Autors Tēma: da pat ne trijstuuris  (Lasīts 13895 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: da pat ne trijstuuris
« Atbilde #60 : 2015. gada 08. marts, 22:13:39 »
Vakar man draudzene stāsta: sieviete dzīvojusi ar vīrieti 10 gadus, neprecēti. Viņš viņai uzreiz pateicis, ka nav iemīlējies; viņa lūgusies, lai pamēģina, ja nu kas sanāks. Pēc 10 gadiem un diviem bērniem šis saticis sievieti, pie kuras aizgājis un kuru uzreiz apprecējis.
Visi tagad žēlo to nabaga duru, bet šeit manā izpratnē vīrietis nav vainīgs. Jo bija brīdinājis.

Hmm... Bet vai tad tam vīrietim kāds ar pistoli klāt stāvēja un spieda bērnus radīt un 10 gadus "mēģināt" ar nemīlamu sievieti?
Man vienmēr šķitis, ka tā ir arī ļoti liela vīrieša atbildība, ja reiz "nebija pārliecināts", vajadzēja stingri pieskatīt savu mantību, lai nerastos nevēlami bērni.
Un ko mēs no malas zinām, kā viņi šos 10 gadus dzīvoja? Varbūt saticīgi un , iespējams, sieviete "dura" viņu mīlēja, kā nu prata, tā mīlēja.
Nu, apprecēja to otru uzreiz, bet nedomāju, ka tai otrai būs ļoti saldi, jo vīrietis tāpat "lietota prece", vismaz alimenti jāmaksā būs.

Man cits pastāsts. Sievietē X ļoti samīlējies kursabiedrs Y. Precēt grib un visu ko tādu. Viņa, būdama īsta skaistule, nevarēja vien tā labi izvēlēties un licies, ka tik ļoti jau nepatīk.
Kursabiedru Y sāk lenkt  cita kursabiedrene C. Viņš aiz bēdām pārguļ ar viņu, kas to zin, cik reižu :). Kursabiedrene C paliek stāvoklī. Vīrietis pasaka, viņu nemīl, to taču viņa zinot un zinājusi. C visu laiku saka- tu, Y, tikai neuztraucies, man jau no tevis neko nevajag.
Laiks braukt uz dzemdību namu : tu, Y, tikai neuztraucies, tikai kaut kā palīdzi man nokļūt. Kad piedzimis : tu, Y, tikai neuztraucies, tikai palīdzi kaut kā mājās nokļūt.
Y aizvedis jaundzimušo mājās, tur nekurināta istaba un tā viņš tur palicis pavisam, apprecējās vēlāk un saradīja vēl bērnus.
Attālu radu bērēs pirms padaudz gadiem redzēju sievieti X, jau krietni gados, bet aizvien skaistu. Kursabiedrs Y (nu jau sirms kungs ar savu jaunāko dēlu) bija atbraucis piepalīdzēt.     

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2015. gada 08. marts, 22:19:51 »
Paplashinot teemu-

-skoljko muzhej u vas bilo?
-svoih ilji voobshe?

:)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #62 : 2015. gada 08. marts, 22:21:29 »
Dille

A vai retums viirieshi pagaadaa sievietei beernu, jo sieviete grib?

Man jau ar liekas greizi, ja pats negrib, bet nu...

Atslēdzies dille

« Atbilde #63 : 2015. gada 08. marts, 22:21:33 »
Bet es vairāk domāju par to vienošanos, kas notiek attiecību sākumā- kad cilvēki izlemj, ka nu viņiem būs attiecības. Tad, manuprāt, ir īstais brīdis saprast un tikt saprastam

Ak, mūžiņ, precoties man vīrs solīja, ka man nebūšot katru dienu jāgatavo, viņš iešot ēst uz ēdnīcu (bieži).
Kāds naivums! Ne reizi nav gājis, johaidī!!!! Visu laiku man pašai jāgatavo.

