Autors Tēma: Par kosmētiskajām operācijām  (Lasīts 9645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Par kosmētiskajām operācijām
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. marts, 14:43:09 »
O, super, tomēr ir kādai pieredze! Pagaidām domāju par filleriem vai ko tādu, bet gan jau nonākšu līdz sejas plastikai. Es domāju, ka tā ir liekulība teikt, ka viss ir skaisti un dabiski, kad noveco. Man nepatīk vairs mans atspulgs spogulī, piemēram, rievas gar mutes kaktiņiem, noslīdējušie plakstiņi. Domāju tikai par seju, jo ķermeni tomēr var noslēpt drēbēs, seju nē, ar seju jāiet ļaudīs, kā arī nenoliedzama ir izskata nozīme darba iegūšanā.
Varbūt noliedzējas esat jaunas vai vienmēr esat izskatījušās - nekā. Ļoti atvainojos, ja kādu aizskaru. Man uz šo lietu ir klikšķis, jo vienmēr esmu bijusi glīta, iespējams, parasta izskata sievietēm novecot ir vieglāk, daudzas pat uz vecumu kļūst glītākas.
danu, cik Tavā gadījumā maksāja filleri?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #16 : 2015. gada 03. marts, 14:54:12 »
Es laikam pie tiem, kas vienmeer izskatiijusies nekaa, liidz ar to nekaadu probleemu. Jaa, tieshaam, daudzas skaistaas uz vecumu aizvien briesmiigaakas, jo laikam jau Shlesim taisniiba - skaistums naak no iekshaam.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. marts, 14:56:55 »
Nāra, neesi padomājusi, ka nevajadzīga (viņaprāt) mākslīga iejaukšanās organisma darbībā nav kādam nav pieņemama? Ka tā nav liekulība, bet klikšķis, ka nevajag, tāpat kā tev - klikšķis, ka vajag. Kosmētiskā operācija ir un paliek operācija ar savu komplikāciju risku.
Un domāju, esmu par tevi būtiski vecāka. Varbūt arī tāpēc kosmētiskās operācijas šķiet vienaldzīgas - nav no bērnības potēta vajadzība pēc izskata kā glancētajos žurnālos.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies danu

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. marts, 15:08:11 »
nāra- nudien, neatceros, jo tas bija gadus 5 atpakaļ, un man uz cipariem ir īsa atmiņa :) Vēl tas,ka esmu neRīgā :) Jā, fillerus "liku" pie ārsta kosmetologa. Likās drošāk un nopietnāk. Cik zinu , daudzas dāmas brauc pie viņas no Rīgas, tieši cenas un attieksmes dēļ. :0

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. marts, 15:14:13 »
Skatoties kaads darbs- manaa toch var kaut peec raganas izstiities... (nee tik traki, gribeetos domaat, ar mani nav)...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. marts, 15:40:12 »
Ja nu tā nopietni- man liekas, ka tas ir ļoti pazemojoši- izskatīties pēc sievietes, kas izmisīgi, par katru cenu, cenšas izskatīties jaunāka par saviem gadiem. Pazīstu tādas, un vienmēr izjūtu zināmu neērtību, kad sieviete mēģina koķetēt ar citām sievietēm, bērniem un/vai mājdzīvniekiem, lai tikai kāds nepadomātu, ka viņa ir par vecu koķetērijai. Man ir pilnīga pārliecība, ka, paliekot vecākam, ir jāatrod citi pamati pašapziņai, jo ķermenis nebūs mūžīgi jauns, un to atliek tikai pieņemt. Ja šī apziņa sagrauj visu dzīvi- tās jau ir nopietnas problēmas pasaules uzskatā, manuprāt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. marts, 15:42:54 »
Varbūt noliedzējas esat jaunas vai vienmēr esat izskatījušās - nekā.

:D Jāpiekrīt Mangustam - manā bērnībā pārsvarā būtiski bija kas galvā iekšā, nevis kas uz sejas uzsmērēts. Un tas arī pārsvarā bija lasāms literatūrā un periodikā. Atšķirībā no tagadējo 20-30 gadu veco sieviešu bērnībā/jaunībā viegli pieejamās kosmo un citas sēnalu periodikas [atvainojos, neesmu specs nosaukumos, mani tas nekad nav interesējis - pēc pāris lapām šādu žurnālu kādā uzgaidāmajā telpā vienmēr gribējies Kantu palasīt :D].
Toties vienmēr sanācis, ka ar tām, kas izskatās "nekā", ir varēts par filozofiju, zinātni un dajebko, kaut par šūšanu, parunāt, kamēr ar tām, kas ir "koptas", pārsvarā sarunas atduras pret lupatveikalu sortimentu, kosmētikas brendiem un kurā pludmalē ir pagulēts.

