Patriotisms?
Nu kā nu katrs to izjūt.,cits skaļos un skaistos vārdos,cits vienkārši te dzīvo un dara savu darbu.Manuprāt patriotisms būtu tā izjūta,ka te LV ir tieši tā īstā vieta,kur vari justies brīvi,labi un kā''mājās'' par spīti dažādām nepatikšanām,ko sagādā gan valdības spēles ,gan citu negodīgu darboņu izdarības.Tieši te,kur tu dzīvo savā vietā,to sakop un uzturi tīru un glītu,lai priecē acis pašam un citiem,jo tā ir Tava vieta Latvijā.
Patriotisms ārzemēs dzīvojošiem?Kāpēc nē,ja dzīve aiznesusi citā valstī,bet ''saknes'''tak vienalga ir te.Cita lieta,ka dažs labs ir gluži vai ieinteresēts,lai LV būtu vairāk ko nozākāt-jo tas dod lielāku attaisnojumu aizbraucējam-uff,pareizi darīju ka no tādas bedres laikus aizbraucu,esmu bijis gudrs,mana sirdsapziņa mierīga.Savukārt,ja LV klāsies labi,tas radīs problēmas-atpakaļ braukt?palikt?Kā izskatīsies ,ja braukšu atpakaļ,kad lielākos s**dus izstrēbuši palicēji?Kur būs tad mana vieta?
Ja cilvēks arī ārzemē var patiesi priecāties par katru LV soli pretim gaismai,tad ar patriotismu viss OK.
Zākātāji cīnās paši ar sevi.