Autors Tēma: Šovinisms vai ...?  (Lasīts 16026 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Šovinisms vai ...?
« Atbilde #75 : 2015. gada 19. februāris, 21:10:41 »
Piafa - kaukt un dīkt var tad, ja:
1) mamutnesis var visu pamest un jāt stikla kalnā ar vantūzi ķēķa sifonu tīrīt;
2) pašai pietiek pacietības mētāties zvilnī ar bezdarbībā kviecošiem sīkneliešiem vairākas stundas;
3) zituācija nav krimināla un nevienam sīkrazbainiekam neienāk prātā palasīt grāmatu zem deķa ar iedegtu parasto sveci - "nu, kā vecās filmās"...
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #76 : 2015. gada 19. februāris, 21:13:41 »
Njā... sveču nau, mella tumsa, ārā iziet nevar, aizbraukt arī... Baisi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #77 : 2015. gada 19. februāris, 21:15:31 »
Es maaku un protu, man sanaak... bet vsp es tom pajautaaju ;) nu, ja nekaa, tad pac.

Un man ne visai glaimo, kad vechi saka- a kaa Tu to dabuuji gatavu (pozitiivu rezultaatu).. jo liecina, ka tancinjsh... kaut arii gudrs un attapiigs...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #78 : 2015. gada 19. februāris, 21:16:57 »
Bāc ... nu jūs te piepļāpājuši, kad to lai izlasa :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #79 : 2015. gada 19. februāris, 21:18:20 »
Par pāķu māju meža vidū vispār runas nav! Pa tumsu jumta čukurā zvanīt arī nekāpsi (tādi mums tie mobilo provaideri, zinies), un kur tesīsi ar sīkajiem pa mellu tumsu, kājām (mašīna mamutnesim)?
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #80 : 2015. gada 19. februāris, 23:10:24 »
Man patīk zināt un prast pašai. Mājās tādi pielabojami sīkumi ik pa brīžam uzrodas, un tad ko - no katra štrunta problēmu taisīt un zvanīties apkārt vīrišķa meklējumos, kurš tad nu to kārtējo spuldzīti/eņģīti/rokturīti/ slēdzeni/krānu/rozeti/riteni pieskrūvēs?!  Nafig, tas ir pārāk nožēlojami.  Ja ir kas sataisa - paldies, malā nestumšu un pati nelauzīšos darīt. Ja nav, izdaru pati vienā mierā.  Varu bez kompleksiem aiziet un palūgt palīgā kaimiņu, ja vajag dīvānu ienest vai lielo boileri uz sienas uzcelt, vai kādā lietā padomu paprasīt, bet neba nu katra štrunta dēļ brēkšu pēc palīdzības.
Un, godīgi sakot, tas sieviešu tehniskais analfabētisms, kad naglu no skrūves neatšķir, man šķiet nožēlojams un besījošs.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #81 : 2015. gada 20. februāris, 08:42:54 »
Atgriežoties pie tēmas pirmsākumiem:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #82 : 2015. gada 20. februāris, 09:06:11 »
Vispār - dīvaini...
Ja Alex un citi ne-ekstrēmie populācijas eksemplāri saskata sievietēs tikai sievietes - tad kurā brīdī šamie ir "kastrētie" un sievietes - "tanki"?
Ir gan tie veči perversi - kāri mīlēties ar bruņutehniku! Un saki vēl, ka nepaņems priekšā visu, kas kust un kas nekust....
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #83 : 2015. gada 20. februāris, 09:17:02 »
Un saki vēl, ka nepaņems priekšā visu, kas kust un kas nekust....

Aha. Un to, kas nekust - iekustinās... :)

Tāpat kā:
Dzeru visu, kas deg. Izņemot malku un akmeņogles :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #84 : 2015. gada 20. februāris, 09:18:19 »
Vispār - dīvaini...
Ja Alex un citi ne-ekstrēmie populācijas eksemplāri saskata sievietēs tikai sievietes - tad kurā brīdī šamie ir "kastrētie" un sievietes - "tanki"?
Ir gan tie veči perversi - kāri mīlēties ar bruņutehniku! Un saki vēl, ka nepaņems priekšā visu, kas kust un kas nekust....

Te nu mēs automātiski nonākam pie vīriešu un sieviešu loģikas vai tās trūkuma. :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #85 : 2015. gada 20. februāris, 09:51:46 »
"Когда вывалилась шестая старуха, мне надоело смотреть на них, и я пошел на Мальцевский рынок, где, говорят, одному слепому подарили вязаную шаль."

