Autors Tēma: Karš ar RD  (Lasīts 6894 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Karš ar RD
« Atbilde #30 : 2015. gada 27. janvāris, 10:00:06 »
dēļ 10 braucieniem sūdzēties PTAC/tiesāties nav vērts manuprāt :) 

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 27. janvāris, 10:04:27 »
Ar to jau viņi rēķinās.

« Atbilde #32 : 2015. gada 27. janvāris, 10:26:56 »
Nekādas sūdzības neies cauri un par tiesu varat pat nesapņot, jo viņiem kaut kādos noteikumos par e-talonu esot aiz teikuma "derīgs 12 mēnešus" sīkiem burtiņiem rakstīts "izņemot tarifa maiņas gadījumus, kad var tikt noteikti citi derīguma termiņi", bet uz paša e-talona neesot bijis vietas tik garam teikumam. Nebaidieties, ausainīša juristi viņa pakaļu ir droši pieseguši - kreņķi ir vienīgi iedzīvotājiem parastajiem  :banhead:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies alex

« Atbilde #33 : 2015. gada 27. janvāris, 10:33:51 »
Izlasīju tikai pirmo lapaspusi diskusijai...

Zemāk iekopēju RD paziņojumu. Neizprotu par ko diskusija. Gan jau kaut kur kādā nebūt līgumā vai noteikumos ir rakstīts, ka RS drīkst darīt tieši tā. Tāpēc tiesāties īpāsu jēgu neredzu. Starpcitu, iekāpjot transportā, jūs automātiski piekrītat visam, kas ir rakstīts RS noteikumos ;)

Es taisos nopirkt biļetes līdz janvāra beigām tik daudz, lai man pietiktu diviem mēnešiem.

Līdz 31. janvārim iegādātās sabiedriskā transporta biļetes varēs izmantot līdz 2. martam, naudas atlikumu atmaksās 100% apmērā  Uzņēmums „Rīgas satiksme” informē, ka visas sabiedriskā transporta biļetes, kuras iegādātas līdz 2015. gada 31. janvārim būs derīgas 30 dienas – līdz 2. martam (ieskaitot). Ja līdz minētajam datumam biļetes netiks izmantotas, klientam ir jādodas uz kādu no „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem, kur tiks noformēta naudas atmaksa par neiztērētajām biļetēm 100% apmērā. Naudu par neiztērētajām biļetēm varēs saņemt līdz 2016. gada 31. janvārim.
 „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centri atrodas: Brīvības ielā 191, Brīvības ielā 384b, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1, Vienības gatvē 117a un Kurzemes prospektā 137. Darba laiks katru darba dienu: plkst.9.00 - 19.00, sestdienās no plkst.10.00 – 16:00, svētdienās Spīķeru ielā 1 no plkst.10:00 – 16:00. Klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks: darba dienās no plkst. 8.00 – 19.00, sestdienās no plkst.10.00 – 15.00. 
 Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "twitter", "facebook" un "draugiem.lv". 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2015. gada 27. janvāris, 10:42:47 »
Rīgas satiksme ir pateikusi, ka e-talonu ar neizmantotajiem braucieniem gada laikā var nodot klientu apkalpošanas centrā un tiks atmaksāta nauda.

Viņi atmaksās man arī ceļu pie/no viņu atmaksas kantora? Ne? Nu tad par ko ir runa? Pārskaitiet elektroniski vai es turpinu braukt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2015. gada 27. janvāris, 10:43:04 »
dēļ 10 braucieniem sūdzēties PTAC/tiesāties nav vērts manuprāt :) 

Uz to jau spiež.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #36 : 2015. gada 27. janvāris, 10:43:27 »
Alex, 2 mēnēši tev tur nekādi nesanāk -- no janvāra beigām līdz 2. martam ir tikai viens mēnesis pa starpu - februāris  :rofl:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies alex

