Autors Tēma: iepazīšanās krogā  (Lasīts 6745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: iepaziishanaas krogaa
« Atbilde #30 : 2015. gada 29. janvāris, 13:38:41 »
Arī nesaprotu tās, kas nekur, redz, neies, jo nav ar ko kopā iet... Neceļojot arī tāpēc. WTF?!?
Ja mammīte (vai vīrs, vai kaut draudzene) aiz rociņas neved, tad nevar ne uz kino, teātri vai pabu, kur nu vēl cēlojumā? Tas ir infantilisms vai pilnīgi sačakarēta audzināšana?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #31 : 2015. gada 29. janvāris, 13:47:13 »
Arī nesaprotu tās, kas nekur, redz, neies, jo nav ar ko kopā iet... Neceļojot arī tāpēc. WTF?!?
Ja mammīte (vai vīrs, vai kaut draudzene) aiz rociņas neved, tad nevar ne uz kino, teātri vai pabu, kur nu vēl cēlojumā? Tas ir infantilisms vai pilnīgi sačakarēta audzināšana?

ir pat tādi/as, kas uz WC iet pa pāriem :D
man vispār vislabāk patīk ceļot vienai ( nu vēl ar ģimeni šad tad) , kur gribu tur eju utt. tādi grupas ceļojumi galīgi nepatīk , ar jau iepriekš saplānotu programmu. šopingot arī man patīk vienai, arī tāpēc, ka neviens nedīc rinķī, ka tev jau kaut kas līdzīgs ir un tas ir jau 5ais kurpju veikals.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #32 : 2015. gada 29. janvāris, 14:24:13 »
FB klīda labais rullītis,nemāku tagad vairs atrast-ieiet dāma viesnīcas bārā,viena,apsēžas...uz viņu aci met arī viens,vīriec. Iedams,ārā-noliek uz viņas galda maliņas atslēgu...un aiziet. Pa to laiku uz dāmu aci met cits vīriec... dāma pieceļas,un prom ejot,noslēpumainu skatu,noliek atslēgu tam otram uz galda maliņas.... Tālāko paši izdomājiet :smile:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #33 : 2015. gada 29. janvāris, 15:53:49 »
Man zinaamajiem eksemplaariem taa ir audzinaashana... buut vienai ir kauns, tu neesi nekas... pat mans argunents, ka mana vienieshana ne vnm korelee ar taabriizhs parterattieciibu statusu, neskaitaas... jo iet uz kino un skatiities katram savu filmu ir veel greizaak, abiem jaaiet un jaaskataas kopaa...
...taa ar nepaarliecinaaju, ka paareejiem apmekleetaajiem ir pilniigi pofig, ir uzshaaveejs vai nav...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #34 : 2015. gada 29. janvāris, 22:48:30 »
Jā, pilna pasaule ar tādām, kas neiet vienas,man darbā pat pusdienās vai pusdienlaikā uz veikalu meklē līdzgājējus. Un kur nu vēl - šausmas! - vienai aiziet uz kino vai teātri :D Kur tad es tā viena iešu - un neiet vispār, psc! Kad man kādreiz prasa, ar ko biju un kad atbildu,ka viena, tad tāds žēls - āāā...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 30. janvāris, 07:18:10 »
ja es eju viena, man nav ar ko padaīties emocijās. nedomāju, ka tāpēc es būtu apvainojama infantilismā, "audzināšanā" un tamlīdzīgos grēkos.

ceļojumā, ja atpūtas, toč nekad nebraukšu viena, dažādu apsvērumu dēļ. uz teātri varu, bet negribu viena, šopingot - vienai vislabāk, uz WC arī.

tā ka nevajag vispārināt un tik ļoti dramatizēt. bet pa lielam man vienalga, kā dara citi - ne brīnos, ne ievēroju viens vai ne viens, es daru tā, kā man kurā brīdī liekas labi. ja ballīte, arī uz wc divatā piesakos kompānijā, jo pa ceļam var klačiņ uzsist.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2015. gada 30. janvāris, 10:23:31 »
Ja Tev vnm gribas un ir taa kompaanija- ljoti feini... bet neiet taapeec vien, ka nav ar ko... nu es nez, to klachinj es var uzsist citaa laikaa, a filmu ta tagad raada...
Plus atshkjiriigas gaumes- nu nav man kompaanijas krievu filmaam, taadi krievu validas sliktzinaataaji, kas zaudee nianses un liidz ar to filmas jeegu, vai vnk krievu dveeseles neizprateeji apkaart ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #37 : 2015. gada 30. janvāris, 17:15:51 »
Kad Krievijā studēju, bija populārs teiciens: "со своим самоваром в Тулу не ездят", kas tulkojumā nozīmēja, ka, ja uz krogu iet piedzīvojumus meklēt, tad neviens esošais draugs/draudzene līdzi nav jāstiepj :) Nuja, bet tie jau bija vienkārši laiki- tuvumā bija divi krogi, kas atbilda studentu maksātspējai- uz vienu gāja iepazīties, uz otru- izkauties. (Nepadomājiet neko lieku, es puišu fakultātē studēju)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 30. janvāris, 21:18:05 »
flyingcat

...latviski saka- kush uz mezhu njem malku liidz ;) ...

...bet vsp es negaaju loviities... ...vnk atspringt peec darba...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2015. gada 30. janvāris, 21:19:58 »
Jo taadaa paskataa kanti sist- vidno uzhe mnogo promiljljej :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 30. janvāris, 23:23:51 »
Labaak izstaasti, kaa tev tas viss beidzaas. Cik izdzeeri, kuraas maajaas pamodies? A to vokrug do okolo..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2015. gada 30. janvāris, 23:34:51 »
...viss beidzaas nozheelojami godiigi- aicinaajumam pievienoties virsniicaa, lai riit mani nogaadaatu maajaas (pat zinaaja, kuraa virzienaa mana pilseeta ir!) atteicu un tikli devos maajaas... ...o dura...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2015. gada 30. janvāris, 23:36:07 »
Druzhka peec tam aidzinaaja- eslji umitj i protrezvetj mozh eshe tot eshe zhenih :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 31. janvāris, 00:00:59 »
Toch dura!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #44 : 2015. gada 31. janvāris, 00:14:14 »
Habibi! :D

Nee, skaidraa praataa ar noilgumu es toch domaaju, ka dura ;)