Autors Tēma: da pat ne trijstuuris  (Lasīts 13885 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: da pat ne trijstuuris
« Atbilde #45 : 2015. gada 07. marts, 20:57:41 »
Nus, es taadu soliijumu, ka "nekad, nekad" nedotu... kas zin, kaada mendele var uz vecumu ribaas iesisties...

Par kraapekljiem/eem hroniskajaam- tiem jaa, buutu godiigi dariit zinaamu savu nostaaju...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #46 : 2015. gada 07. marts, 20:58:47 »
Nu, laikam jau nav tā, ka 10 gadus vispār nav runāts? Nav jākrāj tik daudz, ka, pasakot, var tikai pa muti dabūt :)

Es savā laikā vīru godīgi brīdināju- ja attieksme nemainīsies, būs sūdi. Nenoticēja/neņēma galvā. Bet viss jau uz labu :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #47 : 2015. gada 07. marts, 21:00:38 »

Par kraapekljiem/eem hroniskajaam- tiem jaa, buutu godiigi dariit zinaamu savu nostaaju...

Vai ne? Citādi stulbi ir, kad visi, kas attiecīgo indivīdu pazīst, ir lietas kursā, turklāt nostāja tiek nevis vienkārši pausta, bet aktīvi reklamēta...un vienīgi kopdzīves partneris sēž neziņā. Nu, nav forši tā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #48 : 2015. gada 07. marts, 21:01:29 »
Atkarīgs no tā, kā tā kājiņa slīd. Kaut kādā tusā pa pjaņiem izkniebt kaklā karošos puspliko beibi un no rīta nepajautāt, kā šo sauc, IMHO ir plus mīnus pieciešams [no vīrieša skatu punkta] un nebūt ne nāvīgs izlēciens, ja bāzes sistēma, tb. ģimene, darbojas funkcionāli, sieva, protams, pierasta, bet joprojām uzskatīta par sievieti. Iespējams, ka pat es šitādu kaut ko norītu.

Ja vīrišķis pie ģimenes turas tikai tāpēc, ka ērti un siltas kotletes pie deguna, paralēli ieviešot slepeno lovi, kur piestaigāt spalvas uzbužināt un pašapziņu pacelt, karinot makaronus uz ausīm abiem caurumiem, tad ar kuli pa kuli un no mājas ārā, jo tā jau ir zemiska cūcība. Meli un klusēšana neattaisno krāpšanu. Apnika sieva, vai nu vienojieties par brīvsoļiem, vai vācies pie velna. Problēma gan tā, ka vairumam sievišķu ar to loģiku tā pavājāk... Tāpēc jebkuri makaroni karājas braši, ne tikai uz ausīm, bet arī uz acīm, - mierīgi pieņemt, ka to, ko pati nelieto, palaikam palieto kāda cita, negribas nepakam.

Tipa - tēviņiem [un dažām mātītēm] diferencējas pliks sekss un love.

Bet tāds regulārs flirts gan diezgan slidens.

Viena tāda, kamēr meita maza, regulāri apkārt jādelējoša vīrieša ārēji saskanīgā ģimene ir aplaimojusi šo atvasi ar konkrētiem psihoputniem. Vai "dzīvot kopā bērnu dēļ" bija tā vērts?
Es visu atceros, Ričard...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 07. marts, 21:03:33 »
Tak, ja to nostaaju jau pashaa saakumaa pateiks, kas tad shos precees. Nav tak muljkji, taapeec i klusee.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2015. gada 07. marts, 21:06:35 »
Hm, cik preceetie piedaavaajushies, neviens makaronus nav karinaajis... nu, vsm ne klasiskos "sieva ragana, guljam atsevishkji, dziivojam kopaa beernu deelj"...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2015. gada 07. marts, 21:10:05 »
:D kaa tur bi tai anjukaa, kur viirs taisnojas, kaapeec nokraapis... satiku nabadziigu, izsalkushu meiteni- pazheeloju, pabaroju... vinja bija sliktaas dreebees, iedevu Tavas vecaas, ko Tu sen vairs nevelc... vinja, ar asaraam aciis saka paldies un jautaa- varbuut ir veel kaut kas, ko juusu sieva nelieto? ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 07. marts, 21:46:37 »
Bet sievai jau tos makaronus karina. Nesaka tachu, ka ies ar Ineshuku kokchiku ieraut, un, ja sanaaks, tad arii deserts buus..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2015. gada 07. marts, 21:55:44 »
Es par to, ka Trix teica, ka abaam puseem karina ;)

Ar sievaam maajaas lai pashi galaa tiek...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 07. marts, 22:00:31 »
Tos klasiskos - ka sieva ragana un dziivo tikai ar vinju beernu deelj, kopaa nemaz negulj utt, to biezhi esmu dzirdeejusi no meiteneem, kam preceetie kanteejushies klaat.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #55 : 2015. gada 07. marts, 22:06:08 »
Tādus pekstiņus parasti stāsta tām, kas sacerējušās uz romantjiku, "laimīgi līdz mūža galam", "viņš viņu pametīs manis dēļ" utt.
ineshukiem, kas pilnīgi skaidri liek saprast, ka mendelsonu un pamperus negrib, tādus makaronus un batonus nepiedāvā :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2015. gada 07. marts, 22:06:29 »
Neviens preceetais tik primitiivi nav sarunu vedis... tiiri normaali eksemplaari traapiijushies kursh nu ar kaadu krenjkji vai, retaak, vnk sporta peec...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 07. marts, 22:09:53 »
Nu ja, redz jau, ka tik stulbus tekstus ar sho meitieti biidiit nav vajadziibas.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #58 : 2015. gada 07. marts, 22:11:10 »
Un jaa, taas jaunaas meitenes tak sveeti tic, ka sieva stulba, gultaa baljkis utt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 07. marts, 22:15:38 »
Es briinos par to ticeeshanu shitiem pekstinjiem... man smadzenju pakaljgalaa tom dziivotos doma, ka tas ir veids kaa konkreetais iipatnis risina probleemas... znach ir afigenna liela shance, ka arii ar  tevi taa probleemas risinaas... un probleemas buus, kur nu bez taa...