/Хармс/

Atslēdzies tex

« Atbilde #86 : 2015. gada 20. februāris, 10:27:45 »
vīrieši nevis cenšas viņas pārspēt, bet kļūst aizvien tizlāki

Attīstīsim šo domu tālāk un mazliet hiperbolizēsim. Ko mēs iegūsim, ja vīrieši sāks atklāti konkurēt ar sievietēm, pierādīt, ka var tālāk, augstāk, ātrāk, labāk?
Manuprāt, tas stipri vien izskatīsies pēc nīstamā šovinisma vai vispār pēc klaja kariņa starp dzimumiem.
Kurā vietā? ja arī tiešām pusi mājas soļa & bērnu + darbs, tad OK, uz priekšu. Lai uzvar labākais/ stiprākais :D
Ja klaji konkurēt darbā ar sievietēm, uz kurām vēl pie tam visa mājsaimniecība un bērni, - cūcība. Tieši par to jau runa, ka atklātā un vienlīdzīgā sacensībā nekur nav zvanīts, ka vīrieši būtu tie ātrāki un labākie, ja arī viņiem paralēli būtu otra slodze mājās ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #87 : 2015. gada 20. februāris, 10:37:41 »
Man patīk zināt un prast pašai. Mājās tādi pielabojami sīkumi ik pa brīžam uzrodas, un tad ko - no katra štrunta problēmu taisīt un zvanīties apkārt vīrišķa meklējumos, kurš tad nu to kārtējo spuldzīti/eņģīti/rokturīti/ slēdzeni/krānu/rozeti/riteni pieskrūvēs?!  Nafig, tas ir pārāk nožēlojami.  Ja ir kas sataisa - paldies, malā nestumšu un pati nelauzīšos darīt. Ja nav, izdaru pati vienā mierā.  Varu bez kompleksiem aiziet un palūgt palīgā kaimiņu, ja vajag dīvānu ienest vai lielo boileri uz sienas uzcelt, vai kādā lietā padomu paprasīt, bet neba nu katra štrunta dēļ brēkšu pēc palīdzības.
Un, godīgi sakot, tas sieviešu tehniskais analfabētisms, kad naglu no skrūves neatšķir, man šķiet nožēlojams un besījošs.
+1
IMO, man tiešām labāk padotos remontēt dzīvokli/auto kā gatavot ēdienu & tīrīt (t.i. ļoti patiktu dzīvesbiedrs, kas gatavo un tīra ;) ) , BET to taču meitenēm nekur nav iespējas iemācīties.
Reiz uz auto servisu bija patups čalītis (ex uz ļoooti īsu brīdi, kas vnk nevācās prom) līdzi atvilcies - auto mans, es maksāju - bet CIK daudz jauna es par SAVU auto uzzināju, stāvot blakus un klausoties, ko meistars stāsta VIŅAM. Man to pašu neviens nestāsta, jo ko tad nu sievietei...

OK, JYSK un IKEA ir step by step instrukcijas. Daudzkam youtube instrukcijas utt.  Ja tādas būtu arī visam pārējam, IMO, man meistari vsp nebūtu vajadzīgi, OK, varbūt lai paceltu atsevišķas ļoooti smagas lietas, un viss.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #88 : 2015. gada 20. februāris, 10:44:43 »
Mani drusku izbrīna (bet nepārsteidz :)) komentāros paustais viedoklis par to, ka sievietei ir jāuzcērtas īsos svārciņos un tad jāzvana un sievišķīgi jādīc telefonā, kamēr kāds vīrietis ierodas viņu izglābt no mājsaimnieciskām problēmām. Tas ir tā, ka visi vīrieši nez kādā veidā ir parādā visām sievietēm sadzīves pakalpojumus? Tikai tāpēc, ka viņas ir "sievišķīgas", bet viņi "īsti vīrieši"? Tas ir tā, ka vīrietis ierodas un ieskrūvē korķus un par to atalgojumā saņem skatu uz sievietes kājām īsos bruncīšos un padziļināto dekolteju? Tas drusku ož pēc vienas senas profesijas... :)
Manā pieredzē un apkārtnē cilvēki palīdz viens otram tāpēc, ka ir tuvās un draudzīgās attiecībās, un kāds kaut ko prot labāk nekā citi. Ja es zvanu bijušajam kursabiedram, lai palūgtu nelielu pakalpojumu darba vajadzībām (jo viņš to izdarīs ātrāk un labāk kā es), tad mēs tomēr norēķināmies aliņos, nevis minetos (alex sapratīs atsauci :)) Un, ja es draudzētos ar Trix, tad, iespējams, es viņai pie vajadzības lūgtu atnākt salabot pilošo ūdenskrānu un par to izsniegtu kārbu ar cepumiem, nejaucot tajā visā Īstos Vīriešus, kuriem vajag, lai sieviete tā sievišķīgi lūdz palīdzību, nevis vienkārši kā normāls cilvēks :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #89 : 2015. gada 20. februāris, 10:57:42 »
Nu paga, nevajag jau novērtēt par zemu seno profesiju un tās klientūru - kā nekā sistēma darbojas jau tūkstošiem gadu. Pat ienesīgākais un ilgstošākais bizness - reliģija - laikam tak sanāk mazliet jaunāks...
Cits jautājums, kam tas ir izdevīgi, ka tāda sistēma iesakņojusies un turpina darboties...