Atslēdzies dille

« Atbilde #64 : 2015. gada 08. marts, 22:28:51 »
Inešuk, protams, ka tā notiek. Ir ideāli gadījumi, kad pārī abi mīl 50:50. Ir gadījumi, kad vīrietis mīl vairāk, uru daļa tautas uzskata par vēl ideālāku.   
Tāpat ir pietiekami daudz gadījumu, kad sieviete samīlas un vīrietis ļauj tam notikt, nabadziņš negribot rada bērnus un tā.

Man šķiet, dzīve ir tik dauzveidīga, nekad jau nevar zināt, kas notiek šo pāru iekšienē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #65 : 2015. gada 08. marts, 22:32:41 »
Lai nu kaa, man liekas skumji parakstiities uz attieciibaam, kur nu veel beernus radiit, ja Tev pasaka, ka Tevi nemiil...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #66 : 2015. gada 08. marts, 22:32:57 »
Es nebrīnos ne par ko un ticu, ka neguļ ar sievu. Mana draudzene vismaz gadus 7 neguļ, pati man ir teikusi, vīrs laiž pa kreisi, bet ļoti uzmanīgi, jo mīlot sievu! Viņai gan pa lielam vienalga :D
Tā ka nav tikai makaroni. Zināmā vecumā un nekaislīgām sievietēm tas varētu būt vienalga. Tā ka var ticēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #67 : 2015. gada 08. marts, 22:34:05 »
Bet nu es naiva romantikje ideaaliste ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 08. marts, 22:35:59 »
Nee, nu vnk bezsexa periodi, protams, var buut... bet veci, kursh buldureetu par "sieva ragana" es cieniit nespeetu, pat ja pashai vinja liktos tieshaam ragana :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #69 : 2015. gada 08. marts, 22:54:25 »
Nee, nu man te atkal gadiijumi taadi, ka taam meiteneem teikts, ka ar sievu negulj, bet, skat, taas sievas staavoklii paliek, nez, no kaa, laikam ar pa kreisi laidushas..

Atslēdzies dille

« Atbilde #70 : 2015. gada 08. marts, 23:01:15 »
Lai nu kaa, man liekas skumji parakstiities uz attieciibaam, kur nu veel beernus radiit, ja Tev pasaka, ka Tevi nemiil...

Nu daļa droši vien cer, ka kādreiz iemīlēs.
Tāpat notiek, kad viena puse deklarē, ka tas tikai sekss, bet samīlas līdz ausīm.
Tad, kad cilvēks samīlējies, pārāk grūti atteikties no mīlas objekta.
Esmu naiva romantiķe tādā ziņā, ja cilvēks neinteresē, tad nav ko viņu muļķot un turpināt izmantot.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #71 : 2015. gada 08. marts, 23:05:37 »
Nus, taa jau katra pasha izveele, kaa savu un savu beernu dziivi bendeet...

Atslēdzies dille

« Atbilde #72 : 2015. gada 08. marts, 23:10:06 »
Inešuk, kādi ir Tavā apkārtnē un Tev zināmie vīrieši?
Manā apkārtnē esošie ir forši tēvi un mīl savus bērnus, laikam lāga nezinu piemērus, kur par saviem bērniem neinteresētos.
Ā, viens tomēr.Nu bet tur sievietes uzstādījums bija ļoti dīvains jau iesākumā.

Atslēdzies ineshuks

Re: da pat ne trij
« Atbilde #73 : 2015. gada 08. marts, 23:25:41 »
Dazhaadi... kaa jau dziivee...

Ir superteeti, ir taadi, kas peec shkjirshanaas no ieprieksheejaas sievas vsp par beernu zinis neliekas...

Bet ne vnm es liidz galam vainotu viirieti- ja sievietei ir uzstaadiijums- tas beerns buus man, tad nav ko peecaak cepties, ka tieshaam ir Tev un teetim viss pofig...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #74 : 2015. gada 08. marts, 23:27:23 »
Bet man darba deelj tik daudz ko naakas sastapt, ka tas nevar neietekmeet manus spriedumus par lietaam ;)

Cilveeks parastais vnk pat nenojaush par daudzu "lietu" existenci un labi, ka taa ;)