Autors Tēma: Miseņu stāstiņi  (Lasīts 7748 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Miseņu stāstiņi
« : 2015. gada 23. februāris, 23:43:28 »
 Vai jums ir gadījies,un kā,kko izmest misenē,konteinerī,netīšām,un kā dabūjāt izmesto lietu atpakaļ?

Sāku pirmā:
Vakarā,tīrot no sejas kosmētiku,2 paralēlas darbības-notīru acis,izņemu zelta auskarus(jo nakti spiež)izmetu saslaucītos vates ripulīšus,un auskarus arī. Tajā brīdī nepatveru,bet pēc 2dienam,saprotu-nav! a misenes maisu pa ceļam uz darbu aizvedu uz darba konteineri,jo toreiz tikai īpašās dienās brauca Norba Alfredovna,un laikam biju nokavējusi. Ir 2.ZSv rīts,svīsdama nesos uz darbu,pagalmā neviena nav,metos pie konteinera-un jess! Atrodu savu maisu(nez kā starp daudziem melniem uzreiz atrodu). Iestiepju ofisā,un pārlaimīga atroku savus auskarus(no mīļota dāvinātus)!!!!

Pēc tam gan atkal vienreiz tāpat gadījās,atkal laicīgi atradu,bet nu-kopš tās reizes šitās automātiskās darbības kontrolēju.

Atslēdzies diddly

Re: Miseņu stāstiņi
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. februāris, 23:51:40 »
Sen,kad tādi apaļi,augsti konteineri stāvēja visos pagalmos,mamma nesa kko,kas nebij noturams dzīvoklī,iespējams koškas tualetes lietas. Un jā-metot paciņu konteinerā,ielingojās arī dzīvokļa atslēgas,kas tai pašā rokā. A konteiners tukšs,visas lietas pašā dziļumā...Klāt nebiju,bet no atstāsta kājas krustām :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. februāris, 23:52:58 »
Tā pasenāk  mums atkritumu konteiners vienmēr pārpildījās, un papildus maisi bija jānoliek. Kaimiņš, to noskatījis, arī saliek maisus blakus, un baigi apjucis un vīlies, kāpēc viņējos nepaņem.

Viņš nezināja, ka mēs vienmēr latu ar skoču pielīmējām pie misenes vāka

Tie bija baigi foršie veči, vienreiz pat sarunājām, ka vakarā atbrauca un savā norbā kā skalus sadragāja visādus remonta atlikumus -logu rāmjus un taml.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. februāris, 00:09:50 »
Mums gan ir cita lieta, kas ar misenēm saistās - tradīcija. Sākās arīdzan tajos tālajos laikos, kad miskastes bija no bleķa un nekad nevienai tas apaļais vāks cieši nepiegulēja. Tad nu mīļpārītis bij sataisījies iet uz kādu tur pasākumu - glauni, uzvalkoti un vakarkleitoti. Kas studentiem prātā - to tik kāds trakais var aptuveni nojaust. Nez kādēļ bija ienācis prātā pa ceļam vārtrūmē iemest miskastkuli tajā konteinerā. Vāks kā parasti apšmucēts un pavērts tika tik līdz pusei - maiss - žvikt konteinerā. Un tajā brīdī sākās katastrofa, jo konteinerā bija savi 4-5 kaķi, kuri tur nez ar ko klusi mielojās. No maisa metiena tie briesmoņi metās laukā no konteinera, vāks pa gaisu, brūtgānam pa visu uzvalka priekšu  kaut kādas lipīgas ķeskas, brūtei rokas līdz elkoņiem smirdīgā ķēpā, jo viens miskastnieks ieleca tieši rokās.... nu, kāds nu tur vairs pasākums... Kopš tā laika  pie misenes tiek pieklauvēts - ja nu tās iemītnieks tur ir, lai nejūtās pārsteigts missmaisu uz galvas saņemot.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. februāris, 08:39:30 »
Pašam laikam nav gadījies. Bet gadās, ka kāds cits(-a) manas lietas izmet ārā, pēc tam jāskrien glābt, kas glābjams. Jo kas vienam dārgums - otram - nevajadzīgs lūznis.

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. februāris, 09:12:08 »
par dārgumiem...
mūsu ģimenē drēbes, kas pašiem vairs nenoder, tika uzliktas uz konteinera malas. tā nu kādā dienā, kad māte nodarbojās ar lielo tīrīšanu, nāku mājās un opā, manas VISLABĀKĀS džinsenes uz miskastes malas. nu neko, ceļu nost, nesu mājās. māte, protams, lielu prieku nepauž, bet neko.
iet laiks un atkal laiks pavasara tīrīšanai. šoreiz savas VISLABĀKĀS džnsenes jau pārķēru kaudzē pie dzīvokļa durvīm. :D
ir pagājuši vēl savi 6 gadi un man vēl joprojām ir dzinsi, kuri kļuvuši par VISLABĀKAJIEM šortiem (kuriem tikai nedaudz spīd cauri no izdiluma). :)
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. februāris, 10:36:35 »
par dārgumiem...
mūsu ģimenē drēbes, kas pašiem vairs nenoder, tika uzliktas uz konteinera malas. tā nu kādā dienā, kad māte nodarbojās ar lielo tīrīšanu, nāku mājās un opā, manas VISLABĀKĀS džinsenes uz miskastes malas. nu neko, ceļu nost, nesu mājās. māte, protams, lielu prieku nepauž, bet neko.
iet laiks un atkal laiks pavasara tīrīšanai. šoreiz savas VISLABĀKĀS džnsenes jau pārķēru kaudzē pie dzīvokļa durvīm. :D
ir pagājuši vēl savi 6 gadi un man vēl joprojām ir dzinsi, kuri kļuvuši par VISLABĀKAJIEM šortiem (kuriem tikai nedaudz spīd cauri no izdiluma). :)