« Atbilde #37 : 2015. gada 27. janvāris, 10:46:17 »
Alex, 2 mēnēši tev tur nekādi nesanāk -- no janvāra beigām līdz 2. martam ir tikai viens mēnesis pa starpu - februāris  :rofl:

Švaka man matemātika! ;)
Apvelc ar sarkanu, ieķeksē malā un samazini man atzīmi :D
Tev pīrādziņš par acīgumu!  :cool:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2015. gada 27. janvāris, 10:46:46 »
Nekādas sūdzības neies cauri un par tiesu varat pat nesapņot, jo viņiem kaut kādos noteikumos par e-talonu esot aiz teikuma "derīgs 12 mēnešus" sīkiem burtiņiem rakstīts "izņemot tarifa maiņas gadījumus, kad var tikt noteikti citi derīguma termiņi", bet uz paša e-talona neesot bijis vietas tik garam teikumam. Nebaidieties, ausainīša juristi viņa pakaļu ir droši pieseguši - kreņķi ir vienīgi iedzīvotājiem parastajiem  :banhead:

Vot lūk! Darījuma dokuments ir čeks un talons. Būtiskākajiem nosacījumiem uz tiem bij jāatrod vieta. Nekas tak netraucēja talonu uztaisīt 2 reiz lielāku, vai noteikumus nodrukāt abās pusēs. VVS gaidiet reportāžas no perona.

Atslēdzies alex

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. janvāris, 10:48:23 »
Viņi atmaksās man arī ceļu pie/no viņu atmaksas kantora? Ne? Nu tad par ko ir runa? Pārskaitiet elektroniski vai es turpinu braukt.

Lai pārskaitītu, vajag kaut kādu pamatojumu. Kā tu to iedomājies- aizsūtīsi e-pastu uz RS "Dodiet naudu" un šie tūlīt arī pārskaitīs?  :talking:
Tāpēc jābrauc uz apkalpošanas centru. Gan jau skaidrā neizsniegs, bet pārskaitīs ar ;)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #40 : 2015. gada 27. janvāris, 11:16:40 »
Izsniedz skaidrā apkalpošanas centros. Man maksu par zilo e-talonu atgrieza (bija 5 gadu termiņš notecējis).

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2015. gada 27. janvāris, 11:17:25 »
1. Es varu izvēlēties naudas saņemšanas veidu. Kešu neviens nav aizliedzis.
2. Teorētiski ir jāsedz visi zaudējumi, arī procentuāli nodilušās kedas.
3. Ja mans Etalons ir derīgs, bet viņiem nepīkst, tā ir viņu problēma. Aizturēšana šādā gadījumā jau ir cilvēka tiesību pārkāpums - tā, kā smejies, konstitūcija saka.

Un ar šādiem argumentiem kontrolierim, ja šis ar galvu draudzējas, vajadzētu mest mieru. Kas tad arī būtu mērķis.

daddy

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 27. janvāris, 11:30:58 »
Tevi taču mēnesi iepriekš pabrīdināja kā būs :) gribi kasīties, kasies, izklaide tiks, bet jēgas no tā maz :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #43 : 2015. gada 27. janvāris, 11:46:06 »
Bāc. RD nav visus dokumentus sagatavojusi izmaiņām, tātad izmaiņas ir neleģitīmas. Tik tālu saprotamies?  :big_hug:

daddy

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 27. janvāris, 11:56:14 »
atturos spriest, jo nezinu par kādiem dokumentiem Tu runā :)

Manuprāt jautājums ir politisks nevis ekonomisks.
Kad pašvaldība (SC) grasījās diferencēt maksu rīdziniekiem/nerīdziniekiem, tad valsts (V) iebilda un nostopēja to procesu. SC ar šo gājienu ieguva vēlētāju balsis. Šobrīd nekāda balsošana nav paredzēta, līdz ar to arī nevienam nekas nerūp...līdz nākošām vēlēšanām gan kaut ko izdomās. :)