Autors Tēma: Par kosmētiskajām operācijām  (Lasīts 9629 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: Par kosmētiskajām operācijām
« Atbilde #45 : 2015. gada 05. marts, 11:51:51 »
No kurienes Tev, Flyingcat, ir tik daudz šitādu šausminošu zināšanu? :)
Vispār jau interesanti.
pastāsti vēl kaut ko, lai varu pašausmināties :) )

Man ir tāda pazīstama kompānija, kur dāmas visas periodiski kaut ko šitādu dara. Tā detaļu zināšana ir viens no iemesliem, kāpēc man pašai būtu grūti uz ko tādu saņemties :) Iztēlojieties, ka jums zem ādas dur tādu kā stiepli, un ne tikai iedur, bet viņa tur arī paliek un pamazam uzsūcas...brrr, ne? Un tad ir tāda mezoterapija, kur katrā krunciņā iedur adatu, pēc tās izlien tādas... kā kārpas, tādi veidojumi, viņi pēc kādam dienām uzsūcas, bet pirmais iespaids var būt pabaiss.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #46 : 2015. gada 05. marts, 11:56:23 »
Jā, un tās cenas nav nekādi četrciparu skaitļi, ja neiet uz salonu, bet mājās. Mana draudzene par tiem diegiem maksāja laikam 15 eur par vienu...neesmu droša, ka pareizi atceros. Viņai visa skāde sanāca zem 100 eur.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 05. marts, 12:03:17 »
Nee, palieku pie sava. Nekaadu kosmeetisku operaaciju. Defektu nekaadu man nav, peec manaam domaam, a vecuma paziimes neuztrauc. Krunkas pieree, piemeeram, nu, kas tad tur taads briesmiigs? Nosliideejushi plakstinji - nezinu, kaa izskataas, varbuut man arii ir, bet neuztrauc.Un galvenais, ka taas operaacijas tak visu laiku jaatkaarto. Tas ir bizness. Iestaasta, ka taadi plakstinji nav labi vai smuki, i vsjo, nu tik grieziis. Taa kaa ar celuliitu, agraak bija, nevienu tas neuztrauca, tagad jau padsmitgadiiga meitene meklee sev celuliitu, peerk daargus kreemus, veic proceduuras, un bizness aiziet.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #48 : 2015. gada 05. marts, 12:12:06 »
Varu pakomentēt, ka vislabāk izskatās tām, kuras dara paretam, nepārspīlējot. Ir tur viena...fanātiķe, tad nu viņa, manuprāt, izskatās tieši vecāka par saviem gadiem un visa seja samocīta no tās bezgalīgās durstīšanas.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 05. marts, 12:17:10 »
Tur jau taa lieta, iedomaajos, ka kaut kaada praata aptumsumaa saaku shito lietu piekopt, tad paarstaaju vai arii naudas truukums piemeklee, un tad seja, shjlop, noljuuk kaa veca lupata, neviens mani neatpaziitu, kas ilgaaku laiku nav redzeejis.

Atslēdzies dille

« Atbilde #50 : 2015. gada 05. marts, 12:48:26 »
 "Jā, un tās cenas nav nekādi četrciparu skaitļi, ja neiet uz salonu, bet mājās."

Un tās sievietes nebaidās, ka mājās ko tādu veic? Nu nav taču tik sterili .

Paziņa šķiet uz mezoterapiju gāja, bet es neredzēju tādas ļoti būtiskas izmaiņas. Viņas kolēģei, kam vairāk iedarbība uz kakla zonu bijusi, staigājusi ilgi ar zili melnu kaklu.
Pats galvenais, ka kosmetologi, kas veic šīs procedūras, lielākoties paši nezin par tām vielām, to iedarbību. Paziņai intereses pēc lūdzu - pavaicā, kas tās par vielām, kā iedarbojas un visu ko tādu. Neko īsti neesot zinājusi.

