Autors Tēma: Par kosmētiskajām operācijām  (Lasīts 9614 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Par kosmētiskajām operācijām
« : 2015. gada 03. marts, 08:31:54 »
Vai esat kādreiz domājušas par kosmētisko operāciju vai varbūt pat veikušas? Vai kādas injekcijas? Padalieties!

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Par kosmētiskajām operācijām
« Atbilde #1 : 2015. gada 03. marts, 08:35:06 »
Plastiskā ķirurģija?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2015. gada 03. marts, 08:38:20 »
Veikusi neesmu, bet nav izslēgts, ka gribēšu gan kaut ko. :blushing: Tikai tam vajadzīgi diezgan nopietni resursi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 03. marts, 09:47:50 »
Nav bijusi. Nesaskatu vajadzību. Grumbu uz sejas vēl nav, bet ar savām rētām (ne uz sejas) es sadzīvoju. :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 03. marts, 12:02:31 »
Arii nav bijushas un nedomaaju arii veikt. Bet nenosodu tos, kas kaut kaadus defektus pielabo.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. marts, 12:28:33 »
Es vairāk par vecumu, ne defektiem. Tiešām neviena nav botoksu vismaz spricējusi? Vai plakstiņkorekciju? Nu vismaz injekcijas? Uz 40plus jau jādomā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2015. gada 03. marts, 12:32:48 »
domāt jau var, bet četa slinkums :)

vai tā es kļūšu labāks cilvēks...?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2015. gada 03. marts, 12:33:30 »
Pamazaam jau paraadaas kaadas tendences naakotnei :D

Nekas no Tevis mineetaa nav dariits, bet teoreetiski pieljauju, ka varbuut arii sho to ar laiku dariitu. Vieniigais miinuss, ka esmu slinka :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #8 : 2015. gada 03. marts, 12:58:50 »
Jums nebūt nav man jāpiekrīt.
Kāpēc sliecos piekrist Šlesera viedoklim "sievietes skaistums nāk no iekšām" ?
Perfektas sievietes, bet garlaikotu vai neapmierinātu sejas izteiksmi un nekas viņas nespēj glābt.
Pasen atpakaļ bija situācija, kad tāds pulciņš sieviešu stāvējām vienā varenā ne Latvijas katedrālē un kāda mūķene mums stāstīja. Ļoti izglītota sieviete pēc runas veida, mierīga, pārliecināta, bez jebkāda patosa. Seja, protams, bez kosmētikas, vidējos gados, vairs ne jauna. Nevilšus paskatoties uz mums pārējiem, katrā sejā dzīve kaut ko ievilkusi- citam nicība, citam rūpes vai pastāvīga neapmierinātība, bet viņas seja bija tīra, bez nepatīkama nospieduma.
Tad vēl mazliet pašķirstīju kādu grāmatiņu par šīm skaistumprocedūrām un injekcijām.
visi filleri un botoksi ir indes, mīmikas izlīdzināšana notiek ar tādu kā tūsku.
Sākumā rezultāti esot labi, bet vēlāk tie rajoni kaut kā izkrītot un rodoties negludumi un riebīgi grubuļi ādā.
Par sevi domāju - iespējams, jāizkopj tāda pofigistiska attieksme pret dzīvi, lai raizes neizvago, lai skaudība un nenovīdība neiegriežas, jo sejas izteiksme vienalga vēlāk būs tāda, kā pelnīts.
Varbūt plakstiņi varētu būt mans klupšanas akmens. Nevajag acis aizliet un jāseko manam dzīves veidam.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2015. gada 03. marts, 13:01:45 »
Ja ko darīšu, tad tas noteikti nebūs ģīmis.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 03. marts, 13:10:13 »
Esmu domaajusi. Jo man ir negliita peecoperaacijas reeta... bet bailes no op lielaakas ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 03. marts, 13:11:12 »
Nē. Pārāk sevi mīlu un galīgi nekaunos novecot.
Protams, esmu apgremojusi šādu ideju - kontekstā "bērniem izlaidums, pati pensionāre". Pārdomu rezultāts negatīvs. Nu nečakarēšu es savu ķermeni, lai citi par to domātu/nedomātu.
Moi goda, mojo bogatstvo. A citu domas par manas personas paskatu mani neaizskar.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2015. gada 03. marts, 13:54:29 »
Vot, es arī kaut kā tā...jūtos tiesīga izskatīties tā, kā izskatos. Un galu galā, man nav ar izskatu iztika jāpelna. Varbūt, ja būtu kādi patiešām briesmīgi defekti vai vecumam neatbilstoši procesi- tad varbūt arī domātu. Bet vispār kaut kā nav prioritāte absolūti.

Un arī neuzticos visām tām tehnoloģijām. Katru reizi, kad nāk kaut kas jauns, mārketings iet ar ziņu, ka iepriekšējais piegājiens ir bijis kaitīgs vai neefektīvs. Un tie stāsti par plīsušam krūšu protēzēm vai botoksa pārdozēšanu man izklausās patiešām šausmīgi. Varbūt pirms 100 gadu vecuma sagaidīšu nekaitīgas, ekoloģiskas mūžīgās jaunības zāles :P

Atslēdzies danu

« Atbilde #13 : 2015. gada 03. marts, 14:23:27 »
 Ik pa laikam atklājas kāda jauna inde- te sāls, te  cukurs, te visi žāvējumi/kūpinājumi... Un vispār- dzīvot ir kaitīgi! :)
Man ir bijuši filleri! Rezultāts bija labs :). Priecājos pusgadu,tad vajadzēja iet atkārtot. Negāju, jo procedūra ir sāpīga (vismaz man tā likās).
Nekādu grubuļu  nelīdzenumu vai citādi pamanāmu seku sejā nemana :)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #14 : 2015. gada 03. marts, 14:29:59 »
Pirms kādiem 12 gadiem taisīju sejas plastisko operāciju. Rezultāts bija pat ļoti ok t.i. no malas neviens nepateiks (zināja tikai tuvākie cilvēki). Pati jau redzēju kur kas mainījies, bet citiem izskatījos kā ĻOTI labi atpūtusies. Nebija nekādu komplikāciju. Domāju, ka, pateicoties tam, arī tagad izskatos jaunāka par saviem gadiem. Procesu atkārtot nav vēlēšanās, tāpat tagad jūtos komfortabli.