Noteikti esmu patriote, kaut arii viens no manas aizbraukshanas iemesliem bija sajuuta, ka liidz broshai valdiibas saimniekoshanas bezstils, ka beigusies ticiiba taisniigumam valsts attieksmee pret saviem cilveekiem.
Kaa izpauzhas? Nepiederu pie tiem, kuri aizbraukushi gaanaas par savu pagaatni un savu valsti. Protams, kritizeeju, bet gribas domaat, ka kritizeeju pashkritiski un konstruktiivi. Striidos ar citiem aizbrauceejiem, kuri vairs neatceras neko labu un gaishu Latvijas sakaraa. Cittautieshiem censhos sniegt plashaaku un objektiivaaku skatu uz Latviju un tur notiekosho. Un vienmeer ielieku savu subjektiivo daljinju - lai otrs justu manu miilestiibu un to, cik mana zeme ir forsha un kultuura - bagaata.
Piedalos tautieshu pasaakumos, piedalos pasaakumos, kas saistiiti ar Latvijai svariigiem notikumiem. Piedalos veeleeshanaas.
Sildu Latvijas ekonomiku. Dalja manu ienaakumu nonaak Latvijaa. Peerku Latvijas preces un pakalpojumus. Ziedoju.
Miilu savus draugus Latvijaa.
Es nezinu, vai njemtu shauteni. Neesmu paarliecinaata, ka tas ir labaakais, ko vareetu dot. Kaa skukjeens ar baigo paarlieciibu viena pati veelu vakaraa devos 1991.gada janvaarii uz televiizijas maajas barikaadeem, kad tieshraidee viss apraavaas. Es nezinu, vai tagad es taa dariitu. Tagad es zinu un saprotu vairaak.