...

Tagad domāju - redz, cilvēkam ir oriģināla ideja, iespējams maza daļa nekaunības (vai tā tomēr spēja uzdrošināties) un viss notiek - nekas nav neiespējams ...

Es tā viennozīmīgi nevarētu, jo man pirmkārt ir grūti lūgt un vēl grūtāk pieņemt ... Varbūt tāpēc es esmu tur kur esmu, bet viņa būs pie pingvīniem :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2015. gada 24. janvāris, 17:16:52 »
baacien...šitas viss beidzas, tad, kad dzīve piespiež lūgt un iemāca pieņemt...(nuu... tu jau zini....)... taas ir divas baigi svarīgas lietas... nuuu visi jau zin to čigānu lāstu...
vot, kad, tam esi ticis paari... tad daudzas lietas atklajas no citas puses...

man ir baigaaais prieks par Pingviiniem..un es noteikti uzrakstishu meitenei veestuli, tagad pienjemu, ka vinjai naf laika basnjas lasiit..

es biju nolēmusi taa, ja sodien no riita nebuus vajadziigais cipars, tad noteikti aizskaitīšu... jautaju mazajam bernam vai viņš ir ar mieru iedot naudinju meitenei, kas grib braukt pie pingviiniem( galu galaa arii vinja budžets tiek ietekmēts) viņš saka- jā, kapēc nē? bet vai viņa mani ņems lidzi :)) :in-love:
bet, jau nakts vidu skaijos, ka naudinjas pietiekk un pingviini būs....
man ir nenormaliigi liels prieks par to..un tam ir iemesls....
 :big_hug: :big_hug: :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #44 : 2015. gada 24. janvāris, 17:40:15 »
Jā, atgriežos vēlreiz pie šī. Aizķēra. "Dod dieviņi otram dot, ne no otra mīļi lūgt". Jā, man liekas , ka šis nav tas gadījums , kad bija jālūdz.Nu kaut kā liekas, ka kaut kas nav...pareizi. Man liekas,ja lūdz šādos gadījumos, tad jābūt drusku lielākai atdevei - nekā "es pēc tam uzrakstīšu ceļojumu aprakstu (grāmatu, filmu, fotoizstādi) kā MAN tur gāja un kas MAN tur likās interesants.

Nu vismaz kaut kas drusku vērsts arī uz citiem - kaut kas , ko citi arī var izdarīt, pētniecība, dabas aizsardzība, brīvprātīgais darbs.

Un vēl , kas ir tas , kas starp desmitiem labu blogu, pavārgrāmatu, liek ievērot dažus? Es teiktu, talants tajā jomā, ko dari. To viņas gadījumā nejutu. Un tas pilnīgi nav nekāds apvainojums - es talantu uzskatu par DĀVANU.

Ja visā šajā būtu talanta dzirksts, kaut kāds netverams sīkums, ne tikai labi nodomi un uzdrīkstēšanās tad arī cilvēku reakcija būtu savādāka.

Tās ir tādas intuatīvas lietas.