šitadu mati pie 2.x pašu uz miskastes malu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. februāris, 10:51:48 »
Saprotu, ka neder pie jokiem, bet man tiešām ne reizi nav izdevies izmest ko vērtīgu. Vismaz ne tālāk par mājas miseni, no kuras tūlīt pēc iemešanas var arī izņemt... Un apkārtējiem pret manām mantām arī ilgstošas dresūras rezultātā ir iedzīts: Neko manu, izņemot galīgi sabojājušos pārtiku, bez pajautāšanas ārā nemest...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. februāris, 10:54:02 »
Dīvainos veidos pazaudēt - atrast/neatrast, tas jā, bet gluži atkritumos nē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. februāris, 11:01:12 »
Mana māte kādreiz ļoti brīnījās, kur pazūd mazie nazīši. Līdz atklāja, ka tie kopā ar kartupeļu mizām tiek glīti iepakoti avīzē un izmesti misenē.  :faint:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. februāris, 11:09:57 »
Atstāsts.

Pirmais kurss. Meituks ievācies kojās. Tā kā jāmitinās kopā ar vecāko kursu meitukiem, kas tur jau iedzīvojušies, tad šamai skapī viens plauktiņš atbrīvots un atvēlēts, nu tur arī visas dažas mantas dzīvo.
Kaut kāds oktobris. Nez kāpēc ievajagas studentu apliecību, kas kopā ar citām dažām mantām un grāmatām dzīvo plauktiņā. Meituks rokas, rokas, - nav. Visu izvāc no plaukta, pārsijā pa detaļai - apliecības nav. Svaigā jaunā studentu apliecība!!! Mokoši tiek sauktas atmiņā iepriekšējo dienu darbības.
Jes!! Aizvakar purināts maisiņš ar kaut kādiem papīru atgriezumiem. Hlopc, špudūc - zem galda, kur misene, - tepat jābūt...

Misene rāda zobus - kāds centīgi ir visu izpurinājis atkritumu vadā.

Bālu ģīmi tiek klauvēts pie komenes durvīm, sak, tā un tā, laikam apliecība izbērta misenē, vai nevar kaut kā...
Nākamā stunda tiek jautri pavadīta pie konteinera, kas, paldies providencei, ir pilns līdz augšai, un, otrreiz oaldies, - ir otrpus ēkai.
Bez panākumiem.

Nu, ka nav, ta nav, jāsaņemas un jāiet atzīties un prasīt jaunu. Bet kauns pa visu ģīmi utt...

Kamēr rit saņemšanās process (ilgs...) no tā paša nabaga plauktiņa izņemot grāmatu kaudzīti,... no skapja sienas atlīp un nokrīt tā pati pazudusī studentu apliecība. Jā, jā, maita, turpat, kur līdz centimetram viss ir izkasīts meklējumos, tā draņķa brunā miza, pielipusi pie brūnās skapja sienas, pustumsā spēlējusi partizāņus, kamēr meituks pa konteineru šurī sarkdams un bālēdams...

Labi, ka dižmiskastē gandrīz tikai papīri - kā jau pie studentiem, ēdienu atliekas nav novērojamas. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. februāris, 11:12:07 »
Mana māte kādreiz ļoti brīnījās, kur pazūd mazie nazīši. Līdz atklāja, ka tie kopā ar kartupeļu mizām tiek glīti iepakoti avīzē un izmesti misenē.  :faint:
Kurš tad tos nazīšus pakoja? Tu vai?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. februāris, 11:17:14 »
Kurš tad tos nazīšus pakoja? Tu vai?

Nu tak māte pati. Kamēr kāds šito pamanīja. :)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. februāris, 13:07:46 »
Es vēl pavisam nesen - kaudze samizotu āboļu, to daru ar diviem mīļiem nazīšiem - viens štrunts vien ir: kaut kāds culinaire kustīgais mizeklītis, bet otrs labu labais zwilling liekts maznazītis. Sēžu uz dīvāna mizu/netīrumu maiss klēpī, mizoju, tad visu sametu, apzināti!!! ielieku nazīšus tajā mizumaisā - sak, virtuvē, izņemšu. Protams, ka ņigu ņegu mani aptvēra un prāta nebij - aizgāja misenē. Dabūju atpakaļ - misene šoreiz bij ierīkota kaķu smilšu maisā (vispār nav man vēl gadījies melnos maisus lietot - ietiek ar visādiem iepakojumu maišeļiem) un NA vel nebij bijusi, tad nu PV rāpās pakaļ :D Labi, ka stūrītī smuki pats bija nolicis un precīzi mācēju raksturot, kā izskatās mizumaiss tajā lielajā maisā :D
P.S. Dvas dienas mani dārgumi sagulēja lielajā misenē - bomzīši laikam bij par slinku izrakt...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. februāris, 14:23:29 »
Jaa, ar mazajiem miiljnaziishiem taa ir gadiijies, taapat ir gadiijies atsleegas automaatiski izmest, bet raknjaajusies pa miseni esmu tikai atsleegu deelj