Mani drusku izbrīna (bet nepārsteidz

) komentāros paustais viedoklis par to, ka sievietei ir jāuzcērtas īsos svārciņos un tad jāzvana un sievišķīgi jādīc telefonā, kamēr kāds vīrietis ierodas viņu izglābt no mājsaimnieciskām problēmām. Tas ir tā, ka visi vīrieši nez kādā veidā ir parādā visām sievietēm sadzīves pakalpojumus? Tikai tāpēc, ka viņas ir "sievišķīgas", bet viņi "īsti vīrieši"? Tas ir tā, ka vīrietis ierodas un ieskrūvē korķus un par to atalgojumā saņem skatu uz sievietes kājām īsos bruncīšos un padziļināto dekolteju? Tas drusku ož pēc vienas senas profesijas...

Manā pieredzē un apkārtnē cilvēki palīdz viens otram tāpēc, ka ir tuvās un draudzīgās attiecībās, un kāds kaut ko prot labāk nekā citi. Ja es zvanu bijušajam kursabiedram, lai palūgtu nelielu pakalpojumu darba vajadzībām (jo viņš to izdarīs ātrāk un labāk kā es), tad mēs tomēr norēķināmies aliņos, nevis minetos (alex sapratīs atsauci

) Un, ja es draudzētos ar Trix, tad, iespējams, es viņai pie vajadzības lūgtu atnākt salabot pilošo ūdenskrānu un par to izsniegtu kārbu ar cepumiem, nejaucot tajā visā Īstos Vīriešus, kuriem vajag, lai sieviete tā sievišķīgi lūdz palīdzību, nevis vienkārši kā normāls cilvēks