Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13508 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #60 : 2015. gada 04. marts, 11:55:01 »
Piem. mana guļamā poza-uz vēdera!!! nu kurš normals lidotājs tā dara???

Visi putni tak lido ar vēderu uz leju! Vai ta mēdz būt otrādi?

Ja vien negulj uz lidojoshaa paklaaja :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #61 : 2015. gada 04. marts, 11:57:28 »
Labi, kādā pozā katrs no jums lido?
Esmu lidojusi gandrīz vertikāli, nedaudz sasvērusies uz priekšu. apstājoties gaisā varēju karāties kādā pozā vien vēlos pēc peldēšanas principa. Patiešibā jā - lidošana sapnī ir kā peldēšana realitātē.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #62 : 2015. gada 04. marts, 11:58:21 »
Patiešibā jā - lidošana sapnī ir kā peldēšana realitātē.
Jā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #63 : 2015. gada 04. marts, 12:06:14 »
Pirmo reizi (un pēcāk vēl pāris) ļoti nelidojošā smieklīgā pozā - nu tā kā, ja apsēžas uz grīdas, taisnas kājas priekšā kopā (nu varētu tā iedomāties sēdēt uz lidojošā paklāja). Pirmajā reizē no kaut kā muku un nākamreiz lidoju arī no kaut kā bēgot un apzinoties (Ēvelīnai - apzinos, ka varu lidot, sapnī, nevis realitātē), ka varu tā lidot. Bet pēc tam kaut kad sāku pacelties gaisā, viegli sagāžoties uz priekšu, paplestām rokām, tverot plūsmu, kas paceļ gaisā. Tas tā kā organiskāk šķiet. Tāpēc rakstīju - planēju, kā bezdelīga/svīre, kad šaudās. Lidošanas ātrums regulējams, bet, lai paceltos augstāk, lidotu ātrāk ir vajadzīga tāda kā piepūle.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2015. gada 04. marts, 12:09:08 »
āāāa nu vot vertikāli jau man liekas saprotami  :smile: vai citiem citi varianti??
skaidrs, man vēl viens( -) es nepeldu, man milziga fobija no ūdens, taalak par kaklu ūdenī nelienu un bez histerijas mani nevar piespiest tur list...
tatad, nav peldēšanas prakses, sūdīgi ar lidošanas prasmēm  :o
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #65 : 2015. gada 04. marts, 12:54:52 »
Kā putns.
Vai kā Vinsleta uz Titānika, tikai kājas atstieptas, rokas uz sāniem. Vieglāk pacelties, ja ir kalniņš - izstiep rokas, mazliet pacecies un laidies "peldus". Jāpārvar doma, ka tas nav iespējams (arī sapnī), un lido. Ja paceļ ķermeņa augšdaļu, tad pacelies augstāk, - tālāk darbojas parastā aerodinamika.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #66 : 2015. gada 04. marts, 14:11:37 »
Cmuki horizontālā stāvoklī, bet kas ir liels mīnuss - gandrīz vienmēr tās ir telpas. :( Parasti 2 varianti - tādi kā milzum plaši pagrabi ar lielām velvēm un arkām vai istabas ar ļoti augstiem griestiem. Pagrabos mani kāds spēks spiež uz leju, ir stipri jāsaņemas, lai varētu palidot ātrāk un augstāk. Tomēr pozitīvais - tur viss ir tāds dzīvelīgs un krāsains, bet ar baiļu sajūtu. Istabās pārsvarā ir tumšs vai pustumšs, bet lidot varu ar lielāku vieglumu. Tur es parasti arī biedēju cilvēkus. :happy:

ēvele

• Viesi
« Atbilde #67 : 2015. gada 04. marts, 14:35:12 »
Raganu sabats te ir! Kādās pozās lidojat, sviests. Par citām pozām moš ar izteiktos :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #68 : 2015. gada 04. marts, 14:38:25 »
Telpās nav nācies. Parasti ārpusē. Sākot no blīvi apbūvētām teritorijām uz klajumiem ar tendenci ietrāpīt augstsprieguma līnijās :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #69 : 2015. gada 04. marts, 14:48:28 »
Telpās nav nācies. Parasti ārpusē. Sākot no blīvi apbūvētām teritorijām uz klajumiem ar tendenci ietrāpīt augstsprieguma līnijās :D

Un tad, kad ietrāpi augstsprieguma līnījā, tad miegā norausties? :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #70 : 2015. gada 04. marts, 16:37:21 »
Man vislabak patiik sajuuta, kad lidoju virs uudens. Peedeejo reizi bija tiiiiik skaisti - gaisha pilnmeness nakts, Vidusjuuras zili zaljais uudens vizulo, un es taa klusiteem laizhos (kaa putns) gar pashu uudens virsmu...

Biezhi vien sapnji ir tik spilgti, ka nevajag nemaz pierakstiit. Gadiem atceros :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #71 : 2015. gada 04. marts, 16:44:17 »
Ja par sapņiem - kolosālākais bija periods vairāku gadu garumā, kad no rīta piecelies no interesanta sapņa, dienā ne ar aci par to nedomā, jo darbi, darbi utt., bet vakarā ielien migā, pats no sevis uzpeld rītā puspabeigtais sapnis un aiziet turpinājums... Ar visām krāsām, skaņām, smaržām - pilnīgs 3D. Uz kino varēja neiet. Mosties no rīta, jūti, kā pamazām sapnis izbalē, un līdz ar sapni apklust mūzika ausīs.

Nupat naktī laidos no kaut kādām lielām, pūkainām, plakanām vardēm. Kas teica, ka nevar paskriet - kā gazele. :D Sapnī viens labums, nevar aizelsties, vismaz ne tā, kā realitātē. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #72 : 2015. gada 04. marts, 16:54:56 »
Taas vardes izklausaas geniaali :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #73 : 2015. gada 04. marts, 16:59:26 »
Ja par sapņiem - kolosālākais bija periods vairāku gadu garumā, kad no rīta piecelies no interesanta sapņa, dienā ne ar aci par to nedomā, jo darbi, darbi utt., bet vakarā ielien migā, pats no sevis uzpeld rītā puspabeigtais sapnis un aiziet turpinājums... Ar visām krāsām, skaņām, smaržām - pilnīgs 3D. Uz kino varēja neiet. Mosties no rīta, jūti, kā pamazām sapnis izbalē, un līdz ar sapni apklust mūzika ausīs.

Nupat naktī laidos no kaut kādām lielām, pūkainām, plakanām vardēm. Kas teica, ka nevar paskriet - kā gazele. :D Sapnī viens labums, nevar aizelsties, vismaz ne tā, kā realitātē. :D

Vardes sapnī - nepatikšanas, vilšanās mīlestībā, uztraukums, viltīgi draugi
ļoti liela- laulība ar bagātu atraitni
zaļa- nelaime, kļūdas, laika maiņa
dīki- zagļi
purvainā vietā- pārvarēt nelaimi
zālē- labs draugs un padomnieks-, vardi ķert- laime
vardi noķert- iegūt naudu
vardi ēst- slimība, nepatikšanas
kurkšķ- būt nemierā ar sevi,
arī labas ziņas,
arī saņemt atteikumu no līgavas
vardi nosist- zaudējumi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #74 : 2015. gada 04. marts, 17:01:20 »
Trix var izvēlēties sev piemērotāko skaidrojumu. Piemēram, bēgšanu no laulībām ar bagātu atraitni. :)