Autors Tēma: Par kosmētiskajām operācijām  (Lasīts 9664 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Par kosmētiskajām operācijām
« Atbilde #30 : 2015. gada 04. marts, 08:20:50 »
Labrīt, Albas hercogien!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2015. gada 04. marts, 09:27:52 »
Mango, kurai  šis sveiciens?
Paldies par atbildēm, laikam pamatā tas nav īpaši aktuāli daudzām, meklēšu ziņas, atsauksmes un cenas avotos.

Atslēdzies dille

« Atbilde #32 : 2015. gada 04. marts, 09:44:56 »
Ja tas būtu tikpat vienkārši kā nokrāsot uzacis, tad droši vien daudzas piekristu.
Bet, tā kā tas saistīts ar tik daudz riskiem, par kuriem iepriekš neviens ārsts neko nevar galvot, tāpat kā nevar pateikt, kas ar to visu iekšā salaisto riebeklību notiek pēc gadiem 10, 15.
Tas saistīts ar lieliem naudas izdevumiem.

Un , jāpiekrīt, bieži tas , ko redz dabā, kad cilvēks vairs ne pasmieties, ne pieri saraukt  var- tas ar ir baisi.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #33 : 2015. gada 04. marts, 10:20:07 »
Nāriņ , iegūglē Albas hercogieni un visu sapratīsi !

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2015. gada 04. marts, 10:20:09 »
Mango, kurai  šis sveiciens?
Paldies par atbildēm, laikam pamatā tas nav īpaši aktuāli daudzām, meklēšu ziņas, atsauksmes un cenas avotos.

Nevienai.
Tēmas sakarā atcerējos šo kundzi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 04. marts, 10:58:33 »
Ta lau labāk Donatellu Versači ielabrītojam, šīs tēmas sakarā...:D

Bildi nelikšu, kāds vēl sabīsies

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #36 : 2015. gada 04. marts, 10:59:47 »
nāra, ja Tev tas patiesi aktuāli, varu iedot koordinātes- man ir pazīstamu dāmu kompānija, kas regulāri liek fillerus, hilauronskābes diegus u.c. Viņas iet pie kosmetoloģes mājās, cenas tur ir mērenākas nekā salonos un nekas ļauns nevienai nav noticis līdz šim :) Vienu paziņu sūtīju pie tās kosmetoloģes- grumbas pierē un ļenganu ādu zem kakla savāca smuki.
Pati neesmu izmantojusi, bet atsauksmes ir labas. Ja vajag, uzraksti privāti, iedošu tel. nr.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2015. gada 04. marts, 11:48:09 »
Liekat mieru Albas hercogienei! :fryingpan:

Pati, mazliet domajusi esmu. Jo dzirkstošās un laimigās acis(HA) nespēj pacelt noslīdējušus plakstiņus. Diemžēl tas ir raksturīgs elements gan dzimtai no tēta puses, gan radinjiem no mammas puses... tad nu es kā strpprodukts to izjūtu jau sen...ka, man tie plakstinji nepatik... pagaidām vasarā,ka jau minēju izlidzos ar pieaudzētajam skropstam, ja ne savadak, tad vismaz visa uzmanība uz tām... :rofl: , bet tā , ja ne slinkums- un es zinu kur likt 4ciparu skaitli, tad buutu gatava kko darīt :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies dille

« Atbilde #38 : 2015. gada 04. marts, 12:40:59 »
Gluži hipotētiski- cik ilgi turas tādi sataisīti plakstiņi?
Romijai Šneiderei arī bija t.s. pilno plakstiņu problēma, bet citreiz tas izskatās pat forši.
Sabiedrībā poulāras personas, kas izrunājušās, ka šādu operāciju veikušas, pēc laiciņa tādas pat vien staigā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #39 : 2015. gada 04. marts, 21:38:04 »
Paga var sīkāk par to hilaurānskābi vai kā viņu tur? Tā nav tā pati, ko sportistiem spricē locītavās un tirgo ampulās par daždesmit naudiņām? vai es kko juacu?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 04. marts, 21:42:23 »
Tad jau var kaut kaa dabuut, un lai kaads lopu aarsts pa leeto sashpricee.. Es arii nezinu, kas tie filleri.

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 04. marts, 23:21:18 »
Sorry, ceļgalu locītavām iet hialuronskābes- a un l citās vietās... bet nu baaaagi līdzīgi nosaukumi. Aber to tirgo ampulās no dažiem desmitiem līdz 100+dažiem desmitiem eur...
no otras puses, jaj au līdz locītavām pret novecošanu un izžūšanu, vrb, ja iešpricētu citur.... :D :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #42 : 2015. gada 05. marts, 08:03:17 »
Nu, tā hilauronskābes ideja ir tāda, ka veido zem ādas tādu kā uzkrājumu, un tad organisms viņu lēnām patērē un izlieto ādas mitrināšanai. Cik nu es kā diletants saprotu. Kādreiz vēl taisa apjomīgus fillerus, lai paceltu vaigu kaulus- tad tas efekts ir dubults. Tādus esmu redzējusi uzreiz pēc uztaisīšanas- gluži dabiski neizskatās, bet nav jau teikts, ka bija mērķis izskatīties dabiski :P Bet, kad liek tos diegus, trešajā dienā neviens nespeciālists nepamanīs, ka kaut kas bija darīts, ja nav specifiskas alerģijas.
Botolkss labi izskatās tikai pierei, no, ja tā mīmika iet zudumā, tas neko nekaitē. Un piepumpētās lūpas izskatās briesmīgi tuvu pie 100 % gadījumu.
Mans novērotāja viedoklis :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #43 : 2015. gada 05. marts, 09:45:40 »
No kurienes Tev, Flyingcat, ir tik daudz šitādu šausminošu zināšanu? :)
Vispār jau interesanti.
pastāsti vēl kaut ko, lai varu pašausmināties :))

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2015. gada 05. marts, 11:32:13 »
Man - pilnīgam diletantam - tomēr šķiet, ka tā manis minētā hialuronskābe tā pati vien būs, par ko stāsta flyingcat, jo to lieto špricēšanai ceļgalu locītavās sportistiem un smagiem cilvēkiem, kam tur par sausu paliek un kkas ne tā beržas. Taču tam nekādus tūkstošus nevajadzētu maksāt. AMpula aptiekā maksā sākot no desmitiem EUR. Un vajag kādu, kas prot iešpricēt vajadzīgajā vietā.
Ir dzirdēts, ka ceļgaliem palīdz labi. Par seju gan neviena viedokļa nav...