(??? Pasakiet, lūdzu, kā jums izdodas "citēt"? Iekrāsojat un tad ko spiežat? )

Atslēdzies dille

« Atbilde #51 : 2015. gada 05. marts, 12:50:20 »
Iekrāsoju vajadzīgo tekstu, spiežu "citēt" , bet tur nesanāk, kā vajadzīgs :(

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 05. marts, 12:51:14 »
Nē. spiežam vispirms "citēt". Tad atveras atbildes logs, kur var izrediģēt citējamā apjomu (jo nocitēja sjau viss posts) un pierakstīt savu atbildi. Savai atbildei jābūt ārpusē aiz visām kvadrātiekavu padarīšanām.

Citāts
Ja kopēju no citas tēmas, tad iekopēju tekstu, iezīmēju un nospiežu no formatēšanas joslas attiecīgo pogu šādā gadījumā gan neparādās citāta augšpusē, kas ir citāta autors

Galvenais - nenodzēst to, kas ir iekšā kvadrātiekavās [ quote ], [ /quote ] citādāk nesanāks nekas

Atslēdzies dille

« Atbilde #53 : 2015. gada 05. marts, 12:57:02 »
Nē. spiežam vispirms "citēt". Tad atveras atbildes logs, kur var izrediģēt citējamā apjomu (jo nocitēja sjau viss posts) un pierakstīt savu atbildi. Savai atbildei jābūt ārpusē aiz visām kvadrātiekavu padarīšanām.

Citāts
iekopēju tekstu
Ak, šausmas! ja nesanāks, iešu nošauties

Bet vispirms - paldies par atbildi!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 05. marts, 13:04:30 »
Citāts
Ak, šausmas! ja nesanāks, iešu nošauties

Bet vispirms - paldies par atbildi!
šis bija jāraksta aaaaiiiizzzzz VISĀM iekavām, VISA teksta, nevis kaut kur pa vidu :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #55 : 2015. gada 05. marts, 13:08:52 »
Un tās sievietes nebaidās, ka mājās ko tādu veic? Nu nav taču tik sterili .
Nu nez, diez vai poliklīnikā, kas iekārtota lietuviešu projekta dzīvokļa vietā ir īpaši sterilāk. Arī tur pie sīkām lietām ķirurgi strādā. Nodezinficē, uzsmērē kkādu anestētiķi un nošņāpj kkādu štruntu.
Ja dzīvokļa saimniece ar to pelna iztiku, tad droši vien vismaz to 1 istabu ir iekārtojusi bez paklājiem un visādi citādi viegli tīrāmu un dezinficējamu.
A kur poliklīnikas ķirurga pirksti pirms tam bijuši, āpat nekādu 100% garantiju nav.
CCita lieta, ka tas tomēr ir sertificēts mediķis, kam par baigo lažu vismaz sertifikātu var atņemt, BET liels jau nu tas būs mierinājums, ja tiešām kkādu C hepatītu vai kko no tās sērijas noraus... Tiesā sūdzēt, protams, varēs gan ārstu, gan pašdarbnieku un prasīt kompensāciju, bet vai ko dabūs un pēc cik gadiem ... da 99% neuzņemsies sākt..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #56 : 2015. gada 05. marts, 13:10:43 »
dille, sameklee citeetajam gabalam beigas...(quote), tad jaunaa rindkopaa cep iekshaa savu komentu :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 05. marts, 13:13:29 »
Jaa, mani arii izbriina, ka parastai kosmeetikjei uztic savu seju, pie tam maajas apstasakljos, nelegaali, taa teikt..

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2015. gada 05. marts, 13:25:35 »
Jaa, mani arii izbriina, ka parastai kosmeetikjei uztic savu seju, pie tam maajas apstasakljos, nelegaali, taa teikt..
Starpība 21+% (+ = spec. telpas un uzņēmuma vadība, grāmatvedība u.t.t.). Ja clv tāpat apzinās, ka tiesāties iekša par īsu, tad pilnīgi poooo, kur tā laža izceļas, jo kko panākt pēc tam tāpat nespēs, kgan kādos 95% droši vien viss ok.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #59 : 2015. gada 06. marts, 11:47:40 »
Paldies par atbildēm!