Autors Tēma: Karš ar RD  (Lasīts 6872 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Karš ar RD
« : 2015. gada 26. janvāris, 16:40:57 »
Šito apzelējam kopīgiem spēkiem:
Ja jau uz ēhehē talona reversa puses ir juridisks apgalvojums "E talonā ielādētais biļetes veids ir derīgs 12 mēnešus no tā iegādes brīža" un es esmu saglabājis čeku, tad kas notiek ar RD paziņojumu, ka braukt pa veco cenu varēs līdz 01.03.2015.?
Ok, mans talons neverificēsies to verificējot? Un? Čeks ir, derīgam jābūt. Nederīgumu konstatēju, pretēji uz E talona apgalvotajam, jau atrodoties salonā, un tas nav manikīra salons...? Ko nu?

P.s. Un ko nozīmē: "Ielādētais"? Valodnieki, aūūū!

Atslēdzies tex

Re: Karš ar RD
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. janvāris, 18:28:40 »
Esi tik jauks un patiesājies ar RS un RD. Visa cilvēce būs pateicīga :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. janvāris, 19:32:09 »
Nu šoreiz līdz tiesai nonākt būs pagrūti, neredzu adekvātus iebildumus no kontrolieru puses, ja uz mana E talona ir rakstīts - brauc dārgais droši, vēl gadu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. janvāris, 19:53:19 »
Nu šoreiz līdz tiesai nonākt būs pagrūti, neredzu adekvātus iebildumus no kontrolieru puses, ja uz mana E talona ir rakstīts - brauc dārgais droši, vēl gadu.
Tu varbūt neredzi, bet pastāsti,kā ies, kad ar tiem kontrolieriem satiksies. Viņiem pietiek ar RS rīkojumu un tam nav obligāti būt adekvātam. Kad uzliks sodu, kaur gan citur apstrīdēsi? OK, vispirms RS un RD, bet tur rezultāts ir paredzams. Valsts tiesiskajā līmenī kkas var arī sanākt. Ja būs pacietība dēļ RS soda un visu e-talonus sapirkušo taisnības TĀ noņemties, visa cilvēces un, īpaši nila antifanu,  pateicība  :big_hug:

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. janvāris, 19:55:30 »
nu, viņi vaar pateikt taču, ka pieliktais čeks nav konkrētā etalona pirkumu apstiprinošs dakuments un hren asporiš!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. janvāris, 19:58:18 »
nu, viņi vaar pateikt taču, ka pieliktais čeks nav konkrētā etalona pirkumu apstiprinošs dakuments un hren asporiš!

Labi,pa tukšo nešaujam - uz čeka un e talona ir vienādi numuri.  :o

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. janvāris, 19:59:10 »

Zini, es chekus neparedzeetiem :P gadiijumiem saglabaaju, kameer e-talons tukshs

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. janvāris, 20:00:05 »
tiešām tie numuri ira? Es parasti zilo lietoju - tur nu neko nepierādīsi :(

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. janvāris, 20:00:40 »
Tu varbūt neredzi, bet pastāsti,kā ies, kad ar tiem kontrolieriem satiksies. Viņiem pietiek ar RS rīkojumu un tam nav obligāti būt adekvātam. Kad uzliks sodu, kaur gan citur apstrīdēsi? OK, vispirms RS un RD, bet tur rezultāts ir paredzams. Valsts tiesiskajā līmenī kkas var arī sanākt. Ja būs pacietība dēļ RS soda un visu e-talonus sapirkušo taisnības TĀ noņemties, visa cilvēces un, īpaši nila antifanu,  pateicība  :big_hug:

Pag, komisija lemj protokola atbilstību normatīvam aktam. Es atnāku uz komisiju un gaidu spriedumu par ADMIN. SODU. Ko tā komisija var loģisku pielemt, ja uz e talona rakstīts - der līdz 2016.02.01.?

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. janvāris, 20:02:01 »
Taisnība ir Mao pusē, par to nav runa. Tikai vēlu veiksmi RS un RD kko pierādīt. Nils, Pu & co... da runā, ko gribi, maļ savu vai dāmīte receprionā neko nezina un neko nevar palīdzēt (apmērām kā Leviathanā, kad tas advokāts ar iesniegumu staigāja :D ) un pie izdevības tevi aizvāc, ja pamana iebildumus un tie sāk traucēt. Metodes toč tādas pašas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. janvāris, 20:03:24 »

Pag, komisija lemj protokola atbilstību normatīvam aktam. Es atnāku uz komisiju un gaidu spriedumu par ADMIN. SODU. Ko tā komisija var loģisku pielemt, ja uz e talona rakstīts - der līdz 2016.02.01.?
RD pakļauta komisija var izlemt jebkādu absurdu, kādu vajadzēs.
Izmēģini.
Var paveikties, ka 1 gadījumā tiešām atcels, lai netaisi lielāku traci un vesels bars tādu nesarodas ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. janvāris, 20:03:26 »
tiešām tie numuri ira? Es parasti zilo lietoju - tur nu neko nepierādīsi :(

Lūk, no zilajiem jālec nost. Kas Tu kāda investīciju banka? Uz cik ilgu laiku ta ar priekšapmaksu samaksā parasti tiem mūdžiem par superpuper pakalpojumu?

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. janvāris, 20:04:53 »
Līdz šim jau bij izdevīgi pirkt tos daudzbraucienus, piemēram - tagad gan - sacerējuši aš par pilnu summu...
phe - cirks aizbraucis, klauni palikuši!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. janvāris, 20:05:41 »

RD pakļauta komisija var izlemt jebkādu absurdu, kādu vajadzēs.
Izmēģini.
Var paveikties, ka 1 gadījumā tiešām atcels, lai netaisi lielāku traci un vesels bars tādu nesarodas ;)

Nu es lēmumu esu pieņēmis, man ir E talons, ka iepirkts pirms jauno cenu paziņojuma, ir čeks - iepūt man kur labi skan. Pamēģin un sašņorē, kodīšu un skrāpēšos publiskajā vidē un turpat uz perona.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. janvāris, 20:10:16 »

Zini, es chekus neparedzeetiem :P gadiijumiem saglabaaju, kameer e-talons tukshs

Man vislabāk pie dūšas iet apavu veikalu čeki...