Turklāt jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk iesūcas visāda informācija, tajā skaitā arī par to, kas nav ar rokām sataustāms.
Labāk es izskatos nekā un esmu veca... :D

IMHO galva ir ne tikai cepures uzlikšanai un acu uzzīmēšanai. Bet tas mans nepopulārais viedoklis. Laikam uzreiz jāatvainojas visām. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies danu

« Atbilde #22 : 2015. gada 03. marts, 15:45:15 »
Klau- pasaulē tak nav tikai balts un melns! Nevajag uzreiz krist tādas galējībās! Tad jau arī sirmo matu krāsošana un trūkstošo zobu mākslīga aizvietošana ir "sacelšanās" pret dabīgu novecošanu?
Esmu par to,ka novecot vajag skaisti  ar pašcieņu un ar labu gaumi! :) 

Atslēdzies dille

« Atbilde #23 : 2015. gada 03. marts, 16:04:42 »
Jā, piekrītu galējībās nevajag. Postulāts "Labāk es izskatos nekā un esmu veca..." - nu nē, tas skan pārlieku šausmīgi.
Visam jābūt līdzsvarā. Rūpes par sevi ir laba lieta, galu galā vienalga, ko mēs katrs ar to saprotam.
Ja nu cilvēks sakrājis naudu un ir pārliecināts, ka ar kādu kosmētisko jutīsies krietni labāk, kāpēc ne?

Bet visas sievietes izskatās skaistas un jaunas, kad viņām ir laimīgas acis :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. marts, 16:12:21 »
oi nu ja man būs lieki pāris tūkstoši un milzums brīva laika, es ar moš saremontēšu kādus plakstiņus vai ko tādu - nekad neesmu varējusi lepoties ar skaistām priskaistām acīm.

Bet šobrīd kautkā ne laika, ne naudas, ne īsti kreņķa... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. marts, 16:12:34 »
Baidos iedomāties, pēc kādas omes es izskatītos ar nekrāsotiem matiem. :D
Zobi gan visi savi, par tiem vēl nebūs tik drīz jādomā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 03. marts, 18:57:22 »
oi nu ja man būs lieki pāris tūkstoši un milzums brīva laika, es ar moš saremontēšu kādus plakstiņus vai ko tādu - nekad neesmu varējusi lepoties ar skaistām priskaistām acīm.

Bet šobrīd kautkā ne laika, ne naudas, ne īsti kreņķa... :)

Sanāks acis kā divas zvaigznes. Viena augstāk, otra zemāk :P

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #27 : 2015. gada 03. marts, 19:48:30 »
Es tāpat izskatos jaunāka par saviem gadiem, ar savām vecuma pazīmēm sadzīvoju ļoti labi, tās man netraucē, jo tā tam jābūt. Pašapziņas problēmu arī nav.
Kosmētiskās operācijas atbalstu, ja ir medicīniski pamatota vajadzība. Bet katrs jau dara, kā grib, pēc savas pārliecības un pēc rocības. Galvenais ir neaizrauties un nekļūt atkarīgam no mākslīgā skaistuma kulta.

P.s. Kad 40 gados sāku činkstēt, ka laikam vecums nāk, tas nav, kā bija, un šitas, vīrs pateica frāzi, kuru atceros ar platu smaidu - "Skaistums nāk ar vecumu, saule". Protams, bišk jau humorīga tā frāze, bet tā man palikusi par tādu kā moto, kuru saku tad, kad citi sāk par vecumu gausties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 03. marts, 20:41:37 »
Es noteikti neesmu pret kosmeetisko kjirurgjiju, bet, skatoties uz dalju taas upuru, nevat saprast- upuriem galvas apcirst vai eskulapuem rocinjas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2015. gada 03. marts, 22:26:28 »
Neko neesmu kosmētiski labojusi (ja neskaita zobus :D) Ar savu ģīmi varu sadzīvot. Ķermenī šo to gribētu redzēt labāku (mazāku :D) esam, bet līdz darīšanai laikam tā arī nenonākšu, jo:
1) summām ar trim nullēm vienmēr atradīšu jēdzīgāku pielietojumu;
2) negribās zem naža. Bail. No visa - pašas operācijas riskiem, pēcoperācijas darbnespējas, iespējamajām komplikācijām, utt.
TIK ļoti man nevajag, lai tā riskētu.

Kosmētiskajai ķirurģijai kā tādai nav ne vainas, ja to pielieto ar prātu, un ne jau ķirurģija vainīga, ka daudziem tās upuriem šī prāta pietrūkst.