Autors Tēma: da pat ne trijstuuris  (Lasīts 13863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: da pat ne trijstuuris
« Atbilde #15 : 2015. gada 04. marts, 12:39:12 »
Ineshuk, ja viņa būtu mimra, tad būtu citādāk? :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 04. marts, 12:50:30 »
Ja vinja nebuutu nedaudz paziistama, buutu citaadaak ;) bet vb man nepareizi liekas...

Un jaa, ja mimra- man buutu vienalga (nu, taa man liekas)...

Neko nost jemt jau es nepretendeeju ;)

Atslēdzies dille

« Atbilde #17 : 2015. gada 04. marts, 12:57:21 »
Pilnīgs offtopiks, bet atceros, senākos laikos savācāmies vasarās pie brālēna un viņam tāādi forši draugi. Un viens bija mani uzskatījis. Viņam pat bija iespēja ielūkoties ne dziļāk, bet atklātāk, kad volejbolu spēlējot, man pelkostīma augšiņai aiztaisāmais uzsprāga. No kauna vai zemē ielīdu, bet viņš : bija interesanti :)
Un tad viņš mani tā arvien vairāk uzskatīja(ne jau augšiņas dēļ), sākām vairāk pietuvoties, bet neatceros, kura meiča man pačukstēja : esot precēts.
Nu viss, kļūstu kā sālsstabs, ne vairs kādās kopspēlēs klēpī iesēsties, ne vairs runāt. Nogriezu jebkuru komunikāciju kā ar nazi.
Tikai vēlāk uzzināju, ka tas viss bija nejauki meli! Čalis bijis brīvs un dabonams.

Ir gadījumi, kad blakus ejošā māsīca ir tiešām tikai māsīca:)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 04. marts, 12:59:27 »
Ja ikdienā visu laiku acīs viņai nav jāskatās un neveikli jāmulst - kāda starpība?
Vīrietim galva ir, viņš izlēma, ka drīkst un grib ar Tevi pie kokteiļiem flirtēt? Nu, tad kāda Tev daļa par viņa saslīdēšanu un atbildību pret feino babsi? :)

Bet nu + Tev, ka aizdomājies par sieviešu solidaritāti :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #19 : 2015. gada 04. marts, 13:00:23 »
Nu, ja saki, ka pazīstama, tad kaut kā ne visai arī tāda klaja koķetēšana.  Vairāk izteikties nedrīkst, jo, nedod Dievs, tāda situācija man tiek uzsūtīta :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 04. marts, 13:01:13 »
dille, no kuras puses? :D ti - būsi feinais babsis vai kokteiļu flirts?

Atslēdzies dille

« Atbilde #21 : 2015. gada 04. marts, 13:17:02 »
Neizprotu īsti man uzdotā jautājuma būtību, bet man šķiet-
ja pazīstu cilvēkus kā pāri, tad man viena tā pāra sastāvdaļa (vīrietis) nešķistu iekārojams, vai.

Bet ko gan es te varu hipotēiski runāt un vismazāk ar pirkstu kratīt :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 04. marts, 13:24:43 »
Es par to situācijas uzsūtīšanu :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 04. marts, 13:32:48 »
Vot, bīstieties, bīstieties teikt, ka " man jau nu tā un šitā"  :rofl: uz katru likumu ir savi īpašie gadījumi.

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2015. gada 04. marts, 15:05:42 »
Nu es te tā padomāju - man arī gribas vieglu pavasara flirtu - bez nekādām sirdssāpēm, aizliegtu augļu baudīšanas un visādām nepatikšanām.  Vienus vienīgus priekus un sirds pacilāšanu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 05. marts, 14:47:57 »
Es gan bremzēta - man nepieleca situācija... Tur tikai flirts pie kokteiļiem vai kokteiļi un vēl kas. Kāpēc cepties par tikai kokteiļiem?
Ja ir doma par vēl ko un neko nost ņemt nav plānā, tad lai vīrišķis pats domā... ka beigās nesanāk palikt bez nevienas, jo vienai permanenti nevajag, aber otra, kad uzzinās, ej nu sazini, kā reaģēs... lūk, būs dabūjis pēc nopelniem. Ja tā otra neuzzinās, vai nekā nereaģēs, tad who cares?

Un, būtiskākais, ja jau kungam ir tendence "kokteiļot", nebūs ineshuks kokteiļošanai, gan jau kāda cita atradīsies ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #26 : 2015. gada 06. marts, 10:12:43 »
Es vēl joprojām nesaprotu. Inešuk, tev ir kokteiļu draugs, potenciālā love. Viņam ir
a) reālajā dzīvē sieviete jau, kura tev ir pazīstama
b) viņš paralēli kokteiļu draudzībai draudzējas virtuāli ar citu jauku sievieti un tu par to uzzināji?
c) viņam ir kokteiļu draudzība, cita reāla sieviete dzīvē un vēl virtuāla draudzība.

Pirmajā gadījumā visi trīs stūri balstīti reālajā dzīvē. Otrajā gadījumā 2 reāli (inešuks un vīrietis) , trešais virtuāls, utt.  Man kā attiecību psiholoģei  :)  jāsaka , ka te ir 2 problēmas kopā vismaz. Viena ir reālās dzīves attiecības pret virtuālajām, otra ir daudzstūru problēma pati par sevi.
Tātad, kas tad mums te šoreiz ir?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2015. gada 06. marts, 15:19:16 »
A) tikai es to nesauktu par potenciaalu lovi... just fun ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 06. marts, 16:59:28 »
Puuka

...virtuaala sheit kodeejaas kaa "man nezinaama"... ...vai pat bez intereses par esamiibu vai neesamiibu...

Atslēdzies Mina

« Atbilde #29 : 2015. gada 07. marts, 09:31:29 »
Vot, bīstieties, bīstieties teikt, ka " man jau nu tā un šitā"  :rofl: uz katru likumu ir savi īpašie gadījumi.

Jā, nu es, par provi, no šitādiem tekstiem, tipa, "man jau gan nekad" un "es jau nu nemūžam" tiku izdakterēta pašā agrā jaunībā. Es arī vienmēr biju lielā moralizētāja un sieviešu solidaritātes propagandiste. Te pēkšņi uzradās man puisis - uguņi pa gaisu, ļubovj do groba, man sirds pagalam, par skaidro saprātu vispār nerunāsim (statistikai - jau 27gadus esam kopā). Tikai vēlāk puiša draugi man pastāstīja, ka uz mūsu mīlas sākuma brīdi šamajam ir bijusi stabila draudzene. Uzvarēju, pati ne zinādama, ne gribēdama.
Kopš tā laika par visādiem mīlas trīsstūriem, četrstūriem, krāpšanām utt. cenšos turēt muti ciet.
Patiesība dara brīvu.