Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13474 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. marts, 20:15:14 »
Es ticu gan  :smile: bet man obidno, ka esmu apdalīta, jeb tāda nejēga...
visvairāk žēl, ka mani tur kkas skavās un neļauj dulloties... Gan jau, ka es pati izdomāju, ka es tak nevaru lidot un nemaz ar nemēģinu... :banhead:
tas nekas, ka apkārtēja vide absolūti nerada pierastas normālas zemes dzīves priekšstatu.

ar visiem sen un nesen mirušajiem varu sarunaties un sadarboties... itkā apziņā kkadā ir ,ka viņš tak miris..bet tas netraucē komunicēt...
prātā sapnis, kur vecāsmammas mājā aug vīnogas... istaba pilna ar stīgām un lapām ..es eju parbaudīt vai viņām pietiek zemes... grīda cita, cementēta un es kko skaidroju sen mirušajiem radiņiem, ka nekas no tām ogām te nesanāks... :faint:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. marts, 21:06:13 »
kaut kad sen atpakaļ esmu lidojusi -fantastiski. Būs jāpamēģina atkārtot.
Sapņoju vienmēr, lai atcerētos uzreiz pēc pamošanās koncentrējos un ātri visu atceros. Citādi mirklis, un vis ir izgaisis.
Par itkā pazīstamām vietām Rīgā, bet citādām bieži sapņoju. Pēdējoreizi -Andrejostas rajons.
Sen atpakaļ jau bija  sajūta kā Harijā Poterā, ka starp Stabu un Ģertrūdes ielām ielām ir vēl viena,
noslēpumainā.
Bet lai arī sapņi ir kā filmas ar savu notikumu gaitu, katrai epizodei var atrast kādu reālu āķīti nesenā pagātnē

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. marts, 23:02:17 »
Neticu,neticu, kā var režisēt sapni un vēl lidot, jūs jokojat, vai ne? Man viss tāpat kā m88-es pati un kas nu kuro reixi samurgojas.

Citiem sapnjiem es vienkaarshi ljaujos, bet lidoshanu gan pati sev sarikteeju, jo reiz (droshi vien peec kaada cuukas laimes likuma) sapnjoju, ka lidoju, un uzkjeeru, ka speeju pati izveeleeties, ko nu tur gaisaa dariishu. Es nezinu, kaa, bet kaut kad veelaak man izdevaas  sho sajuutu iemiegot atsaukt, taa ka es tagad saliidzinoshi viegli speeju sevi ieprogrammeet uz lidoshanu- Pieljauju, ka vnk netiishaam uzkjeeru kkaadu meditatiivo tehniku. Un - jaa, taa esmu es pati, kas lido.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2015. gada 02. marts, 09:08:32 »
Es arī no lidotājām. :) Un arī pati menedžēju lidojuma trajektoriju un mērķus. Bieži sapņos ar lidošanu tīšām biedēju cilvēkus. Man patīk. ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 02. marts, 09:13:18 »
Atrauties no zemes ir vienkārši. Grūtāk ir noturēties pretim iekšējam smagumam, kas velk lejā. Pēdējās lidošanās, augstāk kā virs cilvēku galvām netiku, tiesa arī augstu lidot ir bail, jo ir sajūta, ka sanesīs, aiznesīs un netikšu atpakaļ.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2015. gada 02. marts, 10:45:21 »
Hehe...baigaas nakts raganas te salasiijushaas ;)

Piafa, zinu shito sajuutu :) Bet paarvarot bailes un ljaujoties(tieshi ljaujoties un uzticoties, un ticot, ka nenokritiisi) gaisa straumeem, viss notiek. It kaa pluudeni iesaistiities satiksmes pluusmaa. Un tad patieshaam var pacelties jebkuraa augstumaa.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 02. marts, 11:10:06 »

Kaut kur sēž iekšā pirmatnējā pārliecība, ka sapņojot dvēsele pamet ķermeni un brīdī, kad jāmostas, var nepaspēt atpakaļ. Pārliecībai, ka, tiklīdz gribēšu, varēšu tikt atpakaļ, būtu lielāka nozīme šajā gadījumā :)

Sen atpakaļ, kad nebiju sapņošanu norakusi, ir gadījies, ka nespēju pēc fiziskās pamošanās atjēgties ļoti ilgi, sajūta, ka daļēji esi palicis tur iekšā. Realitātei pieslēgties nevar vairākas dienas, un vienīgā doma ir atkal aizmigt un atgriezties punktā, kur esi palicis, lai turpinātu. Ja brīvdienā - ideāli, no gultas izlien tikai izdarīt pašu nepieciešamāko un fiksi atpakaļ. Bet ikdienas pienākumi tādās darba dienās var beigt nost.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2015. gada 02. marts, 11:18:53 »
Esmu sapnī lidojusi, peldējusi (super sajūta), mīlējusies, bēgusi no kaut kā... 
Viens no maniem sapņu murgiem ir tas, ka kaut kādu iemeslu dēļ man atkal jāatgriežas vidusskolā, bet es tur vairs neko nesaprotu, bastoju stundas un vēl izkrītu gala eksāmenos.  :faint:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2015. gada 02. marts, 11:33:42 »
Lidojis sapnī esmu, bet neapzinoties, ka tas ir sapnis.
Kritis gan esmu dažādi - no augstas ēkas, lidmašīnā, ar moci uzlecot tramplīnā pārāk augstu. Vienmēr gaidu triecienu pret zemi, bet līdz tam neesmu ticis, jo pamostos.

Senāk es bieži sapņoju, ka esmu atkal armijā. Citreiz rupji lamājos, ka es tak jau vienreiz nodienējis, nafig esmu iesaukts vēlreiz, citreiz izbaudu, ka visas fiškas zināmas, zinu kur var sanākt ieberzties un kur ne un tagad varu vnk jautroties :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #24 : 2015. gada 02. marts, 11:44:35 »
Šitāds murdziņs man arī ir, tikai par augstskolu- ka neesmu bijusi nevienā lekcijā, bet tagad jāliek eksāmens...dzīvē tā nekad nav bijis! :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 02. marts, 12:46:31 »
Neticu, pirmoreiz tādus zilus brīnumus dzirdu!!! Nē, nu visādi murgi var būt, bet ne jau apzināti lidot un vēl maršrutu izvēlēties! :fubar:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. marts, 12:54:22 »
bet ne jau apzināti lidot un vēl maršrutu izvēlēties! :fubar:
Ir, ir. Vienmēr jau mēs nemelojam.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 02. marts, 13:15:41 »
Laikam šī sadaļa nav man, jo neka dzīvē neesmu ne ar ko pārdabisku saskārusies
 Nekad!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2015. gada 02. marts, 13:20:34 »
Laikam šī sadaļa nav man, jo neka dzīvē neesmu ne ar ko pārdabisku saskārusies
 Nekad!

Vai tad Tu nekad miegā nesapņo?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 02. marts, 13:21:38 »
Ņemot vērā, ka sapņi ir/ir bijuši katram, tad neticu, ka Ēvelīnai nekad nekas nav sapņojies un ir ieskaitām pie pārdabiskā.